• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
183 çıktı canım yarın artışa bakacak ona göre ilaç verir heralde daha çok yeni şimdi bişey veremiyoruz dedi zaten sağlıklıysa artış olur dedi inşallah tutunmuştur canım dualarını bekliuorım ❤🌸
Ay varya duyinca nasil sevindim bastan beri okuyorum bide yuz ustu yattim deyince bi umut gldi icime saglikla ilerler insallah

Oo süper canım döngünün kaçıncı günü böyle çıktı
Maşallah nerdeyse patlayacak 😍😍
Evet ya aylar sonra ilk defa bu kadar koyu gördüm canımm😍😍 adetimin 12.günü böyleydii bugün üzerinden 5 gün geçti yarın 6 olacak. Beklemedeyimm🙏🙏 bide cok yogun yumurta akı seklinde akıntım oldu bayaa geldi önceden hic bu kadar yogun gelmiyodu acaba dedim saglıklı yumurta mı oldu🤔

Oo maşallah çok iyi canım iyi yapıyorsun yedir yedir şifa olsun inşallah
Sizin bebişin gelmesi de yakındır 😍😍
Forumlardaki basliklardan seni uzun zamandir takip ediyorum☺️ Hamile oldugunu gordum cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de 2 yila yakin olacak. Carsamba gunu 2.asilamam yapilacak. Hamilelerin duasi kabul olurmus☺️ Darisi bana da insallah❤️❤️

Amin canımm ne demek cümlemizden 😍
Ben mahallemizde ki aktardan aldım
Markası mecitefendi
Fiyatı 25 tl
1 litre
Biz ikinci şişeye başladık
Ben yumurtlamayı görüncw bıraktım eşim 14 güne tamamlayıp bıraktı

Adetliyken mi başlamak gerek acaba ? Sanırım yumurta büyütme etkisi var canım doğru anladım değilmi. Aslında ben bu ay çörekotu bal tarçına başlayacaktım ama kararsız kaldım 😊

Evet ya aylar sonra ilk defa bu kadar koyu gördüm canımm😍😍 adetimin 12.günü böyleydii bugün üzerinden 5 gün geçti yarın 6 olacak. Beklemedeyimm🙏🙏 bide cok yogun yumurta akı seklinde akıntım oldu bayaa geldi önceden hic bu kadar yogun gelmiyodu acaba dedim saglıklı yumurta mı oldu🤔

Benimde bu ay baya geldi ama tek seferde diyebilirim hatta demiştim tam olarak yum akıntısı bu heralde tam pik günümde görmüştüm 🤗

Forumlardaki basliklardan seni uzun zamandir takip ediyorum☺ Hamile oldugunu gordum cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de 2 yila yakin olacak. Carsamba gunu 2.asilamam yapilacak. Hamilelerin duasi kabul olurmus☺ Darisi bana da insallah❤❤

Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim amiin ❤❤

Rabbim sanada en kısa sürede güzel haber almayı nasip etsinn 🤗🤗🤗

Adetliyken mi başlamak gerek acaba ? Sanırım yumurta büyütme etkisi var canım doğru anladım değilmi. Aslında ben bu ay çörekotu bal tarçına başlayacaktım ama kararsız kaldım 😊

Evet canım yumurtayı da kaliteli hale getiriyor
Ve özellikle sperm kalitesini de arttırıyor
Biz eşimle beraber kullandık
Adet bitiminden 1 gün önce başlıyosun
Yumurtlamayı görene kadar her sabah bi kere içiyorsun suyla karıştırarak zaten üstünde yazar
Ama yum tarihini tam bilmiyosan 14 gün içip borakıyosun

Şifa olur vesile olur inşallah ❤❤❤

Canım şimdiden yemeğe başla
Ben diyet yapıyordum ara öğünlerde bir tane iki tane yiyordum
Hemen hemen her gün 2 yada 3 tane kuru inciri nişastasını bi sudan geçiriyordum sonra yedim
Rabbim sanada vesile kılsın inşallah
İncir çok şifalı zaten Kuranı Kerimde de Allah yemin ediyor incire ❤❤❤ bir hikmeti var ❤❤
Amin inşallah cnm bugün başlıyayım bende çok saol Cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼❤️❤️

Benimde bu ay baya geldi ama tek seferde diyebilirim hatta demiştim tam olarak yum akıntısı bu heralde tam pik günümde görmüştüm 🤗
Canım çakşır suyu ürünün bu muydu?☺️☺️

Eklentiler

• CDF6C385-908B-4247-A9D2-3C88403B7B94.jpeg
    CDF6C385-908B-4247-A9D2-3C88403B7B94.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 15
Back