Normal aşılama denediniz mi hiçİlaçlar hariç 7 bin gibi bıseydı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal aşılama denediniz mi hiçİlaçlar hariç 7 bin gibi bıseydı canım
Yok bu ilk aşılamamdı bidaha yapmayı dusunmedıgım için direk mikroçip yapalım sonra direk tup bebeğe başlayacaktık tuttu çok şükürNormal aşılama denediniz mi hiç
Çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallahYok bu ilk aşılamamdı bidaha yapmayı dusunmedıgım için direk mikroçip yapalım sonra direk tup bebeğe başlayacaktık tuttu çok şükür
Benimde öyleydi canım çok normal stres yapma önemli olan beta hgc değerim ona baktırabildin mi kuzumİnşallah hamileliktir, benim 3 gündür belim kopacak gibi kramplar giriyor yürüyünce daha beter ve aşırı kasık ağrım var baktım internete 3-4. Haftalık gebeliklerde beklenen bir durummuş bebek tutunuyormuş
Evet canım ilk gün 97,88 iki gün sonra 267,33 çıktı nasıl senceBenimde öyleydi canım çok normal stres yapma önemli olan beta hgc değerim ona baktırabildin mi kuzum
Çok iyiiiiii canımmmm hatta gayet iyi benimki de 5,77 -23,3 -354-856 oldu biraz yüksek artıyorEvet canım ilk gün 97,88 iki gün sonra 267,33 çıktı nasıl sence
Doktor bana artık beta bakmana gerek yok haftaya cumartesi gel keseye bakalım dedi keseyi görmeden niye betayı artık istemedi anlamadımÇok iyiiiiii canımmmm hatta gayet iyi benimki de 5,77 -23,3 -354-856 oldu biraz yüksek artıyor
Ala alaaaa bende şaşırdım benim doktorum keseyi görene kadar beta takibine devam dedi bilmiyorumDoktor bana artık beta bakmana gerek yok haftaya cumartesi gel keseye bakalım dedi keseyi görmeden niye betayı artık istemedi anlamadım
Değiştireceğim doktorumu . Keseyi de görüp bırakacağım onu . Rahım kalınlığına bakıp gebelikten emin olup öyle istemedi sanırımAla alaaaa bende şaşırdım benim doktorum keseyi görene kadar beta takibine devam dedi bilmiyorum
Değiştir canım sen kendin 2 günde bir beta takibi yap bence bu daha sağlıklıDeğiştireceğim doktorumu . Keseyi de görüp bırakacağım onu . Rahım kalınlığına bakıp gebelikten emin olup öyle istemedi sanırım
Kesınlıkle yarın benden tahlıl istemişti sağlık ocağında yaptır dedi, onları yapacağım hemde beta baktıracağımDeğiştir canım sen kendin 2 günde bir beta takibi yap bence bu daha sağlıklı
Canım sonucun ne oldu naptın hiç ?Evet sabah akşam ağızdan alıyorum ve birde folik asit kullanıyorum
Pazar günü baktırdım negatif.. inşaallah sen olumlu sonuç almışsındirCanım sonucun ne oldu naptın hiç ?
Canım ilk gün 97,88Değiştir canım sen kendin 2 günde bir beta takibi yap bence bu daha sağlıklı
10 gün gecikmeli kendiliğinden regli oldum. İlaç hormon dengeleri değiştirdiği için gecikmesi normalmişAdet oldun mu?
merhaba aşılamadan kaç gün sonra göğüs hassaiyetin başladı bende aşılama yaptırdım bugün 4. günüm bilgi verirsen sevinirim.Evet göğüs hassasiyeti sanırım bi 7,8 gün vardı sonra geçti , bel ve batma sızlama gibi kasık ağrıları hep vardı. 10,11. Gün sanırım azaldı ama sonra yine devam etti bende.
İkinciye başladın mı canım10 gün gecikmeli kendiliğinden regli oldum. İlaç hormon dengeleri değiştirdiği için gecikmesi normalmiş
Çatlatma iğnesini aşılamadan 2 önce yaptırdım , tam hatırlamıyorum ama aşılamanın ertesi gününden başlamıştı ortalarına kadar . Ama tavsiyem belirtilere kulak vermemeniz çünkü iğne etkisi hıssettiklerimizmerhaba aşılamadan kaç gün sonra göğüs hassaiyetin başladı bende aşılama yaptırdım bugün 4. günüm bilgi verirsen sevinirim.