• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim güzel haberi ardından hemen verir inşallah kuzum sizi daha fazla bekletmez:dua::dua:belirtilerin ne durumda
Amiin canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Belirtilerim kasık ağrılarım hala var ama eskisi gibi şiddetli değil, akıntım devam ediyo. Göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşıyo ama adet yaklaştığı için büyük ihtimalle. Bi de 2 gün üst üste baya baş dönmesi yaşadım hepsi bu kadardı

Kizlar üst kat komsum geldi.8 aylik bebegi var .tup bebek yapmisti 14 15yil cocugu olmamiş reglisi 5 gün gecikmiş sabah gebelik testi yapmis negatifmiş 4 saat sonra 2.cizgi cikmiş.ben ona söylemistim bebek istedigimi ugrastigimi.bana sormaya gelmis hamilemiyim sence diye.ben 10dakikadan sonra geçersiz dedim ama kafama takildi yanliş mı yönlendirdim acaba.yani ben yapinca bembeyaz oluyor hiç degismiyor.
Kuzum aslında evet 10 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo ama burda okuduğum kadarıyla saatler sonra 2.çizgi çıkan hep hamile. Mesela benim de hep negatif çıkıyo, günler sonra bile sonuç değişmiyo. O yüzden çok çok yeniyse hamile olabilir

Amiin canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Belirtilerim kasık ağrılarım hala var ama eskisi gibi şiddetli değil, akıntım devam ediyo. Göğüslerim yavaş yavaş hassaslaşıyo ama adet yaklaştığı için büyük ihtimalle. Bi de 2 gün üst üste baya baş dönmesi yaşadım hepsi bu kadardı

Yok yokkkk var bişeyy küçük birşey mini mini birşeyy...inşallahhhhhh

Kızlar ya benim bata 6 gün kaldı offf ne hissedeceğini bilmiyorum kasik ağrılarım vardı dindi var ama hafif akintim yok gibi sadece göğüs ağrım var umutsuz vaka bundanda heveslenmem istemiyorum prolaktin sorunu yasidiktan sonra:110:test yapsammi yapmasammi bilemiyorum
Biraz daha sabret öyle yap canım test. Şimdi muallakta kalabilirsin, ne çıkarsa çıksın kesin doğru olmayabilir

Yok yokkkk var bişeyy küçük birşey mini mini birşeyy...inşallahhhhhh
Ah be canım keşke mini mini bi şey olsa. İçimdeki ses hamile olmadığımı söylüyo ama işte naparsın bi umut bekliyorum. Keşke çok bi belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrensem mucize gibi

Bende canım aynıyım sanki adet döngüsü gibi bakalım bekleyeceğim hatta çalışacağım :KK54:eşine şimdide en acil şifalar güç versin rabbim :dua:

Kuzum aslında evet 10 dakikadan sonra geçersiz sayılıyo ama burda okuduğum kadarıyla saatler sonra 2.çizgi çıkan hep hamile. Mesela benim de hep negatif çıkıyo, günler sonra bile sonuç değişmiyo. O yüzden çok çok yeniyse hamile olabilir

ben testleri saklamiyorum atiyorum oyüzden böyle birşey yaşamadim.Bende test cok var 1 tanede ben verdim o negatif cikmiş.5gun gecikmesi var olsa ilk 10dakkada cikar dedim. gerci benim testler ucuzundan gec döllenme diye birşeymi oldu...

Ah be canım keşke mini mini bi şey olsa. İçimdeki ses hamile olmadığımı söylüyo ama işte naparsın bi umut bekliyorum. Keşke çok bi belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrensem mucize gibi

Keşke keşke canimya ben rahatim şuanda olmadigini bilmek üzüyor ama rahatlatiyorda en azından stresli degilim.

ben testleri saklamiyorum atiyorum oyüzden böyle birşey yaşamadim.Bende test cok var 1 tanede ben verdim o negatif cikmiş.5gun gecikmesi var olsa ilk 10dakkada cikar dedim. gerci benim testler ucuzundan gec döllenme diye birşeymi oldu...
Ucuzla alakası yok canım. Hatta ucuzlar daha doğru sonuç veriyo zaten. Ama 5 gün gecikme de az değil, dediğin gibi olsa çıkardı herhalde 10 dakikada. Beklesin bi kaç gün daha, sonra kan testi yaptırsın ona göre doktora gider canım

Keşke keşke canimya ben rahatim şuanda olmadigini bilmek üzüyor ama rahatlatiyorda en azından stresli degilim.
Evet işte en azından stresin yok şimdi. Önümüzde 3 ay nasipse ben de stressiz zamanın geçmesini bekliycem ve bomba gibi hazırlanıcam :)

Ay çok teşekkür ederim canım benim ya. İyi ki varsınız, nasıl moral oluyo bana. Hepimiz için artık iyi şeyler olsun, Allahım artık bize sağlıklı sıhhatli bebişler versin hemen :dua:
Amin canimcim sizlerde bana cok iyi geliyorsunuz cumlemiz icin amin:dua:

Amiin canım Allah razı olsun. Ay inşallah bebişin vardır ya. Belirtilerin arttığına göre var bi şeyler canım
Kuzum instgramda kadın doğum doktoruna sordum 11. Gün bugün diye kan versem cikarmi evet çıkar dedi ama ben veremedim kan Umutumut82 Umutumut82 :KK61::KK61:

Kizlar üst kat komsum geldi.8 aylik bebegi var .tup bebek yapmisti 14 15yil cocugu olmamiş reglisi 5 gün gecikmiş sabah gebelik testi yapmis negatifmiş 4 saat sonra 2.cizgi cikmiş.ben ona söylemistim bebek istedigimi ugrastigimi.bana sormaya gelmis hamilemiyim sence diye.ben 10dakikadan sonra geçersiz dedim ama kafama takildi yanliş mı yönlendirdim acaba.yani ben yapinca bembeyaz oluyor hiç degismiyor.
benzer bişey bana da oldu az önce sabah kalkınca gebelik testi yaptım. sonuç kısmı kırmızı kaldı falan bozuk galiba dedim ama işe giderken yanıma aldım sonra bakarım çıkarsa diye bakmayı unuttum eve geldim baktım ve iki çizgi var. bişey var mıdır acaba? ama içten bişey boşa umut ediyorum diyor karmaşığım. kan testinden de çok korkuyorum.

Back
X