• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım döngünün kaçıncı günü daha 2 3 gün var gibi yumurtlamaya testlere devam et
Her gün aynı saatte yapmaya dikkay et
Bir saat önce sıvı alımını kes
Gündüz 12 ile 4 arası en doğru sonuç veren saatler
Yumurtlamayi gordum ben canim

Eklentiler

• IMG_20200621_123549.jpg
    IMG_20200621_123549.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım dışardakiler seni anlamıyor ama burda aynı düşüncede ve aynı şeyelri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz bende her zaman size yardımcı olmak isterim umudunuz hrp taze olsun ve çol dua edin duanın gücüne inanın 😍😍😍

Aynen öyle canım
Kız ben varya bilerek pozitif test arardım onları görünce mutlı olurdum bana umıt olurdu
Onlarla bende heyecan yapardım 😍😍😄😄
Ayy hepimizde var sanırım o bende aynı pozitif idrar tahlilleri diye girip bakıyorm hosuma gidiyo silik cizgiler 😂😂 ruhsal problem bence bu normal degil😂😂🤣

Evet canım dışardakiler seni anlamıyor ama burda aynı düşüncede ve aynı şeyelri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz bende her zaman size yardımcı olmak isterim umudunuz hrp taze olsun ve çol dua edin duanın gücüne inanın 😍😍😍

Aynen öyle canım
Kız ben varya bilerek pozitif test arardım onları görünce mutlı olurdum bana umıt olurdu
Onlarla bende heyecan yapardım 😍😍😄😄
3-4 gündür hergün gögüs ucumu kontrol ediyorm acıyor mu diye dokunuyorm acıyo cok sükür hala 😂😂😂ya daha önce olmayınca süphelendim sadece böyle emzirirsinde acır gibi yara olur gibi bi acı☹️

[QUOTsE="Minik_ceylo, post: 64277045, member: 931197"]
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım
[/QUOTE]
Hayirli olsun insallah benim kizlarda tup bebek Rabbim isinizi ras getirdin insallah

Kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün pik e yakın çıktı yarın büyük ihtimalle pik olacak bugunü değerlendirsem yarın pik olacak yarın ve beraberinde ki 3 gün üst üste değerlendirmek lazım sperm kalitesi düşmez değil mi yani pik den önceki günü değerlendirmek nasıl olur

Kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün pik e yakın çıktı yarın büyük ihtimalle pik olacak bugunü değerlendirsem yarın pik olacak yarın ve beraberinde ki 3 gün üst üste değerlendirmek lazım sperm kalitesi düşmez değil mi yani pik den önceki günü değerlendirmek nasıl olur
Yarını değerlendir bence cnkü pik cıktıktan 24-36 saat sonra catlıycak demektir daha iyi olur sperm kalitesi açısındanda 1 gün ara verip ertesigün yapabilirsn canm

[QUOTsE="Minik_ceylo, post: 64277045, member: 931197"]
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım
Hayirli olsun insallah benim kizlarda tup bebek Rabbim isinizi ras getirdin insallah
[/QUOTE]
Amin cümlemizin inşallah 🙏🏻

Hadi bakalımm 8 gün kaldı hayırlısıylaa insallah rabbimmm❤🙏🙏 yarın sabahta test yapıyım 7 gün boyunca hergün. 20 tane olunca elimde🤭😂 bitirmeden duramıyorum🤩

Ayy benimde öyle yaptığım zaman olmuştu
1 ayda 20 test yapmıştım bide o ay 10 gün gecikmiştim 🙄

Rabbim çift çizgi görmeyi nasip etsin canımm 🌸🌸🌸

Amin inşallah cnm bnm🙏🏼 Meryem suresine başlıcam nasıpse Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip eder🙏🏼❤❤❤

Allahım şimdiden kabul etsin canım o kadar etkili ki gönülden inandığın zaman Rabbim nasip ediyor
Ben adet olunca bırakıp sonra tekrar başlamama rağmen nasip oldu
41 gün boyunca 1 bardak suya okunup içilecek her gün düzenli aksatmadan

Ben bu ay adet olsam eşime okutacaktım
Elhamdülillah olmadım ama hala devam ediyorum ❤❤❤❤

Back