Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynen 13. Gün oldum iğne bana adetin gecikirse tahlil vermeye gel dedi senin doktor garanti olsun istemiş olabilir

Evet o da olabilir zaten sagolsun yumurta takibinde de surekli kontrole cagirdi hergun bile gittigim oldu. Baya ilgili bi doktor. Ins ayni gunde de burdan mujdeyi vermek nasip olur canim

Evet o da olabilir zaten sagolsun yumurta takibinde de surekli kontrole cagirdi hergun bile gittigim oldu. Baya ilgili bi doktor. Ins ayni gunde de burdan mujdeyi vermek nasip olur canim
İnşallah canım seninle aynı gün iğne olmuşuz aynı gün güzel haberler verelim inşallah senin bat ne zaman birde ilk denemen mi

Canım aşılama yapılanlara veriyor doktor ilaç senin öylemi

Yok benim asilama deil canim. Iyi bari icim rahatladi biraz daha o zaman. Verilmeyenlrd
İnşallah canım seninle aynı gün iğne olmuşuz aynı gün güzel haberler verelim inşallah senin bat ne zaman birde ilk denemen mi

Evet canim ilk denemem. Ben duzensiz oldugum icin tarih hic belli olmuyoki en son elli gun ustune adet olmustum bu ay

Yok benim asilama deil canim. Iyi bari icim rahatladi biraz daha o zaman. Verilmeyenlrd

Evet canim ilk denemem. Ben duzensiz oldugum icin tarih hic belli olmuyoki en son elli gun ustune adet olmustum bu ay
Anladım tatlım bu ay dam umutluyuz o zaman bize bebişlerimizi getirsin eylül moralini de yüksek tut birbirimize destek olalım

Canımm inşallah Rabbim çok bekletmeden kucağına almanı nasip etsin Bizden uzak kalma muhakkak bilgi paylaşımında olalım

Çok teşekkür ederim canım çok Saol Allah razı olsun tabiki paylaşırım 2.iğnemi vurucam bugün bakalım cumaya kadar devam iğneye Senin de bebişib hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına

Anladım tatlım bu ay dam umutluyuz o zaman bize bebişlerimizi getirsin eylül moralini de yüksek tut birbirimize destek olalım

Ay insallah canim ya normalde hep karamsar dusunuyorum bu konuda ama tam d.gunumde catlatma ignemi vurulunca bi umutlandim heyecanlandim ne zman istersen ben buralardayim canim cok inaniyorum guzel haberler alcaz bu ay

Kuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.
Bilmiyorum inanın bende anlamadı. Hormon testinde yumurtalarıma bakacagını söyledi birde ultrasonda baktı bu şekilde ben bişey anlamadım bundan

Eklentiler

• A3240F8A-7858-44D3-A3D3-17A72EA1BC61.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 1559FDC4-89C9-4759-B81A-C3FFDCFD7E9A.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 441D910B-1CE4-442A-AF66-2D5F0AC79187.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 51
  • AC56D4F3-2D43-48E2-B772-787BCDDCA403.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 50
İnşallh keşke benım doktorumda öyle olsa hiç bir şey demiyor ben soruyorum yine birşey demedi bende vermek istiyorum inşallh olursun bende klomen kullandım bu ay 23 Eylül de hormon testi vercem

Kuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.
İnşallh ya bu şekilde ultrasonumda hiç bir şey anlamadım

Eklentiler

• A25FB509-4E93-4896-857D-8021D58CFD9C.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 7FFB1786-AF0F-464C-86E5-49E0B33488E0.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 34
  • DF375BB5-03BE-4FFA-A0F2-5EB34D74F26F.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 36
  • B3192748-F15D-40C1-B687-98A8B53C7540.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 38
Bana da birşey vermedi. Sadece jel var. Hergün kullanacakmışım. Benim de ağrım oldu canım. Çıkınca da epey ağladım
Bana da,ilaç vermediler, bende acı çektim işlem sırasında, zor işler gerçekten, bakalım 15. Günü bekliyorum jellerin bitmesini. Dünle, bugün test yaptım tek çizgi cıktı. Yine de bir umut bakalım.

Ya ben sizi yanlış yönlendirmiş olmıyayım,çatlatmadan 48 saat sonra benim doktorum 10 gün boyunca duphaston adında bir ilaç verdi, sabah akşam ama sizlerinki vermediyse elbet vardır bi bildikleri.. hayırlı sonuçlar alrız inş herbirimiz..

Duphaston u besen verdıkı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…