- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ins kuzum umudm tukenme asamasina yklasti bikacgune toparlarim cok bklentiye girmisim. Tek cocugum ya ailemde cok uzuldu annemle agliyoz habire:)Orası öyle herşey biyana tedavide çok yıpranıyor insan ama işte her çöküşün bir kalkışı vardır rabbim aratmasın insalalh
Kiyamam sana ya bende tek cocugum ailede bende çocuklarım cok kardesli olsn isterim rabbim naısip edr insallah pes etme duadan vazgeçme inanmaktan vazgeçme zor olabilir ama sakın isyan etme aslında annenin güçlü durması lazmki sende biraz güç alasın rabbim ummadigin anda versin bebegini mucizeni...Ins kuzum umudm tukenme asamasina yklasti bikacgune toparlarim cok bklentiye girmisim. Tek cocugum ya ailemde cok uzuldu annemle agliyoz habire:)
Evet bi ara konusmustk bnde ondan coklu istiyorum cocugumun olmasini. Ilki olana kadar birakmicam pesini taktimm ins diger tedavilerle ikizim olur:) aynen daha guclu o da uzuluyo iste dun ilk haberi alinca uzuldu haliyleKiyamam sana ya bende tek cocugum ailede bende çocuklarım cok kardesli olsn isterim rabbim naısip edr insallah pes etme duadan vazgeçme inanmaktan vazgeçme zor olabilir ama sakın isyan etme aslında annenin güçlü durması lazmki sende biraz güç alasın rabbim ummadigin anda versin bebegini mucizeni...
Bak smdi annecigimn yanina gidiyorum isten ciktm allah bizede bole evlensede bizi unutmicak kopmayacagimz evlatlar verdin amin:)Kiyamam sana ya bende tek cocugum ailede bende çocuklarım cok kardesli olsn isterim rabbim naısip edr insallah pes etme duadan vazgeçme inanmaktan vazgeçme zor olabilir ama sakın isyan etme aslında annenin güçlü durması lazmki sende biraz güç alasın rabbim ummadigin anda versin bebegini mucizeni...
Bende bende :)Insallah insallah.bir hamile kalsam tabela asıcam boynuma HAMİLEYİM diye
Iyi aksamlar kizlar. Bugun bir hamis haberi gelir diye suraya heyecanla girdim vala:) Ins bu haberleri gordugumuz gunler de olsun. Adetim 1 hafta gecikebilirmis bu takviyeler ilaclar butun dengeyi bozuyobi ay aslinda dinlendirsem iyi olur vucudumu ama su bi haftaya bile tahammulum yok pesini birakmak istemiyorm
Hayırlısı olsun kuzum. Regl olmak bile çok önemli yeni bi döngüyü başlattığı için
Eh hayırlısı diyip önümüzdeki maçlara bakcez.
Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
Anacim ben eşini zar zor ikna ettim bekle diyor pazartesi gidecem diyor göndermez asla hazır ikna etmiştim ne zikkima almadilarki babalarinin hayrın a aliyolar sanki ya tepem attı ben istiyorum dedik git test yap evde çift çizgi cikarsa yarın gel kadın doğuma dedi ya bende taktimmi takiyom valla bu huyumu hiç sevmiyom ama napiyimmmmm ya bugünle pazartesini karsilastiracaktim en önemlisi offf offfIlahi ayni bana benziyorsun bende cok sabirsizim.hele kafaya takarsam su yaptiginin aynidini yaparim.yarin kan verde sende kurtul doktorlarda
Bakalim kuzum ne dicek ctesi gidicez. Vermeyebilir klomeni bu ay 2. Ye denemisti. Sokturucu vermicekmisiniz dedim 1 hafta bkleyelim gelmesse veririm dediCanim doktor ara vermeyi önerirse sakin geri cevirme.bana 2 kullanimdan sonra doktorum izinli oldugundan baska doktora gitmistim cok tecrubeli bir dojtordu kesin ara ver dedi.zaten klonenin etkisi bir sonraki ayda devam eder ustüste hormon alma bu ay kendiliginden dene dedi.ben dinlemedim.3.ayda kullandim vucudum klomene hic yanit vermedi.belki klomeni kullanmasaydim bu ay kendiliginden yumurtan gelisecekti ve belkide hamike kalacaktim.insan ister istemez bu süreçte yipraniyor.simdide mecbur kendi doktorumda 2 ay ara verdi.toplam 3 ay gecikmis oldu
Anacim ben eşini zar zor ikna ettim bekle diyor pazartesi gidecem diyor göndermez asla hazır ikna etmiştim ne zikkima almadilarki babalarinin hayrın a aliyolar sanki ya tepem attı ben istiyorum dedik git test yap evde çift çizgi cikarsa yarın gel kadın doğuma dedi ya bende taktimmi takiyom valla bu huyumu hiç sevmiyom ama napiyimmmmm ya bugünle pazartesini karsilastiracaktim en önemlisi offf offf
Evdeki testtenmi bahsediyon kuzum ya bide belirtilerim arttı yaYarin cuma sansini dene bakalim...insallah emeklerin boşa cıkmaz..vardir bundada bir hayir...
Bakalim kuzum ne dicek ctesi gidicez. Vermeyebilir klomeni bu ay 2. Ye denemisti. Sokturucu vermicekmisiniz dedim 1 hafta bkleyelim gelmesse veririm dedi
Evdeki testtenmi bahsediyon kuzum ya bide belirtilerim arttı ya
Gelcek inşallah hayırlısıyla. Sonra da her şey güzel güzel ilerlicekAynen canim bir gelsede rahim filmi cekilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?