- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Canım hayırlı olsun evet sende birşeyler varEki Görüntüle 2308301 Kızlar iğnemin 11. Günü sizce varmı ??
Ay bu olmuş sankiKizlar catlatma ignesi yapilali 1 hafta oldu test yaptim :) koyulasmaya bakarim dedim 3-4 gun sonra yaparsam insallahh gercek cift cizggileride goruruz
Eki Görüntüle 2308219
Benden doktorum istememişti canım. Çünkü bana direk progesteron yüklü duphaston isminde ilaç verdi. Progesteron gebelikte önemli bir hormon ve döngü boyunca farklı farklı değerler alması bekleniyor. Bu sebeple progesteron düşükse düşüğe bile sebep olabilir. Böyle bir durumda düşük önleyici takviye ilaç verecektirArkadaslar merhaba. Bende bu ay ilkkez catlatma ignesi vuruldum ayin 13.de cuma gunu. Cumartesi de iliski oldu. sadece bir yumurtam vardi, bugunku kontrolde catlamis hersey yolunda dedi doktor. Cumartesi gunu progesteron tahlili yaptirmami istedi yumurtan kaliteli mi nasil ona bakicam dedi sizde de boyle olmus muydu ? Tahlili istemesini pek anlayamadim da ben
Canım benim nasıl geçti seni çok merak ediyorumBende 1 saat sonra aşılamaya giricem. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin
Evet kuzum inşallah tekrar göreceğiz çift çizgiyiKuzum muhtemelen ignenin etkisi ama insan bi sevindirik oluyo 11. Gun tkrr denim 3 gun sonra
Canım evet rahim de kalınlaşmaya başlıyor . Doğru bilgiKızlar çarşamba günü progestan testinden anlaşılır mı hamilelik sizce?
Yüksek olursa dollenme oldu demekmis
Birde catlatma ignesi beta yi ne kadar yükseltir bilginiz var mı ? Düşünüyorum catlatma dan önce hamile kalmış olabilirmiyim diye geç döllenme falan
Yok tatlım 32-40 saat aralığında çatlıyor o. Ama bel ağrısı yapmış olabilirKızlar bugün 3. Gün çatlatma iğnesi olalı iki ilişki oldu biri dün akşam şuan aşırı ateş basıyor belime ince ağrı giriyor sizce yeni mi çatladı
İşte hanı sadece akıntı oldu bıkac kere sonra durdu dr a gıdecegım cuma ıns kotu seyler duyman bu enfeksıyon yuzunden hamıle kalamıyorum belkıdeİsterseniz en yakın zamanda bir doktorunuza danışın bu konuyu enfeksiyon olabilir birde bitkisel de olsa doktora sorun herşeyi karıştırmamak lazım ne olur ne olmaz
Ben bide estrofem kullanıyorum kalınlık için doktorum vermişti hadi hayırlısı kızlar özellikle hamileler dua edin lütfen heyecanlıyım birazCanım evet rahim de kalınlaşmaya başlıyor . Doğru bilgi
Canım ben bunu kaçırmışım nolduİşte hanı sadece akıntı oldu bıkac kere sonra durdu dr a gıdecegım cuma ıns kotu seyler duyman bu enfeksıyon yuzunden hamıle kalamıyorum belkıde
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beybiBen bide estrofem kullanıyorum kalınlık için doktorum vermişti hadi hayırlısı kızlar özellikle hamileler dua edin lütfen heyecanlıyım biraz
Endişelenmeyin şuan sadece bitkisel olana ara verin isterseniz beslenmenize dikkat edin❤İşte hanı sadece akıntı oldu bıkac kere sonra durdu dr a gıdecegım cuma ıns kotu seyler duyman bu enfeksıyon yuzunden hamıle kalamıyorum belkıde
İnşallah inşallah kuzummmmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beybi
Canımm inşallah Rabbim çok bekletmeden kucağına almanı nasip etsinSlm kızlar aşılama tedavisine bugün başladım Gonal f 300 verdi doktorum ilk iğnemi yaptım Cumaya kadar iğneye devam cmrtesi kontrolum var bakalım be olacak Allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
1 yıllık evliyim 1 yıl içersinde 2 kez normal yolla hamile kalıp 2 bebeğimide 11. Haftasında kaybettim malesef artık normal yolla istemedim aşılamaya karar verdim pıhtılaşmam sınırdaymış bundan kaynaklı olabilirmiş bebeklerimin ölümü kan sulandırıcı başladım bakalım neler olacak Allahım çok heyecanlıyım sizde benim için dua edermisiniz kızlar
Canım fitil akıntıyı söker endişelenme geçer bi kaç güne. Geçmezse tekrar git tekrar muayene olman gerekir. Belki de vajinal iltihabın vardır, enfeksiyon değil. Detaylı muayene ol.Kızlqr enfeksıyonum vardı ılc fıtıl kullandım bıttı adet oldum klomen bugun bıttı bugun yesıl sarı gıbı akıntım var cranberry dıye bıtkısel ılacta kullanıyorım enfeksıyon ıcın agrım falan da yok ıcerdekı enfeksıyon mu temızlenıyor yoksa enfeksıyon tekrarmınettı acaba
Ahh hepimize çok dualar ediyorumİnşallah inşallah kuzummmm
Hamileyimdir ınsaallah ❤❤❤
Cnm benım bobrekte kum var sureklı enfeksıyon tekrarlıyo bırsuru ıgne ılac tedavısı oldum adetten once adet bıtelı 3 gun oldu 10 gundur bıtkısel cranberry ılacı kullanıyorım enfeksıyon ıcın bugun sarı yesıl gıbı bıkackere akıntım oldu yanma agrı falanda yok cuma dr a danısıcam yenıden mı enfeksıyon yada ıcerdekılermı temızlenıyorCanım ben bunu kaçırmışım noldudlkkydlntpl
Vajınal enfeksıyon demıstı drda fıtılı adetten once kullandım bıttı adet oldum cnm sımdı bıtkısel ılac kullanıyorumCanım fitil akıntıyı söker endişelenme geçer bi kaç güne. Geçmezse tekrar git tekrar muayene olman gerekir. Belki de vajinal iltihabın vardır, enfeksiyon değil. Detaylı muayene ol. ❤
Lütfen bol su iç . su içmezsen idrar mesanede birikir ve bakteri üretir . Bu da enfeksiyon yapar. Bol su, sık idrara çıkarır mesanede idrar bekletmemiş oluruzCnm benım bobrekte kum var sureklı enfeksıyon tekrarlıyo bırsuru ıgne ılac tedavısı oldum adetten once adet bıtelı 3 gun oldu 10 gundur bıtkısel cranberry ılacı kullanıyorım enfeksıyon ıcın bugun sarı yesıl gıbı bıkackere akıntım oldu yanma agrı falanda yok cuma dr a danısıcam yenıden mı enfeksıyon yada ıcerdekılermı temızlenıyor