- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Bu kez ben de çok ağrı çektim canım ya. İlk kullandığım aydan çok daha farklı şeyler yaşadım, bakalım Allah hayırlara çıkarsın hepimizinkiniCatlatma ignesinin 3.gunu ilk ignede hic etki yoktu gogus aagrim vardi bu sefer kasiklarda agri var insallah dollenme agrisidir ya
Alemsin sekerim bnde ole taktm mi o an olcak:)Anacim ben eşini zar zor ikna ettim bekle diyor pazartesi gidecem diyor göndermez asla hazır ikna etmiştim ne zikkima almadilarki babalarinin hayrın a aliyolar sanki ya tepem attı ben istiyorum dedik git test yap evde çift çizgi cikarsa yarın gel kadın doğuma dedi ya bende taktimmi takiyom valla bu huyumu hiç sevmiyom ama napiyimmmmm ya bugünle pazartesini karsilastiracaktim en önemlisi offf offf
Ay biz senle cok ayniyiz yav. Evt vucudum regl olmaya calisiyo agrilar var tpkiler var olamiyo sistim patlicam artik:) evt direk onu dicem bu ayin aynisi yapcaksn yapma dicem para cope gidicek yine bizim senle gelismiyo 1 tane zarzor.Ben de tedavite basladigimdan beri ya 12 sinde ya da 11 inde regl oluyorum.sabahtan beri agrim vardi gecti.çatlama ignesi olnadigimdan regl olamiyorum.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.eger gelmezse söktürücü vericek...bu ay ignryle tedaviyi sor sende canim.cunkü seninde benim gibi zar zor 1 tane gelisiyor.benimle ayni anda tedaviye baslayan bir kadin vardi.son kontrolde onun sirasi benden önceydi doktor 3 tane 20mm yumurtasi vardi dedi.benim hic gelisemedi.ama kadini izledim cok rahat ferah bir kadindi.ben kapida beklerken stresten duvarlara tırmandim.stres stres stresss
Ah kuzum ins guzel gececek ve guzel seyler olacak sizin icin dualarim seninle olacak. Ins hamilesindir super olur:) bu arada vucudunu dinlendirmis olursun ve kurlerde baya etki yapmis olur plan iyimis. Zatn gencsn daha kuzum en kisa zamanda calsin bebis kapinizo ameliyt sorasi donemdeKızlar yarın eşim ameliyat olucak. Bizim için dua ederseniz çok sevinirimeğer hamile değilsem 3 ay hamilelik hayal. Zaten o 3 ayda ikimize de kürler yapcam bol bol ve bebek düşüncesi olmadan ilişkiye gircem hep. 3 ay sonrasına bi hazırlayalım vücudu
Ay çok teşekkür ederim canım benim ya. İyi ki varsınız, nasıl moral oluyo bana. Hepimiz için artık iyi şeyler olsun, Allahım artık bize sağlıklı sıhhatli bebişler versin hemenAh kuzum ins guzel gececek ve guzel seyler olacak sizin icin dualarim seninle olacak. Ins hamilesindir super olur:) bu arada vucudunu dinlendirmis olursun ve kurlerde baya etki yapmis olur plan iyimis. Zatn gencsn daha kuzum en kisa zamanda calsin bebis kapinizo ameliyt sorasi donemde
Inşallah gidebilirim yaYarin doktora git kan ver stresten kurtul..çok zor çok.rabbim yardim etsin hepimize
Kızlar yarın eşim ameliyat olucak. Bizim için dua ederseniz çok sevinirimeğer hamile değilsem 3 ay hamilelik hayal. Zaten o 3 ayda ikimize de kürler yapcam bol bol ve bebek düşüncesi olmadan ilişkiye gircem hep. 3 ay sonrasına bi hazırlayalım vücudu
Ah ahh neler vermezdim şimdi hamile olmak için... Nasip bakalım her şey Allahtan, umarım bundan sonra hepimiz için her şey çok güzel olur canım benimHerşey çok güzel olacak eminim.insallah hamilesindir.
Adet olana kadar hep umut var canım, hiç belli olmaz. İnşallah bebişin gelmiştir de sana belirti veriyodurkızlar merhabalar bugün hiç yazamadım ama aklım burda bir hamile haberi alırım diye bekliyorum sizden. nedense kendim için umutlanmıyorum artık. sanırım olmadı gibi. oysaki 3 yumurtam gelişmişti 23, 19 ve 16 mm boyutlarındaydı. hepsi sağlıklı demişti doktor ama hislerim olumsuz olduğunu söylüyor. aslında belirti olarak hala çok akıntım var kasıklarımda da sızı gibi bişeyler oluyor belirtiler var ama ben olumsuzum
Bu kez ben de çok ağrı çektim canım ya. İlk kullandığım aydan çok daha farklı şeyler yaşadım, bakalım Allah hayırlara çıkarsın hepimizinkini
ah keşke canım inşallah Rabbim isteyene nasip etsin insanın psikolojisi alt üst oluyor. çevrende laf söz eden yoksa bile aman ne derler düşüncesi, eşimin bir bebeği olamayacak mı diye kendini suçlama. gerçekten Allah yardımcımız olsun. anneliği herkese tattıraınAdet olana kadar hep umut var canım, hiç belli olmaz. İnşallah bebişin gelmiştir de sana belirti veriyodur
Ay balım benim ağzından bal damlıyo, keşke öyle bi şey olsa yıkarım buraları :) tabi önce sağlık olsun en önemlisi o, inşallah değerlerimiz iyi olur 3 ay sonra canımEvet cnm insallah dollenmeve bebis agrilari olurlar. Esin cok iyi olck insallah cnm bu eliyat cok ise yariyor ama insallah sen bu ay hamilee kalirsin 2. İcin İcin hazirlanmis olursunuz :)
Amiiin kuzum amin inşallahhah keşke canım inşallah Rabbim isteyene nasip etsin insanın psikolojisi alt üst oluyor. çevrende laf söz eden yoksa bile aman ne derler düşüncesi, eşimin bir bebeği olamayacak mı diye kendini suçlama. gerçekten Allah yardımcımız olsun. anneliği herkese tattıraın
Ah ahh neler vermezdim şimdi hamile olmak için... Nasip bakalım her şey Allahtan, umarım bundan sonra hepimiz için her şey çok güzel olur canım benim
Rabbim güzel haberi ardından hemen verir inşallah kuzum sizi daha fazla bekletmezKızlar yarın eşim ameliyat olucak. Bizim için dua ederseniz çok sevinirimeğer hamile değilsem 3 ay hamilelik hayal. Zaten o 3 ayda ikimize de kürler yapcam bol bol ve bebek düşüncesi olmadan ilişkiye gircem hep. 3 ay sonrasına bi hazırlayalım vücudu
Amiin canım, Allah beterinden korusun. Bi gün dualarımızın karşılığını vericektir inşallah RabbimŞu ortamda kac aydir bunlari konusuyoruz dimi...Allah im daha buyük dert keder vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?