- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Rabbim yardımcın olsun canımBende 1 saat sonra aşılamaya giricem. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun canımBende 1 saat sonra aşılamaya giricem. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin
Yok canim ilk olacak inşallah
Canım sıvı var demek çatlamaya hazır demek diye biliyorum ondan iğne vermemiş olabilirKızlar size bir sorum olcaktı ben klomen kullandım doktora gttin çatlama iğnesine bu ay gerk yok dedi yumurtalrın oluşmuş dedi brinde kist var yumurtanın dedi haftaya Pazartesi gidip hem hamilelik testi vercem hemde hormon testi vercem ikisinide istedi Hamilelik için erken değilmi o test kaç mm büyüdüğünü söylemedi sıvı var birinde dedi hiç bir bilgi vermıyor dogru düzgün
Henüz erken canım 14 günü bekle iğneden olabilir boşuna umutlandırmak istememEki Görüntüle 2308301 Kızlar iğnemin 11. Günü sizce varmı ??
Eki Görüntüle 2308301 Kızlar iğnemin 11. Günü sizce varmı ??
bilmiyorum olabilir sordım gerek yok dedi ıgnesiz çatlamasını bekleylm dediCanım sıvı var demek çatlamaya hazır demek diye biliyorum ondan iğne vermemiş olabilir
İnşallah ya ilk denemelerimde 8. Gün çizgi bile çıkmazdıVar bence :)
Doktor benden de istedi progestan testiArkadaslar merhaba. Bende bu ay ilkkez catlatma ignesi vuruldum ayin 13.de cuma gunu. Cumartesi de iliski oldu. sadece bir yumurtam vardi, bugunku kontrolde catlamis hersey yolunda dedi doktor. Cumartesi gunu progesteron tahlili yaptirmami istedi yumurtan kaliteli mi nasil ona bakicam dedi sizde de boyle olmus muydu ? Tahlili istemesini pek anlayamadim da ben
Canim Rabbim sağlıkla doğacak bebeklerini kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda.Slm kızlar aşılama tedavisine bugün başladım Gonal f 300 verdi doktorum ilk iğnemi yaptım Cumaya kadar iğneye devam cmrtesi kontrolum var bakalım be olacak Allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
1 yıllık evliyim 1 yıl içersinde 2 kez normal yolla hamile kalıp 2 bebeğimide 11. Haftasında kaybettim malesef artık normal yolla istemedim aşılamaya karar verdim pıhtılaşmam sınırdaymış bundan kaynaklı olabilirmiş bebeklerimin ölümü kan sulandırıcı başladım bakalım neler olacak Allahım çok heyecanlıyım sizde benim için dua edermisiniz kızlar
canım benim ne yaptın. Ağrın var mı?Dua ettim senin için. Sana ilaç verdiler mi?Bende 1 saat sonra aşılamaya giricem. Aşlah hepimizin gönlüne göre versin
Doktor benden de istedi progestan testi
Asilama oldum bende. Çarşamba test yapılacak
Benimde ignenin 9. Gününe geliyorBende cumartesi yaptircam insallah o zaman hamilelikle ilgili bisi belli olmaz dimi o testte. Igneden snra 9. Gunum olcak
İsterseniz en yakın zamanda bir doktorunuza danışın bu konuyu enfeksiyon olabilir birde bitkisel de olsa doktora sorun herşeyi karıştırmamak lazım ne olur ne olmazKızlqr enfeksıyonum vardı ılc fıtıl kullandım bıttı adet oldum klomen bugun bıttı bugun yesıl sarı gıbı akıntım var cranberry dıye bıtkısel ılacta kullanıyorım enfeksıyon ıcın agrım falan da yok ıcerdekı enfeksıyon mu temızlenıyor yoksa enfeksıyon tekrarmınettı acaba
Hadi Rabbim kısa sürede aratmadan versin inşallah bu ay pozitifi görürsün canımYok canim ilk olacak inşallah
Kuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.Kızlar size bir sorum olcaktı ben klomen kullandım doktora gttin çatlama iğnesine bu ay gerk yok dedi yumurtalrın oluşmuş dedi brinde kist var yumurtanın dedi haftaya Pazartesi gidip hem hamilelik testi vercem hemde hormon testi vercem ikisinide istedi Hamilelik için erken değilmi o test kaç mm büyüdüğünü söylemedi sıvı var birinde dedi hiç bir bilgi vermıyor dogru düzgün