• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim regl geldi nihayet. ya o stres yok mu stres. Herseyin başı.

Gozun aydin diyoyum cünkü benimde bir gelse gözün aydin olucak bugünmüş bat bekliyorum artik olmazsan 1 2 gün sogan kaynatip icicem

Gozun aydin diyoyum cünkü benimde bir gelse gözün aydin olucak bugünmüş bat bekliyorum artik olmazsan 1 2 gün sogan kaynatip icicem
Ay su sogani bnde iceyim aslinda. He0 yumrta donemlerine denk geldgnden yapamadim. Yapiym da rahmi temizliyormus ya blki ise yarar kuzum. Allahin takdirinin disinda hersy uygundu bu ay bizde ya dollenme olmuyo yada benim rahim kabul etmiyo sorcm doktora. Baska bisi varda bu mu goremiyo bilemedm iyi grci doktorm deneymli baya

günaydın hanımlar. valla bu sefer yumurtalar çatlamış gibi kiste dönüşmemiş. reglim normal çünkü :) ağrı da yok öyle. buna bile seviniyorum. bu ay dinlendirecek bende kendimi. doğal yollardan. inşallah. Herkese kolaylıklar diliyorum. :*

günaydın hanımlar. valla bu sefer yumurtalar çatlamış gibi kiste dönüşmemiş. reglim normal çünkü :) ağrı da yok öyle. buna bile seviniyorum. bu ay dinlendirecek bende kendimi. doğal yollardan. inşallah. Herkese kolaylıklar diliyorum. :*
Gunaydin canim sevindim senin adina:) evet bunlara sevinir olduk. Hayirlisi olsn canim hakkinda ins olur bolesi

Günaydın kızlar ; bende dün akşam adet oldum.bugun bıraz sancım var ama normale dondum en azından.geçen ay ki kimyasal gebelik benı mahvetmıstı sancısı ayrı kanaması ayrı.3.Döneme girdim artık bakalım hakkımızda hayırlısı..

Kizlarrrr
Screenshot_20181012-090611.webp

Ay su sogani bnde iceyim aslinda. He0 yumrta donemlerine denk geldgnden yapamadim. Yapiym da rahmi temizliyormus ya blki ise yarar kuzum. Allahin takdirinin disinda hersy uygundu bu ay bizde ya dollenme olmuyo yada benim rahim kabul etmiyo sorcm doktora. Baska bisi varda bu mu goremiyo bilemedm iyi grci doktorm deneymli baya

Zaten 1 asilamada tutma ihtimali çok az diyorlar.hakkimizda hayirlisi olsun.

Back
X