• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba baştan sona konuyu hiç sıkışmadan okudum. Sabırsızlığını ve heyecanını en derinden hissettim. Çok çabalamşın ama başarmışım sonunda. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ben daha çok yeniyim burda nisanda 1 yıl oldu evleneli 1 aydır korunmuyoruz annemin çocuğu olmadığı ve ben uzun tedaviler sonucu olduğum için içimde hep bi olmayacak korkusu var. Doktora gittim tüm testlerim normal fakat pco var. Banada dua et inşallah kısa zamanda hamile kalırım ❤

Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim😚
Bende 2 senelik evliyim yaklaşık 1 sene 5 aydır da evladımızın olmasını çok istiyorduk🌸
Bu süreçte asla ümitsiz olmamayı ve çabalamayı öğrendim🍓
Tabi ki insan bazen yoruluyor ama hep pozitifi düşün inşallah olacak de ❤
En kısa sürede güzel haberlerini bekliyorum ve çok dua ediyorum sende bana et canım 😍😍

Ay bende 6 haziran da gördüm yumurtlamayi ve tek iliski olmuştu batlarimiz aynıydı seninle bende 18 inde kan verdim 75 cikti bat günü 20 de verdim 174 cikti sabah tekrar vericem cok güzel artmis değerin inşallah benimkide öyle artar tebrik ederim canim 😍😍🤲🤲💙

Çok sağol canımm seninkide güzel artmış
Yarın daha da güzel artar inşallah ❤❤ güzel haberlerini bekliyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍💕

Canım tebrikler gebe kalmışsın çok sevindim 😊 Herhangi bir kür veya ilaç kullandınmı yumurta gelişmesi için veya çatlaması için😍

Teşekkür ederim canım 😚

Evet kullandım canım
Eşimle beraber her sabah aç karnına çakşır kökü suyu içtik 🌸
1 çay bardağının çeyreğine çakşır suyu geri kalanına normal su koyarak içtik🍓

Yine aç karnına 1 yemek kaşığı keçiboynuzı özü yedik 🌸

Ben ara öğünlerde 1 2 bazen 3 tane kuru incir yedim 😋😍

Bide manevi reçetem var tabii

Her gün

818 istiğfar çektim

41 Fatiha okudum

2 rekat evladımızın olması için hacet namazı kıldım

1 su bardağı suya meryem suresini okudum içtim

Evladımızın olması niyetiyle 500 yasine başladım ondan okuyabildiğim kadar okudum

Bu şekilde canım
Rabbim birinden birini vesile kıl diye dua ettim hep
Hangisi vesile oldu bilmem ❤❤

Rabbime sonsuz şükürler olsun 💕

Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim😚
Bende 2 senelik evliyim yaklaşık 1 sene 5 aydır da evladımızın olmasını çok istiyorduk🌸
Bu süreçte asla ümitsiz olmamayı ve çabalamayı öğrendim🍓
Tabi ki insan bazen yoruluyor ama hep pozitifi düşün inşallah olacak de ❤
En kısa sürede güzel haberlerini bekliyorum ve çok dua ediyorum sende bana et canım 😍😍

ediyorum canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ovulasyon testlerine başladım bu hafta çok acele ediyorum belki ama hem çok korkuyorum hem çok sabısızım😊

Teşekkür ederim canım 😚

Evet kullandım canım

Her gün

818 istiğfar çektim

41 Fatiha okudum

Evladımızın olması niyetiyle 500 yasine başladım ondan okuyabildiğim kadar okudum

Bu şekilde canım

Masallah ne güzel.. bende 6.ayımdaym ilk kez bu ay gögüs uclarm acıyor ve ovulasyonum bordoydu resmen cok koyuydu ondan biraz umudum var ama bakalım nasip.. sizinde hayırlı olsn saglkla kucanıza alın insallah. Çakşır suyunu nerden aldınız sperm testi yaptı mı eşiniz😊

Kızlar bugün ki ovulasyon testim ilk defs bu kadar koyu gördüm 😍

Eklentiler

• 74351D06-A547-482C-BD66-A217E5DBC1F9.jpeg
    74351D06-A547-482C-BD66-A217E5DBC1F9.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim canım 😚

Evet kullandım canım

Her gün

818 istiğfar çektim

41 Fatiha okudum

Bu şekilde canım

Canım hepsini denicem çoook sağol Allah razı olsun çakşırı nerden bulacağımı araştırayım🤗

Masallah ne güzel.. bende 6.ayımdaym ilk kez bu ay gögüs uclarm acıyor ve ovulasyonum bordoydu resmen cok koyuydu ondan biraz umudum var ama bakalım nasip.. sizinde hayırlı olsn saglkla kucanıza alın insallah. Çakşır suyunu nerden aldınız sperm testi yaptı mı eşiniz😊

Allah razı olsun canım Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin 😊
Çakşır kökü suyunu mahallemizde ki aktardan aldık 25 tl bir litresi, markası da mecitefendi
Eşim test yaptırmıştı evet 5 ay önce
9 milyon çıkmıştı sayısı
Koronadan dolayı gidemedik tekrar Rabbim de nasip etti sonsuz şükürler olsun ❤❤❤

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi nasılsın cnm 😊 kuru incir yediğini söylemiştin cnm regl bitince mi başladın şuan ben reglim 2 güne biter şimdiden mi başlasam yemeğe yoksa regl bitince mi cnm

Canım şimdiden yemeğe başla
Ben diyet yapıyordum ara öğünlerde bir tane iki tane yiyordum
Hemen hemen her gün 2 yada 3 tane kuru inciri nişastasını bi sudan geçiriyordum sonra yedim
Rabbim sanada vesile kılsın inşallah
İncir çok şifalı zaten Kuranı Kerimde de Allah yemin ediyor incire ❤❤❤ bir hikmeti var ❤❤

Canım hepsini denicem çoook sağol Allah razı olsun çakşırı nerden bulacağımı araştırayım🤗

Amin canımm ne demek cümlemizden 😍
Ben mahallemizde ki aktardan aldım
Markası mecitefendi
Fiyatı 25 tl
1 litre
Biz ikinci şişeye başladık
Ben yumurtlamayı görüncw bıraktım eşim 14 güne tamamlayıp bıraktı

Allah razı olsun canım Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin 😊
Çakşır kökü suyunu mahallemizde ki aktardan aldık 25 tl bir litresi, markası da mecitefendi
Eşim test yaptırmıştı evet 5 ay önce
9 milyon çıkmıştı sayısı
Koronadan dolayı gidemedik tekrar Rabbim de nasip etti sonsuz şükürler olsun ❤❤❤
Cok sükür ne mutlu sizee ❤️ Benim esimde şubatta yapmıstı sperm testi ml de 30 milyon totalde 150 milyon cıktı yüzde yetmis normal morfoloji cıktı doktorlar sorun yok iyi dediler ama ben genede 2 aydır keciboynuzu kürü yapıyorm bide özünü yediriyorum😂😂😂

Cok sükür ne mutlu sizee ❤ Benim esimde şubatta yapmıstı sperm testi ml de 30 milyon totalde 150 milyon cıktı yüzde yetmis normal morfoloji cıktı doktorlar sorun yok iyi dediler ama ben genede 2 aydır keciboynuzu kürü yapıyorm bide özünü yediriyorum😂😂😂

Oo maşallah çok iyi canım iyi yapıyorsun yedir yedir şifa olsun inşallah
Sizin bebişin gelmesi de yakındır 😍😍

Oo maşallah çok iyi canım iyi yapıyorsun yedir yedir şifa olsun inşallah
Sizin bebişin gelmesi de yakındır 😍😍
İnsallah canm yaaa😍😍 bu ay diğer aylara göre tek farkım gögüs uclarm acıyo yara olmus gibi diğer aylar hic acımaz agrımazdı o yüzden biraz umutluyum sankiii ama bilemiyorum tabiii insallah gelr bu ay kuzumm🥰🥰

İnsallah canm yaaa😍😍 bu ay diğer aylara göre tek farkım gögüs uclarm acıyo yara olmus gibi diğer aylar hic acımaz agrımazdı o yüzden biraz umutluyum sankiii ama bilemiyorum tabiii insallah gelr bu ay kuzumm🥰🥰

Evet canım göğüs uçları acıması da belirti
İnşallah inşallah bu ay gelir Rabbim en kısa sürede hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin isteyen herkese 😍😍

Evet canım göğüs uçları acıması da belirti
İnşallah inşallah bu ay gelir Rabbim en kısa sürede hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin isteyen herkese 😍😍
Böyle gögüs ucu acıması ve sızlaması oluyo canm ucuna dokundugumda yara gibi acıyo. Bide ovulasyon testi bu ay cok koyuydu bak gösteriyim canm

Eklentiler

• 5D20A1D4-D09E-4BFA-9633-10A1602EB127.jpeg
    5D20A1D4-D09E-4BFA-9633-10A1602EB127.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 47
Back