Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay varya duyinca nasil sevindim bastan beri okuyorum bide yuz ustu yattim deyince bi umut gldi icime saglikla ilerler insallah

Oo süper canım döngünün kaçıncı günü böyle çıktı
Maşallah nerdeyse patlayacak
Evet ya aylar sonra ilk defa bu kadar koyu gördüm canımm adetimin 12.günü böyleydii bugün üzerinden 5 gün geçti yarın 6 olacak. Beklemedeyimm bide cok yogun yumurta akı seklinde akıntım oldu bayaa geldi önceden hic bu kadar yogun gelmiyodu acaba dedim saglıklı yumurta mı oldu

Oo maşallah çok iyi canım iyi yapıyorsun yedir yedir şifa olsun inşallah
Sizin bebişin gelmesi de yakındır
Forumlardaki basliklardan seni uzun zamandir takip ediyorum Hamile oldugunu gordum cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de 2 yila yakin olacak. Carsamba gunu 2.asilamam yapilacak. Hamilelerin duasi kabul olurmus Darisi bana da insallah

Adetliyken mi başlamak gerek acaba ? Sanırım yumurta büyütme etkisi var canım doğru anladım değilmi. Aslında ben bu ay çörekotu bal tarçına başlayacaktım ama kararsız kaldım

Benimde bu ay baya geldi ama tek seferde diyebilirim hatta demiştim tam olarak yum akıntısı bu heralde tam pik günümde görmüştüm

Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim amiin ❤❤

Rabbim sanada en kısa sürede güzel haber almayı nasip etsinn

Adetliyken mi başlamak gerek acaba ? Sanırım yumurta büyütme etkisi var canım doğru anladım değilmi. Aslında ben bu ay çörekotu bal tarçına başlayacaktım ama kararsız kaldım

Evet canım yumurtayı da kaliteli hale getiriyor
Ve özellikle sperm kalitesini de arttırıyor
Biz eşimle beraber kullandık
Adet bitiminden 1 gün önce başlıyosun
Yumurtlamayı görene kadar her sabah bi kere içiyorsun suyla karıştırarak zaten üstünde yazar
Ama yum tarihini tam bilmiyosan 14 gün içip borakıyosun

Şifa olur vesile olur inşallah ❤❤❤

Amin inşallah cnm bugün başlıyayım bende çok saol Cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…