- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.521
Bana ilişkiden 1 saat sonra iki tane alttan al dedi ben de öyle devam ediyorumSana dr aalttanmı al dedı ben agızdan atıyorumgercı benım yumurtlama adet arası az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilişkiden 1 saat sonra iki tane alttan al dedi ben de öyle devam ediyorumSana dr aalttanmı al dedı ben agızdan atıyorumgercı benım yumurtlama adet arası az
Drmı sordu bunuVallah sordu alttanmi istersin agizdanmi diye. Bende hani alttan koyarsam daha cok faydasi olur diye dusundumallah sonumu hayir etsin ne diyim
Hadıya bana hıc bısı demedı yazdı suzamanda gel demedı kadın baktı ben uzmanlasmısım artıkBana ilişkiden 1 saat sonra iki tane alttan al dedi ben de öyle devam ediyorum
Evet cnm sıkı gıyındım ıns gecen su kombı bozukken usumemısımdır kac kat corap hırka gıyıyorum Petek yanıyor ama hala soguk Erzurum gıbı bıyere gıdersk doguya seneye yandıkHer yer soğuk kuzum dikkat etmen lazım olumlu sonuç alırsın inşalllaaahhh![]()
Hepimiz uzman olduk valla tüp bebek merkezinde de çalışmıştım ordan bildiklerimle yol bulmaya çalışıyorum biz normalde adet tarihinde test yapın diyodukHadıya bana hıc bısı demedı yazdı suzamanda gel demedı kadın baktı ben uzmanlasmısım artık![]()
Adetımız gectı bız nabıcaz ozamanHepimiz uzman olduk valla tüp bebek merkezinde de çalışmıştım ordan bildiklerimle yol bulmaya çalışıyorum biz normalde adet tarihinde test yapın diyoduk
Bosuna yapma cnm ben sabah yaptım hafıf cızgı cıktı sırf hormon sılındımı dıye ama hala gıtmemıs ıdratdanKizlar peki ignenin etkisi ne zaman geciyor ? Ben bugun test yapacagim. Bugun 10.gunum artik ne cikarsa merak ediyorum ya.
Allah sağlık versin çok geçmiş olsn. Bn de aynısını yaşadım. Düşük yaptm. 2-3 ay sonra annem rahatszlandı. Çok zor bir kalp amelytı geçirdi filan. ona baktık 2-3 ay. Çok şkür şimdi iyi. Dediğin gibi bugünümüze şükr Allahımın bizim için takdir ettiği birşey elbette vardır. Sabırla ve umutla yaşayarak öğreneceğiz, Görelim Mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler.Kesinliklee haklısın cnm bende bebegımı kaybettıkten uc ay sonra babam beyın kanaması gecırıp drlar ölcek dedıler ozaman anladım saglık onemını yanı bebegım dogmus olsaydı ben şogusayken babam rahatsız olcaktı cok sukur cıkmaz denılen amelıyattan ckktı yuruyemez dedıler ıkı ay ıcınde ayaga kalktı cok aukur eskısı gıbı ama o ıkı ay varya yatakta bakarken babama annem kız kardesımle ömrumuzden omur gıtmıstı saglık cok onemlı ben ozaman bunu anladım
Sen adete yakın iğne vurdurdun ya kuzum sen 14. Gün yap bence inşallahhh ya yeni yıla bebişle girelimAdetımız gectı bız nabıcaz ozaman37.gunum sanırım masallah benım ıns ıgneyle catlamıstır kıst falan olmaz genelde adet 30 latı gecerse 45 gııbı gelıyor ıns hepımız hamıleyızdır
Anladim canim ya beklemekte zor amaBosuna yapma cnm ben sabah yaptım hafıf cızgı cıktı sırf hormon sılındımı dıye ama hala gıtmemıs ıdratdan
Su bır bucuk sene içinde cok zor günler yaşadım bide işten ayrıldım eşım yanımda yoktu tasındık cokmuzak şehre aılem cok uzak aılemın yanına gıttsem esım uzak bebek kıyafetlerı var odamda sarılıp aglayıp hayal kurardım hala da suan bıle gozlerım doluyor genede diyorum ki ben yoruldum evet ama asla isyan etmedim daha kötüsünü yasayabılıtdım hepimiz öyle Allaha bınkez şükürler olsun evet hala daha bır evladın eksıklıgı ıcımde saglık sorunlarım var pco oldum ama dıyorum ya vermıyorea bıldıgı vardırAllah sağlık versin çok geçmiş olsn. Bn de aynısını yaşadım. Düşük yaptm. 2-3 ay sonra annem rahatszlandı. Çok zor bir kalp amelytı geçirdi filan. ona baktık 2-3 ay. Çok şkür şimdi iyi. Dediğin gibi bugünümüze şükr Allahımın bizim için takdir ettiği birşey elbette vardır. Sabırla ve umutla yaşayarak öğreneceğiz, Görelim Mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler.bak profıl fotomda ogluma vercegımız ısmı boynumda tasıyorum o benım ugurum
Aynen cnm bekleyecegız zaten ıns bıze 2020 harıka gelır mutluluk gözyasları dökerızSen adete yakın iğne vurdurdun ya kuzum sen 14. Gün yap bence inşallahhh ya yeni yıla bebişle girelim
Zor cnm ama değcekse tabiki beklemek mükrmmel olmazmıAnladim canim ya beklemekte zor ama
Amiiiiinnn inşalllaahhhhhAynen cnm bekleyecegız zaten ıns bıze 2020 harıka gelır mutluluk gözyasları dökerız
canım benimmmSu bır bucuk sene içinde cok zor günler yaşadım bide işten ayrıldım eşım yanımda yoktu tasındık cokmuzak şehre aılem cok uzak aılemın yanına gıttsem esım uzak bebek kıyafetlerı var odamda sarılıp aglayıp hayal kurardım hala da suan bıle gozlerım doluyor genede diyorum ki ben yoruldum evet ama asla isyan etmedim daha kötüsünü yasayabılıtdım hepimiz öyle Allaha bınkez şükürler olsun evet hala daha bır evladın eksıklıgı ıcımde saglık sorunlarım var pco oldum ama dıyorum ya vermıyorea bıldıgı vardır
Hakkımızda hep en hayırlısı oldum dogumdan sonra bıle kanamam durmadı 45 gun dusunsene arttı bıde ıcerde parca kalmıs ben artık kansızlıktan öluyorum salak dr kan degerıme bakmadı gene kurtaj oldum sonra ne dese bıde parca kanserlı olabılırcanım benimmm![]()
Pazartesi neden gıdıcen bence ıkı gune ıgne vermelıydı sana benımde 6 ıdı rahmım ıkı gunde 14 oldu ıgne olcagım zaman kalınlasır korkma cnmKızlaar dr dan geliyorum. 6 tane yumurta oluşmuş 3 sağda 3 solda. 18-16-15 diğerleri 13 er mm fln. Pazartesi tekrar gidicem.
Bugün reglimin 10. Günü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Yine rahim içi kalınlığı 5.9 çıktı nasıl kalınlaşacak ya![]()
Yumurtalarin iyi büyümüş canım. Rahim kalinlastirmak için nar suyu öneririm bende tedavi zamanları kullanıyorumKızlaar dr dan geliyorum. 6 tane yumurta oluşmuş 3 sağda 3 solda. 18-16-15 diğerleri 13 er mm fln. Pazartesi tekrar gidicem.
Bugün reglimin 10. Günü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Yine rahim içi kalınlığı 5.9 çıktı nasıl kalınlaşacak ya![]()