Bazen arkadaşlar arasında böyle küçük görüş farklılıkları olabilir. Mesela evlenmeyi çok isteyen ama bi türlü kısmetini bulamayan çok yakın bir arkadaşım şuan her dakika beni soruyor bebeğe hediyeler alıyor. Tam tersi, hiç evlenmekle alakası olmayan çok yakın bir arkadaşım ise, ayda bi aklına gelirsem arıyor. Meşkuldum yoğundum vs moduna giriyor. Kardeşimin görümcesi mesela. kızcağız 3.düşüğünü yaptı. üzüntüden yeğeninin doğum gününe gelmedi. ve ben onu anladım. çünkü ben de yaşadım. ve çok zor bişey.
İnsanların iç dünyasında neler yaşadığını bilemiyoruz. Bize imreneceğini düşündüğümz kişiler tam tersi yanımızda olabiliyor. Ya da bize hiç imrenmiceğini düşündüğümz insanlar uzaklaşabiliyor. bu tamamiyle arkadaşlık derecesinden ziyade kişilerin kişilik yapıları vicdanları ve değerleri ile alakalı. Ben de ilk düşükten sonra kalp atışını duyana dek kimseye sölemcem dedm. ve söylemedm. hala da öyle. söylemem gereken akraba/arkdaş ortamlarında dile getiriyorm. yoksa söylemiyorm. zaten biraz bol giyince hiç belli de olmuyor. Rabbim dualarımızı bu mübarek Cuma gününde kabul etsin. İsteyen arkadaşlarımızın kucaklarına bebişlerini versin İnş..