- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Amiin canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Belirtilerim kasık ağrılarım hala var ama eskisi gibi şiddetli değil, akıntım devam ediyo. Göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşıyo ama adet yaklaştığı için büyük ihtimalle. Bi de 2 gün üst üste baya baş dönmesi yaşadım hepsi bu kadardıRabbim güzel haberi ardından hemen verir inşallah kuzum sizi daha fazla bekletmezbelirtilerin ne durumda
Kuzum aslında evet 10 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo ama burda okuduğum kadarıyla saatler sonra 2.çizgi çıkan hep hamile. Mesela benim de hep negatif çıkıyo, günler sonra bile sonuç değişmiyo. O yüzden çok çok yeniyse hamile olabilirKizlar üst kat komsum geldi.8 aylik bebegi var .tup bebek yapmisti 14 15yil cocugu olmamiş reglisi 5 gün gecikmiş sabah gebelik testi yapmis negatifmiş 4 saat sonra 2.cizgi cikmiş.ben ona söylemistim bebek istedigimi ugrastigimi.bana sormaya gelmis hamilemiyim sence diye.ben 10dakikadan sonra geçersiz dedim ama kafama takildi yanliş mı yönlendirdim acaba.yani ben yapinca bembeyaz oluyor hiç degismiyor.
Amiin canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Belirtilerim kasık ağrılarım hala var ama eskisi gibi şiddetli değil, akıntım devam ediyo. Göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşıyo ama adet yaklaştığı için büyük ihtimalle. Bi de 2 gün üst üste baya baş dönmesi yaşadım hepsi bu kadardı
Biraz daha sabret öyle yap canım test. Şimdi muallakta kalabilirsin, ne çıkarsa çıksın kesin doğru olmayabilirKızlar ya benim bata 6 gün kaldı offf ne hissedeceğini bilmiyorum kasik ağrılarım vardı dindi var ama hafif akintim yok gibi sadece göğüs ağrım var umutsuz vaka bundanda heveslenmem istemiyorum prolaktin sorunu yasidiktan sonratest yapsammi yapmasammi bilemiyorum
Ah be canım keşke mini mini bi şey olsa. İçimdeki ses hamile olmadığımı söylüyo ama işte naparsın bi umut bekliyorum. Keşke çok bi belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrensem mucize gibiYok yokkkk var bişeyy küçük birşey mini mini birşeyy...inşallahhhhhh
Bende canım aynıyım sanki adet döngüsü gibi bakalım bekleyeceğim hatta çalışacağımAmiin canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Belirtilerim kasık ağrılarım hala var ama eskisi gibi şiddetli değil, akıntım devam ediyo. Göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşıyo ama adet yaklaştığı için büyük ihtimalle. Bi de 2 gün üst üste baya baş dönmesi yaşadım hepsi bu kadardı
Kuzum aslında evet 10 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo ama burda okuduğum kadarıyla saatler sonra 2.çizgi çıkan hep hamile. Mesela benim de hep negatif çıkıyo, günler sonra bile sonuç değişmiyo. O yüzden çok çok yeniyse hamile olabilir
Ah be canım keşke mini mini bi şey olsa. İçimdeki ses hamile olmadığımı söylüyo ama işte naparsın bi umut bekliyorum. Keşke çok bi belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrensem mucize gibi
Amiin Allah razı olsun hepinizden canımBende canım aynıyım sanki adet döngüsü gibi bakalım bekleyeceğim hatta çalışacağımeşine şimdide en acil şifalar güç versin rabbim
Ucuzla alakası yok canım. Hatta ucuzlar daha doğru sonuç veriyo zaten. Ama 5 gün gecikme de az değil, dediğin gibi olsa çıkardı herhalde 10 dakikada. Beklesin bi kaç gün daha, sonra kan testi yaptırsın ona göre doktora gider canımben testleri saklamiyorum atiyorum oyüzden böyle birşey yaşamadim.Bende test cok var 1 tanede ben verdim o negatif cikmiş.5gun gecikmesi var olsa ilk 10dakkada cikar dedim. gerci benim testler ucuzundan gec döllenme diye birşeymi oldu...
Evet işte en azından stresin yok şimdi. Önümüzde 3 ay nasipse ben de stressiz zamanın geçmesini bekliycem ve bomba gibi hazırlanıcam :)Keşke keşke canimya ben rahatim şuanda olmadigini bilmek üzüyor ama rahatlatiyorda en azından stresli degilim.
Kuzum rabbim şifa versin eşine benim belirtilerim arttı sarı akintim devam kasiklarim batiyor hala A AloeeVeraa
Amin canimcim sizlerde bana cok iyi geliyorsunuz cumlemiz icin aminAy çok teşekkür ederim canım benim ya. İyi ki varsınız, nasıl moral oluyo bana. Hepimiz için artık iyi şeyler olsun, Allahım artık bize sağlıklı sıhhatli bebişler versin hemen
Amiin canım Allah razı olsun. Ay inşallah bebişin vardır ya. Belirtilerin arttığına göre var bi şeyler canımKuzum rabbim şifa versin eşine benim belirtilerim arttı sarı akintim devam kasiklarim batiyor hala A AloeeVeraa
Kuzum instgramda kadın doğum doktoruna sordum 11. Gün bugün diye kan versem cikarmi evet çıkar dedi ama ben veremedim kanAmiin canım Allah razı olsun. Ay inşallah bebişin vardır ya. Belirtilerin arttığına göre var bi şeyler canım
Evet tatlım hemen hemen her gebece oluyoSarı akıntı gebelik belirtisimi oluyor.hadi insallah
Evet tatlım hemen hemen her gebece oluyo
benzer bişey bana da oldu az önce sabah kalkınca gebelik testi yaptım. sonuç kısmı kırmızı kaldı falan bozuk galiba dedim ama işe giderken yanıma aldım sonra bakarım çıkarsa diye bakmayı unuttum eve geldim baktım ve iki çizgi var. bişey var mıdır acaba? ama içten bişey boşa umut ediyorum diyor karmaşığım. kan testinden de çok korkuyorum.Kizlar üst kat komsum geldi.8 aylik bebegi var .tup bebek yapmisti 14 15yil cocugu olmamiş reglisi 5 gün gecikmiş sabah gebelik testi yapmis negatifmiş 4 saat sonra 2.cizgi cikmiş.ben ona söylemistim bebek istedigimi ugrastigimi.bana sormaya gelmis hamilemiyim sence diye.ben 10dakikadan sonra geçersiz dedim ama kafama takildi yanliş mı yönlendirdim acaba.yani ben yapinca bembeyaz oluyor hiç degismiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?