- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Kuzum ne belirtilerin var.Karmaşık haldeyim her ay 0.100 görüyorum ya hep ondan ama kalbimin bi yani var bebeğin bukez geldi diyor
Insallah kuzum senin kaçıncı gün buguncanım benim ya Allahın izniyle inşallah seninledir
Tatlım kasik batmasi göğüs ağrısı şiştiler bide krem kivamli sarı akintiKuzum ne belirtilerin var.
Insallah kuzum senin kaçıncı gün bugun
Ayyy insallahhhh heyecanlandım bak şimdiki bende senle aynı günde tim ama beklemedeyim senin güzel haberlerini alalım...Tatlım kasik batmasi göğüs ağrısı şiştiler bide krem kivamli sarı akinti
Klomenmi. Kullandın bu ay belki gelecek ay femara verir onu diyodiriğneden sonra 6. gündeyim, regle de 6 gün kaldı. her gün test yapıyorum dedim ya, bugün çoooooook silik artık. bundan sonra siliklik artarsa diye bekleyeceğim ama bilemiyorum doktorum bu ayda da olmazsa başka tedavi deneyeceğiz dedi aşılama da değilmiş bilmiyorum artık üfürükçüye gidicem diyorum eşime hahahah
Senin varmi belirtin kuzum ayy inşalalh bekleyen herkesin güzel haberi gelsnAyyy insallahhhh heyecanlandım bak şimdiki bende senle aynı günde tim ama beklemedeyim senin güzel haberlerini alalım...
Kocaman bir aminnnnnnnnnSenin varmi belirtin kuzum ayy inşalalh bekleyen herkesin güzel haberi gelsn
Benimde böyle çıktı canım ama ben ümitli degilim inşallah senin pozitif çıkar ne çok umitlenHadi hayırlısı kuzum ya
Canım özelde başlayan tedaviyi tip fakültesine gitsem devam ettirir miSenin varmi belirtin kuzum ayy inşalalh bekleyen herkesin güzel haberi gelsn
Valla kuuzm ben gormedim tipfakultesine hiç bilmiyomkiBenimde böyle çıktı canım ama ben ümitli degilim inşallah senin pozitif çıkar ne çok umitlen
Canım özelde başlayan tedaviyi tip fakültesine gitsem devam ettirir mi
Inşallah hayırlı haber alırsın canım sonuç çıktığında beni etiketleValla kuuzm ben gormedim tipfakultesine hiç bilmiyomki
Klomenmi. Kullandın bu ay belki gelecek ay femara verir onu diyodir
Ahhh tatlım ah inşalalh vardır 2 de kan vericem dua edin nolur pAnneyimbenanne35 kuzum valla çok hafif bi çizgi var, inşallah bebişin seninledir, hadi artık bi ayağını sürü de biz de arkandan gelelim :)
Oda yumurta geliştirici ilaç az ama kaliteli yumurta üretiyor kuzumo nedir acaba evet evet klomen kullandım umudum var ama yok da ne bileyim hiç olmayacakmış gibi
Tamam tatlım etiketlerimInşallah hayırlı haber alırsın canım sonuç çıktığında beni etiketle
Kuzum 12. Gün bugün çok heycanliyim ama iğne etkisi çoktan gecmstr diyorum bakalım dünden beri oluyorum arastrdim iğne etkisi 1 hafta 10 gu. Yanı 10. Gün-de etkisini kaybediyormuş bugün de cıktı çizgi kan vericem 1 saat sonra
Ben bikaç ay önce çektirdim canım. Öyle acılı bi işlem olmadı. sadece işlem sırasında azıcık bastırıyorlar diye hafif ağrıdı. Şöyle söyliyim yarın yarın yine çektirceksin dese doktor hiç strese girmem.Hanımlar, 27 Eylül'de çatlatma iğnesi vurulmuştum, ama olmadı tutmadı. Bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi. tedavisi uygulanacak. Bu da olmaz ise rahim filmi çektirmem gerekecek imiş. Daha önce çektiren var mı? ağrılı acılı bir işlem midir? ayrıca faydasını gören oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?