- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Hiçbir sıkıntı yok cnm ne bende nede eşimde olmuyor. İnşallah cnm inşallah. Ama bu ayda olmazsa tedaviyi full bırakacağım demekki zamani değilmiş ne diyim ki cnmİnşallah olur canım @Ahenfatma herhangi bir engel var mı sende ve ya eşinde ? Ben çok korkuyorum. 4. iğnem olacak ovitrelle olarak ama aşılamada ilk. umarım bu defa olur da bebişlerimize kavuşuruz
HSG çekildin mi ?Tüplere bakıldı mı ? ya da prolaktinine bakıldı mı ?Hiçbir sıkıntı yok cnm ne bende nede eşimde olmuyor. İnşallah cnm inşallah. Ama bu ayda olmazsa tedaviyi full bırakacağım demekki zamani değilmiş ne diyim ki cnm
Doktorum ultrason ile baktı hsg falan gerek duymadı herhalde ki çünkü temiz rahmin diyor prolaktinimde düzgün cnm hormon testi verdiğimde baktı doktor ama hasta olursam bu ay baktiracgm hepsineHSG çekildin mi ?Tüplere bakıldı mı ? ya da prolaktinine bakıldı mı ?
Doktorlar hsg çektirmiyorlar, deneyin diyorlar sonra biz 1 yıl deniyoruz . bir bakıyoruz ki tıkanıklık varmış meğer. Bir arkadaşım da aşılama yaptırdı tutmadı. hsg çekti doktoru meğer tüplerden biri tıkanıkmış. Tüpler önemliDoktorum ultrason ile baktı hsg falan gerek duymadı herhalde ki çünkü temiz rahmin diyor prolaktinimde düzgün cnm hormon testi verdiğimde baktı doktor ama hasta olursam bu ay baktiracgm hepsine
Bilmiyorumki valla canım olmadı doktora sorarım cnmDoktorlar hsg çektirmiyorlar, deneyin diyorlar sonra biz 1 yıl deniyoruz . bir bakıyoruz ki tıkanıklık varmış meğer. Bir arkadaşım da aşılama yaptırdı tutmadı. hsg çekti doktoru meğer tüplerden biri tıkanıkmış. Tüpler önemli
Bilgi ver muhakkak merak ederim seniBilmiyorumki valla canım olmadı doktora sorarım cnm
Tamam cnmBilgi ver muhakkak merak ederim seni
İkimizde de problem yok aslında ama eşim ameliyat olmuş evlenmeden önce ve küçük abdest deliği ortada değil biraz aşağıda. Bu sebeple de sperm fışkırarak gitmiyor. Sızıntı şekilnde geliyor. Belki de bu sebepten hedefe ulaşamadan yolda ölüyorlardır. Bu yüzden aşılama olmak istedim. Aşılamada sperm yıkandıktan sonra en kaliteli olanlar olması gereken yere bırakılıyor. Bu sayede hamile kalma olasılığı artıyor. Tabiki yumurta döllenmeyebilir yine de ama en azından içeri ulaştığını biliyoruz. Allah kısmetimizde varsa,hayırlısıysa, kısmetimizden çıkarmasın.Tamam cnm sizde ne sıkıntı var
evet cnm. aşılama mı bgn oldmmaldelmor sen bu ay mı çatlatma iğnesi yaptın canım
Ben de yarın sabah olacağım. İnşallah ikimiz de bu ay pozitif sonuç alırız. Ne zamandır deniyorsunuz?evet cnm. aşılama mı bgn oldm
4 yıldır denıyoruz cnmBen de yarın sabah olacağım. İnşallah ikimiz de bu ay pozitif sonuç alırız. Ne zamandır deniyorsunuz?
Bizim ilk asilamamiz. Öncesinde 3 ay klomen tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Babam kanser hastası ve bu dönem metastaz oldu. Başka torunu da olmadığı için mutlu olsun diye hızlandırmaya çalışıyoruz. Bu da olmazsa tüp bebek deneyecegiz umarım ikimize de tup bebek gereği kalmadan Rabbim bu denememizde bebislerimizi verir4 yıldır denıyoruz cnm
son aşılama. bundan sonra tüp bebek artk. sen ne zamandır denıysn.
amin cnm amin. inş sağlıkla bu aşılamada bebişleeri alırız kucağımızaBizim ilk asilamamiz. Öncesinde 3 ay klomen tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Babam kanser hastası ve bu dönem metastaz oldu. Başka torunu da olmadığı için mutlu olsun diye hızlandırmaya çalışıyoruz. Bu da olmazsa tüp bebek deneyecegiz umarım ikimize de tup bebek gereği kalmadan Rabbim bu denememizde bebislerimizi verir
❤vuslatahasretim de sonuç bekliyor . O da catlatma iğnesi vuruldu.
Canım Benim