- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #31.101
Bende hiç olmamıştı oğlum kucağımda 6bucuk aylık canmKızlar merhaba kimse yok herhalde biriey sorucaktım benim ovitrellenin 5. Günü ama bende vurunduğumdan beri akıntı olmadı hatta vajinal kuruluk yaşadım ama bugün kremsi akıntım oluyor ara ara normal mi akıntı olmaması
Maşallah allahım banada nasip etsin çok zor günler geçirdim geçen sene tam tüp bebek yaptırıcakken doğal yolla gebe kaldım ama 9 haftalık kalbi durdu bende kan pıhtılaşması çıktı 1 yıl denedik yine olmadı sonra rahimde yapışıklık çıktı 3 ay önce ameliyat oldum 1 ay önce spiral çıkarıldı Hsg çektirdim tertemiz çıktı bu ay klomene başladım İnşallah tutunur yada olur ilk gebeliğimde 2 yılın sonunda tutmuştuBende hiç olmamıştı oğlum kucağımda 6bucuk aylık canm
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre olsun canım Rabbim bekletmesinMaşallah allahım banada nasip etsin çok zor günler geçirdim geçen sene tam tüp bebek yaptırıcakken doğal yolla gebe kaldım ama 9 haftalık kalbi durdu bende kan pıhtılaşması çıktı 1 yıl denedik yine olmadı sonra rahimde yapışıklık çıktı 3 ay önce ameliyat oldum 1 ay önce spiral çıkarıldı Hsg çektirdim tertemiz çıktı bu ay klomene başladım İnşallah tutunur yada olur ilk gebeliğimde 2 yılın sonunda tutmuştu
Amin inşallah bugünde eşimin beli tutuldu bu ay olur mu bilmen 4 gün değerlendirebildik sadeceİnşallah en kısa zamanda gönlüne göre olsun canım Rabbim bekletmesin
İğne yumurtii 3 gün içinde catlatiyor diye biliyorum zaten hayırlısıAmin inşallah bugünde eşimin beli tutuldu bu ay olur mu bilmen 4 gün değerlendirebildik sadece
Aynen hayırlısı kısmetimizde varsa olur zatenİğne yumurtii 3 gün içinde catlatiyor diye biliyorum zaten hayırlısı
Iki gun sonra tekrar yap bence koyulasirsa vardir daha erkenhanımlar ovitrelle vurulalı 11. günüm test sonucum böyle hayalet çizgi çıktı. hala iğnenin etkisi olabilir mi?
Malesef iğnenin etkisi canım tertemiz bir negatif çünkü bugünIki gun sonra tekrar yap bence koyulasirsa vardir daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?