Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her yer soğuk kuzum dikkat etmen lazım olumlu sonuç alırsın inşalllaaahhh
Evet cnm sıkı gıyındım ıns gecen su kombı bozukken usumemısımdır kac kat corap hırka gıyıyorum Petek yanıyor ama hala soguk Erzurum gıbı bıyere gıdersk doguya seneye yandıkben donarım kesın

Hadıya bana hıc bısı demedı yazdı suzamanda gel demedı kadın baktı ben uzmanlasmısım artık
Hepimiz uzman olduk valla tüp bebek merkezinde de çalışmıştım ordan bildiklerimle yol bulmaya çalışıyorum biz normalde adet tarihinde test yapın diyoduk

Hepimiz uzman olduk valla tüp bebek merkezinde de çalışmıştım ordan bildiklerimle yol bulmaya çalışıyorum biz normalde adet tarihinde test yapın diyoduk
Adetımız gectı bız nabıcaz ozaman 37.gunum sanırım masallah benım ıns ıgneyle catlamıstır kıst falan olmaz genelde adet 30 latı gecerse 45 gııbı gelıyor ıns hepımız hamıleyızdır

Kizlar peki ignenin etkisi ne zaman geciyor ? Ben bugun test yapacagim. Bugun 10.gunum artik ne cikarsa merak ediyorum ya.
Bosuna yapma cnm ben sabah yaptım hafıf cızgı cıktı sırf hormon sılındımı dıye ama hala gıtmemıs ıdratdan

Allah sağlık versin çok geçmiş olsn. Bn de aynısını yaşadım. Düşük yaptm. 2-3 ay sonra annem rahatszlandı. Çok zor bir kalp amelytı geçirdi filan. ona baktık 2-3 ay. Çok şkür şimdi iyi. Dediğin gibi bugünümüze şükr Allahımın bizim için takdir ettiği birşey elbette vardır. Sabırla ve umutla yaşayarak öğreneceğiz, Görelim Mevlam ne eyler, Ne eylerse güzel eyler.

Adetımız gectı bız nabıcaz ozaman 37.gunum sanırım masallah benım ıns ıgneyle catlamıstır kıst falan olmaz genelde adet 30 latı gecerse 45 gııbı gelıyor ıns hepımız hamıleyızdır
Sen adete yakın iğne vurdurdun ya kuzum sen 14. Gün yap bence inşallahhh ya yeni yıla bebişle girelim

Su bır bucuk sene içinde cok zor günler yaşadım bide işten ayrıldım eşım yanımda yoktu tasındık cokmuzak şehre aılem cok uzak aılemın yanına gıttsem esım uzak bebek kıyafetlerı var odamda sarılıp aglayıp hayal kurardım hala da suan bıle gozlerım doluyor genede diyorum ki ben yoruldum evet ama asla isyan etmedim daha kötüsünü yasayabılıtdım hepimiz öyle Allaha bınkez şükürler olsun evet hala daha bır evladın eksıklıgı ıcımde saglık sorunlarım var pco oldum ama dıyorum ya vermıyorea bıldıgı vardır

canım benimmm

Hakkımızda hep en hayırlısı oldum dogumdan sonra bıle kanamam durmadı 45 gun dusunsene arttı bıde ıcerde parca kalmıs ben artık kansızlıktan öluyorum salak dr kan degerıme bakmadı gene kurtaj oldum sonra ne dese bıde parca kanserlı olabılır ben sok neyse cıkmadı ve yapısıklık oldu rahmımde amelıyat olcqm zaman babam beyın kanaması gecırdı bır ay sonra oldum dıyorum bazen tam kıtaplık hıkaye ama allaha bın sukur ıns senın bebısınde buyur saglıkla dogar

Pazartesi neden gıdıcen bence ıkı gune ıgne vermelıydı sana benımde 6 ıdı rahmım ıkı gunde 14 oldu ıgne olcagım zaman kalınlasır korkma cnm

Yumurtalarin iyi büyümüş canım. Rahim kalinlastirmak için nar suyu öneririm bende tedavi zamanları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…