• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benzer bişey bana da oldu az önce sabah kalkınca gebelik testi yaptım. sonuç kısmı kırmızı kaldı falan bozuk galiba dedim ama işe giderken yanıma aldım sonra bakarım çıkarsa diye bakmayı unuttum eve geldim baktım ve iki çizgi var. bişey var mıdır acaba? ama içten bişey boşa umut ediyorum diyor karmaşığım. kan testinden de çok korkuyorum.
Ümit vermek gibi olmasın ama burda okuduğum kim varsa sonradan çıkan çizgiyle hamile olduklarını öğrenmişler. İnşallah öyle bi durumdur canım

Kizlar salı günü iğne vuruldum dun münasebet oldu ama bugun demi olucak kendi doktorum yoktu bisey soylemedi bi var bi yokmu yapilacak bu arada kasik agrim vat ve büyük ihtimal catladi çünkü benden kocaman bi akinti geldi ayiptir soylemesi ama

Ümit vermek gibi olmasın ama burda okuduğum kim varsa sonradan çıkan çizgiyle hamile olduklarını öğrenmişler. İnşallah öyle bi durumdur canım
gerçekten mi? eğer hamile kalırsam kızlar iğne değil sadece meryem otu taşıdım üstümde meryem suresini okuyup. ona çok inandım. siz de yapın

Ben de tedavite basladigimdan beri ya 12 sinde ya da 11 inde regl oluyorum.sabahtan beri agrim vardi gecti.çatlama ignesi olnadigimdan regl olamiyorum.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.eger gelmezse söktürücü vericek...bu ay ignryle tedaviyi sor sende canim.cunkü seninde benim gibi zar zor 1 tane gelisiyor.benimle ayni anda tedaviye baslayan bir kadin vardi.son kontrolde onun sirasi benden önceydi doktor 3 tane 20mm yumurtasi vardi dedi.benim hic gelisemedi.ama kadini izledim cok rahat ferah bir kadindi.ben kapida beklerken stresten duvarlara tırmandim.stres stres stresss
Benim regl geldi nihayet. ya o stres yok mu stres. Herseyin başı.

gerçekten mi? eğer hamile kalırsam kızlar iğne değil sadece meryem otu taşıdım üstümde meryem suresini okuyup. ona çok inandım. siz de yapın
Meryem suresi ben de okuyorum canım, meryem ana otunu da duyuyorum çok da hiç denemedim. Hayırlısıyla inşallah hamilesindir de bize de umut ol

Kizlar üst kat komsum geldi.8 aylik bebegi var .tup bebek yapmisti 14 15yil cocugu olmamiş reglisi 5 gün gecikmiş sabah gebelik testi yapmis negatifmiş 4 saat sonra 2.cizgi cikmiş.ben ona söylemistim bebek istedigimi ugrastigimi.bana sormaya gelmis hamilemiyim sence diye.ben 10dakikadan sonra geçersiz dedim ama kafama takildi yanliş mı yönlendirdim acaba.yani ben yapinca bembeyaz oluyor hiç degismiyor.
10 dk yaziyor hep ustlerinde canim ama burda okumstum sorada cikan cizgi olaylarini da. Geciktikten sora idrarda cikar diyo doktorlar. Bence kan versin en iyisi onda kesin cikar adet dongusu hep ayniysa ins hamiledir ya tup bebektn sora ne sevinir:)

Kızlar ya benim bata 6 gün kaldı offf ne hissedeceğini bilmiyorum kasik ağrılarım vardı dindi var ama hafif akintim yok gibi sadece göğüs ağrım var umutsuz vaka bundanda heveslenmem istemiyorum prolaktin sorunu yasidiktan sonra:110:test yapsammi yapmasammi bilemiyorum
Ya onceden olsa belirtilere kulak veriyordum arada da su hormonlar girdikten sora hicbisi diemiyorm onlarin etkisi de oluyo bnde hep ole oldu:( ins hamilesindir canimm bence yapma bekle cikmaz suan bide uzme kendini erkenden

Kuzum instgramda kadın doğum doktoruna sordum 11. Gün bugün diye kan versem cikarmi evet çıkar dedi ama ben veremedim kan @Umutumut82 :KK61::KK61:
Iyi de oldu aslinda 14 de daha kesin sonuc alirsin. Cikan sonuca gore tekrarlamani isticek tam sevinemicen. Hakkinda hayirlisi ind guzel haberi duyucaz snden canim:)

Kizlar salı günü iğne vuruldum dun münasebet oldu ama bugun demi olucak kendi doktorum yoktu bisey soylemedi bi var bi yokmu yapilacak bu arada kasik agrim vat ve büyük ihtimal catladi çünkü benden kocaman bi akinti geldi ayiptir soylemesi ama
Ignedn sora tam 36. Saati cok onemsiyokar canim. 36-40 arasi demsti sordugmda 1 saat once sora da oluyo die. Oncesinde sorasinda denersin ama bu saati mutlaka degerlendir. Sorasinda da 1 hafta gun asiri demsti. Ignedn soraki 4 gun cok onmli bide. 36. Saattn soraki donemde hergun denemstk biz. Ama bizim zatn olmuyo gerci smdi ornek olamiyorm sana da bildgimi soluyorm sadece:)

Back
X