-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Evet ilk denememMerhaba,doktor bana da ilaç vermedi.İlk denemeniz mi?
banada vermedi ne ilaci verecekki ne zaman başladın klomene:))
Bende aynen 13. Gün oldum iğne bana adetin gecikirse tahlil vermeye gel dedi senin doktor garanti olsun istemiş olabilir
İnşallah canım seninle aynı gün iğne olmuşuz aynı gün güzel haberler verelim inşallah senin bat ne zaman birde ilk denemen miEvet o da olabilir zaten sagolsun yumurta takibinde de surekli kontrole cagirdi hergun bile gittigim oldu. Baya ilgili bi doktor. Ins ayni gunde de burdan mujdeyi vermek nasip olur canim
gün anladim hayirlisi insallah bende dün vuruldum ama banada vermedi vermesiKlomeni kullandm catlatma ignemi de vuruldum bu ayin 13.de. progesteron tahlilm dusuk cikmisti klomene baslamadn once o uzden acaba vermeli miydi diye dusundum canim
Canım aşılama yapılanlara veriyor doktor ilaç senin öylemi
İnşallah canım seninle aynı gün iğne olmuşuz aynı gün güzel haberler verelim inşallah senin bat ne zaman birde ilk denemen mi
Anladım tatlım bu ay dam umutluyuz o zaman bize bebişlerimizi getirsin eylül moralini de yüksek tut birbirimize destek olalımYok benim asilama deil canim. Iyi bari icim rahatladi biraz daha o zaman. Verilmeyenlrd
Evet canim ilk denemem. Ben duzensiz oldugum icin tarih hic belli olmuyokien son elli gun ustune adet olmustum bu ay
Canımm inşallah Rabbim çok bekletmeden kucağına almanı nasip etsinBizden uzak kalma muhakkak bilgi paylaşımında olalım
Anladım tatlım bu ay dam umutluyuz o zaman bize bebişlerimizi getirsin eylül moralini de yüksek tut birbirimize destek olalım
Bilmiyorum inanın bende anlamadı. Hormon testinde yumurtalarıma bakacagını söyledi birde ultrasonda baktı bu şekilde ben bişey anlamadım bundanKuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.
İnşallh keşke benım doktorumda öyle olsa hiç bir şey demiyor ben soruyorum yine birşey demedi bende vermek istiyorum inşallh olursun bende klomen kullandım bu ay 23 Eylül de hormon testi vercemEvet o da olabilir zaten sagolsun yumurta takibinde de surekli kontrole cagirdi hergun bile gittigim oldu. Baya ilgili bi doktor. Ins ayni gunde de burdan mujdeyi vermek nasip olur canim
Bana da birşey vermedi. Sadece jel var. Hergün kullanacakmışım. Benim de ağrım oldu canım. Çıkınca da epey ağladımİşlem sırasında biraz aprım oluştu ondan sonrada hafif bir ağrı vardı daha doğrusu hassasiyet vardı. Bana hiçbir ilaç vermedi. Sen kullanıyor musun bir şey
İnşallh ya bu şekilde ultrasonumda hiç bir şey anlamadımKuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.
Bana da,ilaç vermediler, bende acı çektim işlem sırasında, zor işler gerçekten, bakalım 15. Günü bekliyorum jellerin bitmesini. Dünle, bugün test yaptım tek çizgi cıktı. Yine de bir umut bakalım.Bana da birşey vermedi. Sadece jel var. Hergün kullanacakmışım. Benim de ağrım oldu canım. Çıkınca da epey ağladım
İnşallh keşke benım doktorumda öyle olsa hiç bir şey demiyor ben soruyorum yine birşey demedi bende vermek istiyorum inşallh olursun bende klomen kullandım bu ay 23 Eylül de hormon testi vercem
Bana jelde vermedi jel ne işe yarıyorBana da birşey vermedi. Sadece jel var. Hergün kullanacakmışım. Benim de ağrım oldu canım. Çıkınca da epey ağladım
Progesteron jeli, rahim duvarı kalınlığını arttırıp bebeğin oluşabileceği bir yatak gibi rahmi hazırlaması içinmiş. Umarım güzel cümle kurmusumdur :)Bana jelde vermedi jel ne işe yarıyor
Duphaston u besen verdıkı cnmYa ben sizi yanlış yönlendirmiş olmıyayım,çatlatmadan 48 saat sonra benim doktorum 10 gün boyunca duphaston adında bir ilaç verdi, sabah akşam ama sizlerinki vermediyse elbet vardır bi bildikleri.. hayırlı sonuçlar alrız inş herbirimiz..
Progesteron yüklüymiş duphaston denilen ilaç, hem bebeğin tutunması hemde düşük riskini azaltmak için verdiğini düşünüyorum,ilaç bittikten bikaçgün sonra gebelik yoksa adet görücem..Duphaston u besen verdıkı cnm