- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Evet valla cnmkuzum ya doğru mu gördüklerim
ay hadi inşallah bir kan testi ver canım güzel haberlerini bekliyorumEvet valla cnm
ayyyyy bize de haber ver olur mu çatlarım meraktannEvet valla cnm
10.günüm bugün canım pazartesi aşılama olucak inşallahKaçıncı günün bugün tatlim
Hadi hayırlısı kuzum ya10.günüm bugün canım pazartesi aşılama olucak inşallah
Amin inşallah :) bence yarın ilk idrar ile tekrar test yap canım yine çıkarsa koyulaşma da varsa kan testine o zaman git. Yine de sen bilirsin ama rabbim inşallah nasib etmiştirHadi hayırlısı kuzum ya
Yok testim başka kuzuma bugün bi kan vereyim diyorum bakalım nasıl olcakAmin inşallah :) bence yarın ilk idrar ile tekrar test yap canım yine çıkarsa koyulaşma da varsa kan testine o zaman git. Yine de sen bilirsin ama rabbim inşallah nasib etmiştir
Yok testim başka kuzuma bugün bi kan vereyim diyorum bakalım nasıl olcak
Unutuluyor ya bende unuymtuyom burdakilerin bazen 12. Gün bugün tatlım eskmi ikna ettim vercem kankaçıncı gündeydin konuşmuştuk ama unuttum
Unutuluyor ya bende unuymtuyom burdakilerin bazen 12. Gün bugün tatlım eskmi ikna ettim vercem kan
Kuzum 12. Gün bugün çok heycanliyim ama iğne etkisi çoktan gecmstr diyorum bakalım dünden beri oluyorum arastrdim iğne etkisi 1 hafta 10 gu. Yanı 10. Gün-de etkisini kaybediyormuş bugün de cıktı çizgi kan vericem 1 saat sonraHamilesin canim hadi gözün aydin
Ahhh ben ya bennnnnnay hayırlı haberlerle gel inşallah, çok merak ettim valla
kaç gibi vercen mesai geçmeyecek valla aşırı meraklandımAhhh ben ya bennnnnn
Çocukları okula birakacam kuzum anca 2 de veririm 4 buçuk 5 te öğrenirimkaç gibi vercen mesai geçmeyecek valla aşırı meraklandım
Çocukları okula birakacam kuzum anca 2 de veririm 4 buçuk 5 te öğrenirim
Sen bilirsin kuzum inşallah güzel yüksek değerler çıkar :)Yok testim başka kuzuma bugün bi kan vereyim diyorum bakalım nasıl olcak
Karmaşık haldeyim her ay 0.100 görüyorum ya hep ondan ama kalbimin bi yani var bebeğin bukez geldi diyorayy çok heyecanlı inşallah al güzel haberleri sırayla hepimiz alalım. sen ne hissediyosun peki
Karmaşık haldeyim her ay 0.100 görüyorum ya hep ondan ama kalbimin bi yani var bebeğin bukez geldi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?