- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.481
Sabır cnm kac senedır edıyorum ınan kı hepımız oyleyız gercı vardır bır hayır herseydeErken canim zor biliyorum ama sabret
Düzensiz adet gören biri olarak benim ilaçlarla adetim düzene girdiCanım benimde ilk olacak. Inşallah bu iğneler haplar adetleri ertelemez
Kaç gün oldu canım. Ne zaman test yapacaksın.Oyle bisey olsa en buyuk supriz bana olacak kuzum ama dedigim gibi hic beklemiyorum boyle bisey. Rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah hepimize
2 gun daha bekleyip test yap canim. Mesela biz asilama yaparken catlatma ignesini vuruyoruz doktor bizi asilamaya igneyi vurduktan 36 saat sonra asilamaya aliyor. Asilama gununden sonra 14. Gun test yapmamizi söylüyor. Yani senin ignenin 16. Günü test yapman gerekiyor. 2 gun daha sabret ki insaallah hamilesindir ve olumsuz sonuc almayasinEvet canimm
Sali gunu test gunu kuzum. Yarim gun calisiyor hastaneler. Belki pazartesi aksam is cikisi veririm ama belli olmaz.Kaç gün oldu canım. Ne zaman test yapacaksın.
Canim benim gördüğüm kendini cok fazla dinliyorsun. Igne vucudumuzu cok etkiliyor. Olduk olmadik yerlerimizde agri yapabiliyor. O yuzden herşeyin altinda baska bisey aramayi birak lutfen. Kendini strese sokup olacagi varsa da oldurmayacaksin. Igneden sonra 16. Gunde adet olmazsan umutlanmaya basla. Cunku asilamadan sonra 14. Gun igneden sonra 16. Gune denk geliyor. Simdi kendini biraz salmaya calis ve bol bol dua et sadeceKızlar benım adetten 1 hafta once falan gogus agrım olurdu sımdı yok sızce bu ıyı bıseymı progestan ıcmeme ragmen yok bıde yumurta buyusun dıye ıncır de yemıstım umut etmek ıstıyorum
Ay hadi hayırlısı. İnşallah mutlu bir sonuç olur.Sali gunu test gunu kuzum. Yarim gun calisiyor hastaneler. Belki pazartesi aksam is cikisi veririm ama belli olmaz.
Canımmm hayırlısı olsun inş. Bebiş geleceği doğru zamanı bekliyordur ve Rabbimin bildiği vardır eminim. Sakın ümitsizliğe kapılma.Kızlar sabah adet oldum
Sagol sanemim ins canimm esim namazini kacirdin dedi ben kilamiyirum dedim garibim nasil umutlanmisti bu ay hersey yolundaydı nasil uzuldu Allahim bu nasil bir çaresizlikCanımmm hayırlısı olsun inş. Bebiş geleceği doğru zamanı bekliyordur ve Rabbimin bildiği vardır eminim. Sakın ümitsizliğe kapılma.
Bazen arkadaşlar arasında böyle küçük görüş farklılıkları olabilir. Mesela evlenmeyi çok isteyen ama bi türlü kısmetini bulamayan çok yakın bir arkadaşım şuan her dakika beni soruyor bebeğe hediyeler alıyor. Tam tersi, hiç evlenmekle alakası olmayan çok yakın bir arkadaşım ise, ayda bi aklına gelirsem arıyor. Meşkuldum yoğundum vs moduna giriyor. Kardeşimin görümcesi mesela. kızcağız 3.düşüğünü yaptı. üzüntüden yeğeninin doğum gününe gelmedi. ve ben onu anladım. çünkü ben de yaşadım. ve çok zor bişey.İnsanlar niye böyle ya kaç yıllık arkadaşım aynı tastan yemek yediğim kardeşim dediğim arkadaşım hamile ve ikiz, ilk gebeliğimi erken öğrenmiştim ve kimyasal oldu çok üzülmüştüm stres yapmıştım çünkü doktor bu bebek tutmaz diye ısrar etmişti şimdi ki değerimi söyledim ‘eşşeklik edip bir daha aynı hatayı yapmazsın inşallah birincisinde belayı ağzınla çağırdın benim de riskim var ben kötüyü aklıma getirmiyorum sen niye bu kadar felaket tellalısın anlamıyorum ‘ dedi ben burda hiç yüzünü görmediğim yolda görsem tanımayacağım insanların duasını aldım desteğini gördüm negatif çıkınca üzüldüğüm duama kattığım çok insan oldu Kendimi hiç yalnız hissetmedim demek ki en yakınım dediğin belki de en uzağındır
Olmayanı olduran rabbim bu güzel cuma gününde inşallah hepimize anneliği taddirir. Umut her zaman var sadece sabır umuttan daha fazla olmalıS
Sagol sanemim ins canimm esim namazini kacirdin dedi ben kilamiyirum dedim garibim nasil umutlanmisti bu ay hersey yolundaydı nasil uzuldu Allahim bu nasil bir çaresizlik
Ahh ahh çok iyi anlıyorum seni. ben de benzer şeyler yaşadım. Allah sana sabır versin ve ardından mükafatı gelecektir eminim.Her şeyimi bilirdi çok istediğimi kaybedince çok ağladığı korkularımı.. bilip de böyle yapması koyuyo insana hamileliğini öğrendiğinde arkadaşlarımıza hep allah size de nasip etsin dedi ama bana demedi hatta arar aaa şu da hamileymiş diye haber verir nasıl yaralandığımı nasıl ağladığımı bilmez ama hep içimden onları gören allah seni de görecek diyorum yoksa başka türlüsünü kaldıramaz insan
Canim benim rabbim once sana sonra bekleyen herkede ve en sonunda banada nasip etsin ne diyelim kadere karsi rabbimin rizasina karsi sabrediyoruz biz elden ne gelir ama bu ay ağlamadımOlmayanı olduran rabbim bu güzel cuma gününde inşallah hepimize anneliği taddirir. Umut her zaman var sadece sabır umuttan daha fazla olmalı
İnşalllaahhh canım inşallaahhhAhh ahh çok iyi anlıyorum seni. ben de benzer şeyler yaşadım. Allah sana sabır versin ve ardından mükafatı gelecektir eminim.
Sağol kuzum benim Allah razı olsun hepinizden. Sizler de hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızSanemcim rabbim bağışlasın bebeğini sağlıkla duayla kalın
Amiinnn inşallah çok çok yakın arkadaşımdı gebe kalınca çok değişti normalde eşinden korkar çekinir artık ağzıma ne geliyorsa sayıyorum kimseyi çekemem artık diyo ve bana karşı da böyle normalde hamile değilken ayy şu da hamileymiş aman bu da 2. Yi doğuruyo daha biz doğuracaz diye hayıflanıyodu peki ben hamile değilken senin kırıldığın üzüldüğün şeylere üzülüyo olabilirim dimi eşim istemedi çocuk psikoloğa gitti ne kadar üzüldüğümü ameliyat olup tek yumurtalığımı kaybettiğimi biliyor bile bile yapması çok zoruma gidiyo allaha sığınıyorum hamile kalsam bile uzun süre söylemicem büyük bir imtihan verirken bir de bunlarla uğraşmak çok zorBazen arkadaşlar arasında böyle küçük görüş farklılıkları olabilir. Mesela evlenmeyi çok isteyen ama bi türlü kısmetini bulamayan çok yakın bir arkadaşım şuan her dakika beni soruyor bebeğe hediyeler alıyor. Tam tersi, hiç evlenmekle alakası olmayan çok yakın bir arkadaşım ise, ayda bi aklına gelirsem arıyor. Meşkuldum yoğundum vs moduna giriyor. Kardeşimin görümcesi mesela. kızcağız 3.düşüğünü yaptı. üzüntüden yeğeninin doğum gününe gelmedi. ve ben onu anladım. çünkü ben de yaşadım. ve çok zor bişey.
İnsanların iç dünyasında neler yaşadığını bilemiyoruz. Bize imreneceğini düşündüğümz kişiler tam tersi yanımızda olabiliyor. Ya da bize hiç imrenmiceğini düşündüğümz insanlar uzaklaşabiliyor. bu tamamiyle arkadaşlık derecesinden ziyade kişilerin kişilik yapıları vicdanları ve değerleri ile alakalı. Ben de ilk düşükten sonra kalp atışını duyana dek kimseye sölemcem dedm. ve söylemedm. hala da öyle. söylemem gereken akraba/arkdaş ortamlarında dile getiriyorm. yoksa söylemiyorm. zaten biraz bol giyince hiç belli de olmuyor. Rabbim dualarımızı bu mübarek Cuma gününde kabul etsin. İsteyen arkadaşlarımızın kucaklarına bebişlerini versin İnş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?