Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamm canm tesekkür ederm eşimle beraber bende mi içeyim. Bide şey sorucam eşime smdi baslasam nolur daha adetime 8 gün var. Esim simdiden baslasın olmazsa bidahaki aya hazırlk

Aynen canım içebilir bizde zaten ramazanda başladık sonlarına doğru benim adet günüme de az kalmıştı
Bi kaç gün içtik
Sonra adet oldum
Sonra eşimle beraber aynı gün başladık

Aynen canım içebilir bizde zaten ramazanda başladık sonlarına doğru benim adet günüme de az kalmıştı
Bi kaç gün içtik
Sonra adet oldum
Sonra eşimle beraber aynı gün başladık
Tamam canm cok tesekkür ederim
adetime 8 gün kala normal gebelik testi yaptm azönce
Kalbim kadar temiz bir sayfa cıktı
İkinci idrarla yaptımm göstermez net sonuc ama ekşınn olsun elimde fazla gebelik testi olunca

Canım bende 8 gün kala yaptım aynı böykr çıktı
5.5 gün kala yaptım
Sonradan çok hayak çizgi gördüm
4 gün kala aşırı silik direk belirmişti

Canım bende 8 gün kala yaptım aynı böykr çıktı
5.5 gün kala yaptım
Sonradan çok hayak çizgi gördüm
4 gün kala aşırı silik direk belirmişti
Bencede erken canm can sıkıntısı işte
insallah benmde senin gibi olur ya Uzun zamandr bu siteyi takip ediyodum yaklasık 6 aydır üye oldm ilk defa katılmak istedm umarm sana getirir

Bencede erken canm can sıkıntısı işte
insallah benmde senin gibi olur ya❤ Uzun zamandr bu siteyi takip ediyodum yaklasık 6 aydır üye oldm ilk defa katılmak istedm umarm sana getirir

İnşalla canım bende buraya geçen sene matta kayıt olmuştum o zamandan ber dolanıyom

İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım

Canım inşallah Rabbim tez vakittr nasip etsin
Eşinin sayısı falan düşüksw çakşır kökü suyunu deneyin mutlaka tavsiye ediyorum canım belki gerek bile kalmaz tedaviye

Bende aynı durumdayım sürekli takip ediyorum buraları. Çok güzel destek oluyorlar.

Evet canım dışardakiler seni anlamıyor ama burda aynı düşüncede ve aynı şeyelri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz bende her zaman size yardımcı olmak isterim umudunuz hrp taze olsun ve çol dua edin duanın gücüne inanın

Evet canm cok sey ögreniyosun tecrübe oluyo eglenceli oluyo kimi zaman pozitif testlere ic gecirsekte umut oluyo mutlu oluyoruz

Aynen öyle canım
Kız ben varya bilerek pozitif test arardım onları görünce mutlı olurdum bana umıt olurdu
Onlarla bende heyecan yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…