- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Bana uyar kuzum belki de yeni topik uğur getirir ve kör talihimizi kırıp sırayla hamile kalırız burda
Aynen kuzum ya orda hamile kalan olmamış ürperdim bi an şeytanın bacağını kirayim dedim yeni topik yeni bebekler yeni umutlar h.g balimBana uyar kuzum belki de yeni topik uğur getirir ve kör talihimizi kırıp sırayla hamile kalırız burda
Hoş buldum canım :) hadi bakalım yepyeni bi topikle gelsin bebişlerrrAynen kuzum ya orda hamile kalan olmamış ürperdim bi an şeytanın bacağını kirayim dedim yeni topik yeni bebekler yeni umutlar h.g balim
Ayyy insallah kuzum yaHoş buldum canım :) hadi bakalım yepyeni bi topikle gelsin bebişlerrr
Aynen kuzum h g tatlım insallah yeni sayfa yeni bebislerrrrSuper olmuş dün akşam bende aynı şeyi düsündüm cok iyi yapmişsın.bende zaten geçtigimin 3 ayı unutmak istiyordum.yeni sayfa yeni baslangiç
Aminnn kuzum ınsallah senin ignenin kaçıncı gunuHakkımızda hayırlısı :)
12.gün. :)Aminnn kuzum ınsallah senin ignenin kaçıncı gunu
Yapsana test senin iğne etkin geçmiştir canm12.gün. :)
Geldim tatlim benimde 13. Gun umutsuzum:))Morasigi canım gel buraya
Anam niye umutsuzsun ki pozitf düşünGeldim tatlim benimde 13. Gun umutsuzum:))
Dun verdim 2.21 negatif oldu. Adet olcak gibiyim 1 2 gun daha bekliyim tekrar veririm o zaman. Blki gec dollenme die kendimi avutuyorumKuzum 13. Gun olmuş ya sen yarın git kan ver benceMorasigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?