Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum kaçınılmazsa keyifli hale getirmeye bakacaksın ( bu söz tam olarak böyle değildi ama hepimiz anladık ) Canım benim içime doğmuyor diyorsun ama hatırlasana... Benim de içimde hiç öyle bir his yoktu ama oluvermişti. Allahtan ümit kesilmez. Belki de minik bir mucize vardır şuan seninle. Çok tatlı olmaz mı

Yok kız sadece hedıye amaclı ben 20.haftaya yenı gırerken almıstm bırsuru kıyafetı var dr alabılırsın artık demıstı mavıler battanıyeler bebek mama sandşyesı yer oyun halısı bıle vardı oglumun ama sımdı 26 yı gecmeden hıcc bısey almam arada onlara sarılıp aglarım allah goruyo ya ıcımızı ınanıyorım guzel olcak cnm

İnsanlar niye böyle ya kaç yıllık arkadaşım aynı tastan yemek yediğim kardeşim dediğim arkadaşım hamile ve ikiz, ilk gebeliğimi erken öğrenmiştim ve kimyasal oldu çok üzülmüştüm stres yapmıştım çünkü doktor bu bebek tutmaz diye ısrar etmişti şimdi ki değerimi söyledim ‘eşşeklik edip bir daha aynı hatayı yapmazsın inşallah birincisinde belayı ağzınla çağırdın benim de riskim var ben kötüyü aklıma getirmiyorum sen niye bu kadar felaket tellalısın anlamıyorum ‘ dedi ben burda hiç yüzünü görmediğim yolda görsem tanımayacağım insanların duasını aldım desteğini gördüm negatif çıkınca üzüldüğüm duama kattığım çok insan oldu Kendimi hiç yalnız hissetmedim demek ki en yakınım dediğin belki de en uzağındır

Canım son cümlen o kadar doğru ki. İnsanlar çok değişti artık. Yakınim deyip paylaşıyorsun pişman ediyorlar. Herkesi kendimiz gibi biliyoruz. Destek olmak varken herkes köstek oluyor. Arkadaşın hamileymiş seni daha çok anlamasi gerekir. Bosver takma kafana biz burdayız rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

Her şeyimi bilirdi çok istediğimi kaybedince çok ağladığı korkularımı.. bilip de böyle yapması koyuyo insana hamileliğini öğrendiğinde arkadaşlarımıza hep allah size de nasip etsin dedi ama bana demedi hatta arar aaa şu da hamileymiş diye haber verir nasıl yaralandığımı nasıl ağladığımı bilmez ama hep içimden onları gören allah seni de görecek diyorum yoksa başka türlüsünü kaldıramaz insan

Oyle bisey olsa en buyuk supriz bana olacak kuzum ama dedigim gibi hic beklemiyorum boyle bisey. Rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah hepimize

Canim belki de senin uzulmene dayanamadigindan sen umutlanip hayal kirikligina ugrama diye yapmistir. Hemen kirma gonlunu ona karsi

Bugün iki bozuk tarihi geçmiş testle sonuç alamadım alınmaz zaten. Sabırla bekelyecem:☺
Garanti sonuç almak istersen kan testi yaptır ama sabredebiliyosan sabret ben ıgneden sonra 17 18. Günlerde adet oluyorum hakkında hayırlısı olsun umarım güzel haber alırız senden

Garanti sonuç almak istersen kan testi yaptır ama sabredebiliyosan sabret ben ıgneden sonra 17 18. Günlerde adet oluyorum ☺ hakkında hayırlısı olsun umarım güzel haber alırız senden
Kaç günde adetlerin var canım âmin inşallah bende dua ediyorum hepimize:)

Kaç günde adetlerin var canım âmin inşallah bende dua ediyorum hepimize:)
Normalde çok duzensiz ilaç kullandığım zamanlar 28 30 da oluyordum iğne vurulduğum zaman a göre değişiyor 4 defa çatlatma iğnesi kullandım hepsi 17 18. Gunde geldi adet

Normalde çok duzensiz ilaç kullandığım zamanlar 28 30 da oluyordum iğne vurulduğum zaman a göre değişiyor 4 defa çatlatma iğnesi kullandım hepsi 17 18. Gunde geldi adet
Canım benimde ilk olacak. Inşallah bu iğneler haplar adetleri ertelemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…