Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum senin kaçıncı gün bugun

iğneden sonra 6. gündeyim, regle de 6 gün kaldı. her gün test yapıyorum dedim ya, bugün çoooooook silik artık. bundan sonra siliklik artarsa diye bekleyeceğim ama bilemiyorum doktorum bu ayda da olmazsa başka tedavi deneyeceğiz dedi aşılama da değilmiş bilmiyorum artık üfürükçüye gidicem diyorum eşime hahahah

Klomenmi. Kullandın bu ay belki gelecek ay femara verir onu diyodir

Benim ignenin etkisi 6 gunde gecmisti.ama okuduklarim kadariyla 12.gunde cikan cizgi gebelik cizgisi...insallah guzel haberlerle donersinde eviniz bu aksam bayram yerine döner

Mrb kizlar benim bat dündü hic gelen giden yok.doktiru aradim 1 hafta daha bekle söktürücü yazarim dedi.yarin sogan suyuna baslicam

Reactions: 10N
Hanımlar, 27 Eylül'de çatlatma iğnesi vurulmuştum, ama olmadı tutmadı. Bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi. tedavisi uygulanacak. Bu da olmaz ise rahim filmi çektirmem gerekecek imiş. Daha önce çektiren var mı? ağrılı acılı bir işlem midir? ayrıca faydasını gören oldu mu??

Ben bikaç ay önce çektirdim canım. Öyle acılı bi işlem olmadı. sadece işlem sırasında azıcık bastırıyorlar diye hafif ağrıdı. Şöyle söyliyim yarın yarın yine çektirceksin dese doktor hiç strese girmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…