Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef insanlar biraz düşüncesiz olabiliyor. Bazen annen bile (hepimiz için geçerli) öyle bi laf eder ki, kalbin paramparça olur. Ben böyle durumlarda o kişilerdeki psikolojik bozukluğa veriyorumm kesin ruhsal olarak bitmiiş yıkık durumdalardr da size belli etmiyolardır. Merak etme. Allahım zorunu kolaylaştırsın. Hepimizin zorunu kolaylaştırsın..

Herkese günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar depremle uyandım cok fenayım bızde bile hissedildi
evet ben de haberlerde okudum Elazığda olmuş. Görüyosun ya herşeyin başı sağlık. Allahım öncelikle aile bireylerimizden sağlığı, evimizden huzuru eksik etmesin. Sonrasını zaten birşekilde hallederiz. İnsan böyle anlarda herşeyin boş olduğunu, ölüm olduğunu idrak ediyor.

Amin canım inşallahhh

Kesinliklee haklısın cnm bende bebegımı kaybettıkten uc ay sonra babam beyın kanaması gecırıp drlar ölcek dedıler ozaman anladım saglık onemını yanı bebegım dogmus olsaydı ben şogusayken babam rahatsız olcaktı cok sukur cıkmaz denılen amelıyattan ckktı yuruyemez dedıler ıkı ay ıcınde ayaga kalktı cok aukur eskısı gıbı ama o ıkı ay varya yatakta bakarken babama annem kız kardesımle ömrumuzden omur gıtmıstı saglık cok onemlı ben ozaman bunu anladım

Bendede ara ara geliyor canim hafif hafif. Bugun igneden sonraki 10.gunum. Biraz akintilarim var bide kasiklarimi dolu gibi hissediyorum.
Belim ağrıyo adet sancısı gibi sancım var anlamadım ki benim de 11. Günüm hep böyle olacaksa gebelik olmadı diyelim hep bu ağrıları mı çekecez

Senin 8. Gün dimi kuzum aman sen adet olma adete yakın iğne vurdurdun sabahları yumurta ceviz badem falan ye dikkat et hava da soğuk
10.gunun ıgnenın ama catlamanın 8.gunu dıye dusunuyorum antep cok soguk kuzum donuyorum evde valla valla az once dedıklerını yedımmayıptır soylemesı cokmu agrın var daha bende adet yok ıkıgune gelebılır bebek yoksa cnm ama bılmıyorum ya nasıpmartık sabahta depremle uyandım zaten gun ıcınde bı ondk sankı hafıf agrım oluyo gecen ay ayrım daha cok oldu buau daha rahatım belırtıde aramıyorum 3 gune netlesır sanırım

Bende kullaniyorum aksamlari ama butun gun akinti yaparmiki ? Bak simdi bir umut daha gitti
Akıntı olsun o dert değil ben de yok akıntı bazen su gibi bişeler geliyo anlamıyorum hiç Moralini bozma belirti olmadan gebeliğini öğrenenler var

Her yer soğuk kuzum dikkat etmen lazım olumlu sonuç alırsın inşalllaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…