• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım şimdiden kabul etsin canım o kadar etkili ki gönülden inandığın zaman Rabbim nasip ediyor
Ben adet olunca bırakıp sonra tekrar başlamama rağmen nasip oldu
41 gün boyunca 1 bardak suya okunup içilecek her gün düzenli aksatmadan

Ben bu ay adet olsam eşime okutacaktım
Elhamdülillah olmadım ama hala devam ediyorum ❤❤❤❤
İnşalalh cnm bana da nasıp olur🙏🏼 Bu ay da ovulasyon testi var elimde takıp edicem yine incir yemeye de başladım hayırlısı olur inşallah ❤️❤️❤️❤️

Ben bu ay değil de geçrn ay görüyodum hep
Deprem olduğunu kıyametin koptuğuny falan görüyodum ama çok etkileniyodum 🙄
Anladm canm benim bi arkadasmda hamile kaldıgınds sacma ve korkunc rüyalar görüyodu deprem oldugunu yılanlar böcekler felaketler falan ondan dedim demekki herkeste olcak diye bisey yok iyice kafayı yedim hahahah😂😂🙈🙈

Tamam canm cok tesekkür ederim☺
adetime 8 gün kala normal gebelik testi yaptm azönce
Kalbim kadar temiz bir sayfa cıktı😂😂😂
İkinci idrarla yaptımm göstermez net sonuc ama ekşınn olsun elimde fazla gebelik testi olunca😂😂Eki Görüntüle 2653252

Canım aynısını bende yaptım adetime 20 gün varken 😂 ama ilişkiden sonra 14.gün bugün çıkar diye düşündüm olsaydı çıkardı heralde ama çıkmadı🙄

Canım aynısını bende yaptım adetime 20 gün varken 😂 ama ilişkiden sonra 14.gün bugün çıkar diye düşündüm olsaydı çıkardı heralde ama çıkmadı🙄
Öylee mii hayırlısı olsn kuzum alıstk artk bende yaklastıkca umudum azalıyor.. bugünde yaptm normal gebelik testi 7 gün var adetime böyle cıktı bugünde temiz😂😂

Eklentiler

• DEC5495C-3884-4470-9E67-A59F41B1BEFE.jpeg
    DEC5495C-3884-4470-9E67-A59F41B1BEFE.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 39
Öylee mii hayırlısı olsn kuzum alıstk artk bende yaklastıkca umudum azalıyor.. bugünde yaptm normal gebelik testi 7 gün var adetime böyle cıktı bugünde temiz😂😂

Canım zaten benimki boş bi umuttu :) Ameliyat geçirdim küretajda oldum. 15 gün sonra bi ilişki oldu üstüne adette oldum yine de içime kurt düştü belki çıkar felan diye :olamaz: Artık Temmuzda benim denemeler :)
İnşallah bu ay tutar senin :dua:

Canım zaten benimki boş bi umuttu :) Ameliyat geçirdim küretajda oldum. 15 gün sonra bi ilişki oldu üstüne adette oldum yine de içime kurt düştü belki çıkar felan diye :olamaz: Artık Temmuzda benim denemeler :)
İnşallah bu ay tutar senin :dua:
Ne ameliyatı canm? Kürtaj mı oldun düsk mü yasadın cok gecmis olsunn canm benim iyi dileklerin icn tesekkür ederm önümüzdeki ay bütün dileklerine isteklerine bebisine kavusursun insallah🙏🙏❤️❤️

Ne ameliyatı canm? Kürtaj mı oldun düsk mü yasadın cok gecmis olsunn canm benim iyi dileklerin icn tesekkür ederm önümüzdeki ay bütün dileklerine isteklerine bebisine kavusursun insallah🙏🙏❤❤

İnşallah amiinnnn .. Dış gebelikten ameliyat oldum canım ameliyat esnasında da küretaj yapıldı. sağ tüpüm alındı.. Tek tüp ile denemeye çalışacağız. Doktorum hiç bekleme 1 ay sonra denemelere basla dedi. Bende işte ameliyattan 15 gün sonra deneyelim dedim. Şimdide korktum rahim henüz hazır değildir diye kuşkulandım ama çıkmadı hayırlısı nasip

İnşallah amiinnnn .. Dış gebelikten ameliyat oldum canım ameliyat esnasında da küretaj yapıldı. sağ tüpüm alındı.. Tek tüp ile denemeye çalışacağız. Doktorum hiç bekleme 1 ay sonra denemelere basla dedi. Bende işte ameliyattan 15 gün sonra deneyelim dedim. Şimdide korktum rahim henüz hazır değildir diye kuşkulandım ama çıkmadı hayırlısı nasip
Cok gecmş olsn canm benim Rabbim tez zamanda yavruna kavustursun insallah hic sıkma canını her sey olacagına varıyor cünkü❤️🥰🥰

Anladm canm benim bi arkadasmda hamile kaldıgınds sacma ve korkunc rüyalar görüyodu deprem oldugunu yılanlar böcekler felaketler falan ondan dedim demekki herkeste olcak diye bisey yok iyice kafayı yedim hahahah😂😂🙈🙈

Olabilir canım tabi herkesin farklı olabiliyor
Ama mesela ben ateş basması rüyalar ve bel ağrısını geçen ay inanılmaz yaşadım heralde bu ay oldu demiştim ama adet oldum
Bir ay öncesinden mi belirti verdi nedir 😄😄

Ama mesela ben ateş basması rüyalar ve bel ağrısını geçen ay inanılmaz yaşadım heralde bu ay oldu demiştim ama adet oldum
Bende de 1 haftadır geçmeyen baş ağrısı bel ağrısı ve halsizlik var ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye. Bir umut işte.

Önceden kendini belli etmis dmeekki😂 suan durumun nası canm tekrar kan verdin mi değerin kaçlarda suan🥰🥰

Back