Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi neden gıdıcen bence ıkı gune ıgne vermelıydı sana benımde 6 ıdı rahmım ıkı gunde 14 oldu ıgne olcagım zaman kalınlasır korkma cnm
Şuan o 18 olan çatlarsa çatlayacak ona bişey yapmıcak geriden gelenler önemli. Dr yumurtanın hızlı gelişmesini istemiyo birden büyümesi iyi değilmiş. Benim bugün 10.gün. Yarını değerlendirin dedi. Sonra 3 gün perhiz. Pazartesi duruma göre çatlatma yapılcak salıda aşılama. Herşey düzgün gider inşallah bu sefer. Çünkü çarşamba tatil günü ve hep böyle şeylere denk geliyorum ya şaka gibi

Pazartesi neden gıdıcen bence ıkı gune ıgne vermelıydı sana benımde 6 ıdı rahmım ıkı gunde 14 oldu ıgne olcagım zaman kalınlasır korkma cnm
Bu arada benim iki ay önce yumurtam 16 mm de kaldı büyümedi. Bundada 13 mm olan yumurtalar var onlarda büyür belki şimdi çatlatma iğnesi vurulmam mantıklı değil bencede

Yumurtalarin iyi büyümüş canım. Rahim kalinlastirmak için nar suyu öneririm bende tedavi zamanları kullanıyorum
İnanır mısın nar aldım sıkıp içerim diye ama düzenli içemiyorum. Akşam yemek yedikten sonrada zor geliyor ama içicem artık belki olur faydası

İnanır mısın nar aldım sıkıp içerim diye ama düzenli içemiyorum. Akşam yemek yedikten sonrada zor geliyor ama içicem artık belki olur faydası
Aşılamaya kadar kullan canım her gün 1 bardak iç. Faydası olur elbette

zor zamanlar atlatmışsın. şükür ki hayattasın ve eşin de yanıbaşında. inşallah her şey çok güzel olacak.

O bendede var cnm ya hafta sonu ya tatıl olur hadı ıns o kendı catlar dugerlerı be ıkız olur tutar ya

Kizlaaaaar gene ben!!! idrar durumunuz nasil ? Ben yarim saat gecmeden kendimi tuvalette buluyorum cok bastiriyo sik sik isiyorum.
Ben cok su ıcıyorum cok sık cıkıyorum cnm belırtı aramamaya cakısmak en guzelı sanırım hıc belırtı yok

Canım bu tip insanlar hepimizin hayatında var malesef. Bu durumlardan sonra en doğrusu o seninleri hayatımızdan uzaklaştırmak. Gerektiği ve müsade ettiğin kadar hayatında olmalılar. Canını sıkma sen hep dualarımızdasın ve biz hep yanındayız

Kızlar benım adetten 1 hafta once falan gogus agrım olurdu sımdı yok sızce bu ıyı bıseymı progestan ıcmeme ragmen yok bıde yumurta buyusun dıye ıncır de yemıstım umut etmek ıstıyorum
Canım sen çok fazla belirti arıyorsun kendinde lütfen rahat ol inşallah hamileysen hepbirlikte mutlu oluruz ama değilsen çok üzülürsün
Kızlar sabah adet oldum
Canım benim Allah hakkında hayırlısını versin emin ol ki gecikiyorsa güzelleşiyordur
Kuzucum İnşallah her biri büyür ideal boyuta gelir ve şansını arttırır ama rahim kalınlığı ideal boyuta ulaşmazsa yumurtalar büyüse bile tutunması zor olacak bu sebeple bence de nar suyu tüket biran evvel. Çok faydasını göreceğine inanıyorum.
Kizlaaaaar gene ben!!! idrar durumunuz nasil ? Ben yarim saat gecmeden kendimi tuvalette buluyorum cok bastiriyo sik sik isiyorum.
Canım benim gebelik belirtilerim arasında sık idrara çıkma başı çekiyordu. Bir de Nur_hayat2005 gibi su tipinde akıntım oluyordu. İnşallah hamişsinizdir ve güzel haberler verirsiniz

Yok cnm aramıym dun kapattm suan bel kasık batması vr salladım belırszlıkle mutlu ıkı uc gun daha gecsın

Hadi hayırlısı canım. Inşallah güzel sonuçlanır.

Estrofem kalınlaştırıyo bir de femara hem kaliteli yumurta oluşturuyo hem rahmi kalınlaştırıyo

Evet canım en iyisi mesafeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…