Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümit vermek gibi olmasın ama burda okuduğum kim varsa sonradan çıkan çizgiyle hamile olduklarını öğrenmişler. İnşallah öyle bi durumdur canım

Kizlar salı günü iğne vuruldum dun münasebet oldu ama bugun demi olucak kendi doktorum yoktu bisey soylemedi bi var bi yokmu yapilacak bu arada kasik agrim vat ve büyük ihtimal catladi çünkü benden kocaman bi akinti geldi ayiptir soylemesi ama

Ümit vermek gibi olmasın ama burda okuduğum kim varsa sonradan çıkan çizgiyle hamile olduklarını öğrenmişler. İnşallah öyle bi durumdur canım
gerçekten mi? eğer hamile kalırsam kızlar iğne değil sadece meryem otu taşıdım üstümde meryem suresini okuyup. ona çok inandım. siz de yapın

Benim regl geldi nihayet. ya o stres yok mu stres. Herseyin başı.

gerçekten mi? eğer hamile kalırsam kızlar iğne değil sadece meryem otu taşıdım üstümde meryem suresini okuyup. ona çok inandım. siz de yapın
Meryem suresi ben de okuyorum canım, meryem ana otunu da duyuyorum çok da hiç denemedim. Hayırlısıyla inşallah hamilesindir de bize de umut ol

10 dk yaziyor hep ustlerinde canim ama burda okumstum sorada cikan cizgi olaylarini da. Geciktikten sora idrarda cikar diyo doktorlar. Bence kan versin en iyisi onda kesin cikar adet dongusu hep ayniysa ins hamiledir ya tup bebektn sora ne sevinir:)

Ya onceden olsa belirtilere kulak veriyordum arada da su hormonlar girdikten sora hicbisi diemiyorm onlarin etkisi de oluyo bnde hep ole oldu ins hamilesindir canimm bence yapma bekle cikmaz suan bide uzme kendini erkenden

Kuzum instgramda kadın doğum doktoruna sordum 11. Gün bugün diye kan versem cikarmi evet çıkar dedi ama ben veremedim kan @Umutumut82
Iyi de oldu aslinda 14 de daha kesin sonuc alirsin. Cikan sonuca gore tekrarlamani isticek tam sevinemicen. Hakkinda hayirlisi ind guzel haberi duyucaz snden canim:)

Ignedn sora tam 36. Saati cok onemsiyokar canim. 36-40 arasi demsti sordugmda 1 saat once sora da oluyo die. Oncesinde sorasinda denersin ama bu saati mutlaka degerlendir. Sorasinda da 1 hafta gun asiri demsti. Ignedn soraki 4 gun cok onmli bide. 36. Saattn soraki donemde hergun denemstk biz. Ama bizim zatn olmuyo gerci smdi ornek olamiyorm sana da bildgimi soluyorm sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…