- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Benim regl geldi nihayet. ya o stres yok mu stres. Herseyin başı.
aynen öyle canımİgneden 36 saat sonra bir iliski sonra gun asirimi demist cnm
Ay su sogani bnde iceyim aslinda. He0 yumrta donemlerine denk geldgnden yapamadim. Yapiym da rahmi temizliyormus ya blki ise yarar kuzum. Allahin takdirinin disinda hersy uygundu bu ay bizde ya dollenme olmuyo yada benim rahim kabul etmiyo sorcm doktora. Baska bisi varda bu mu goremiyo bilemedm iyi grci doktorm deneymli bayaGozun aydin diyoyum cünkü benimde bir gelse gözün aydin olucak bugünmüş bat bekliyorum artik olmazsan 1 2 gün sogan kaynatip icicem
Gunaydin canim sevindim senin adina:) evet bunlara sevinir olduk. Hayirlisi olsn canim hakkinda ins olur bolesigünaydın hanımlar. valla bu sefer yumurtalar çatlamış gibi kiste dönüşmemiş. reglim normal çünkü :) ağrı da yok öyle. buna bile seviniyorum. bu ay dinlendirecek bende kendimi. doğal yollardan. inşallah. Herkese kolaylıklar diliyorum. :*
Ahh kuzum demekki hayır lisi böyleymiş evet ya bakalım n e olcakIyi de oldu aslinda 14 de daha kesin sonuc alirsin. Cikan sonuca gore tekrarlamani isticek tam sevinemicen. Hakkinda hayirlisi ind guzel haberi duyucaz snden canim:)
Haaa anladım canm he ya almadılarYok senin kan veremediğini okudum kuzum yazmışsın ya
Bende öyle dusunuyorum dün çok araştırdım bir çoğunun 11.Gün çıkmış ee dün doktorda dedi bana kan verebilirsiniz diyeBence varsa cikar suanda kanda cnm insallah hayırlı haberlerle gel ins
günaydın canım ben de 15 oldum. test yaptın mıGunaydinnn. Kızlarrr bugün 12. Gune girdik çok şükür uyanın sohbet edelim accik
Günaydın canim bende bugün doktora gidicem kontrole bakalım yumurtalar ne alemde ıgneyi verir mi bugünGunaydinnn. Kızlarrr bugün 12. Gune girdik çok şükür uyanın sohbet edelim accik
Kaçıncı günün bugün tatlimGünaydın canim bende bugün doktora gidicem kontrole bakalım yumurtalar ne alemde ıgneyi verir mi bugün
Yapicam birazdan kuzum sen naptingünaydın canım ben de 15 oldum. test yaptın mı
işte dün bir çift çizgi gördüm ama teste bakmayı unutup saatler sonra gördüm bilmiyorum doğru mudurYapicam birazdan kuzum sen naptin
Bugün tekrarla ozaman canmişte dün bir çift çizgi gördüm ama teste bakmayı unutup saatler sonra gördüm bilmiyorum doğru mudur
Ay su sogani bnde iceyim aslinda. He0 yumrta donemlerine denk geldgnden yapamadim. Yapiym da rahmi temizliyormus ya blki ise yarar kuzum. Allahin takdirinin disinda hersy uygundu bu ay bizde ya dollenme olmuyo yada benim rahim kabul etmiyo sorcm doktora. Baska bisi varda bu mu goremiyo bilemedm iyi grci doktorm deneymli baya
kuzum ya doğru mu gördüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?