- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Ay bu olmuş sanki
Evet kuzum inşallah tekrar göreceğiz çift çizgiyi ❤
İnnnşallah yavrukuş ben çok inanıyorumInsallah canim pesinden gelirim
Bende aynen 13. Gün oldum iğne bana adetin gecikirse tahlil vermeye gel dedi senin doktor garanti olsun istemiş olabilirArkadaslar merhaba. Bende bu ay ilkkez catlatma ignesi vuruldum ayin 13.de cuma gunu. Cumartesi de iliski oldu. sadece bir yumurtam vardi, bugunku kontrolde catlamis hersey yolunda dedi doktor. Cumartesi gunu progesteron tahlili yaptirmami istedi yumurtan kaliteli mi nasil ona bakicam dedi sizde de boyle olmus muydu ? Tahlili istemesini pek anlayamadim da ben
Darısı sana da olsunBende aynen 13. Gün oldum iğne bana adetin gecikirse tahlil vermeye gel dedi senin doktor garanti olsun istemiş olabilir
Benimde ignenin 9. Gününe geliyor
Bildiğim kadarıyla progestan yüksek seviye çıkarsa hamileliğe vücudun hazırlandığını gosteriyomusdüşük tehlikesi nden koruyan bir hormon aynı zamanda
İnş güzel haberler alırız canım az kalmış seninki ne de
Peki doktor asilama dan sonra jel veya ilaç verdim sana?
bende de aşılama yok,femara çatlatma iğnesi,ama ardından hemen duphaston sabah akşam 10 gün kullancım..A
Amiiiin insallah canim insallahyok ben asilama olmadim sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim hicbir ilac vs vermedi sonrasjnda
Benden doktorum istememişti canım. Çünkü bana direk progesteron yüklü duphaston isminde ilaç verdi. Progesteron gebelikte önemli bir hormon ve döngü boyunca farklı farklı değerler alması bekleniyor. Bu sebeple progesteron düşükse düşüğe bile sebep olabilir. Böyle bir durumda düşük önleyici takviye ilaç verecektir
Anladım canım ins olumlu sonuçlar alırsın en kısa zamandaA
Amiiiin insallah canim insallahyok ben asilama olmadim sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim hicbir ilac vs vermedi sonrasjnda
bende de aşılama yok,femara çatlatma iğnesi,ama ardından hemen duphaston sabah akşam 10 gün kullancım..
Anladım canım ins olumlu sonuçlar alırsın en kısa zamanda
Amin insallah canim cumlemiz guzel haberlerimizi paylasiriz burda insallah
Merhaba,doktor bana da ilaç vermedi.İlk denemeniz mi?Burdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez
İşlem sırasında biraz aprım oluştu ondan sonrada hafif bir ağrı vardı daha doğrusu hassasiyet vardı. Bana hiçbir ilaç vermedi. Sen kullanıyor musun bir şeycanım benim ne yaptın. Ağrın var mı?Dua ettim senin için. Sana ilaç verdiler mi?
Canım aşılama yapılanlara veriyor doktor ilaç senin öylemiBurdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez
Veya tahlilde engel bişey görmüş olabilir cunki ilaç vermeyende çok ben meselaBurdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez
Herşey güzeldi ama benim kafamda bir sürü soru var. En son gittiğimde cumartesi günü 25 mm olmuştu yumurtamın biri. Pazar sabahı iğnemi vurdum pazartesi akşam 7 dede işlem gerçekleşti.Canım benim nasıl geçti seni çok merak ediyorum
banada vermedi ne ilaci verecekki ne zaman başladın klomene:))Burdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez
Banada ilaç vermedi canımBurdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez