Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama yapıldı bugün arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimin değerleri de orta ya da ortanın altı anladığım kadarıyla. Avakado yememi önerdi. Böyle bir şey duyan var mı
Canım ben duymadım ama aşılama günü işe gitmedim,duş almadım,aşılamadan sonra hemen ayağa kalkmadım. Aşılama masasında 15 dk ayaklarımı uzatarak bekledim. Aynı gün duphastonu içmeye başladım ve sonuçta hamileyim. aklında olsun bunlar kuzum

Bana duphaston vermedi canım. Ben de eve geldim uzandım. Aşılamadan sonra beni de beklettiler. Afedersin idrar sıkışıklığından ölecektim

Bana duphaston vermedi canım. Ben de eve geldim uzandım. Aşılamadan sonra beni de beklettiler. Afedersin idrar sıkışıklığından ölecektim
Ben mesaneyi boşaltıp girdim aşılamaya. Aaa haberim yoktu dedim hemen idrara gitmeyeyim diye. Zaten aşılamaya sıkışık gelmeyi ultrasondan baksınlar diye istiyorlar çok da gerekli bir şey değil.

Kızlar çarşamba günü progestan testinden anlaşılır mı hamilelik sizce?
Yüksek olursa dollenme oldu demekmis
Birde catlatma ignesi beta yi ne kadar yükseltir bilginiz var mı ? Düşünüyorum catlatma dan önce hamile kalmış olabilirmiyim diye geç döllenme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…