Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum olcaktı ben klomen kullandım doktora gttin çatlama iğnesine bu ay gerk yok dedi yumurtalrın oluşmuş dedi brinde kist var yumurtanın dedi haftaya Pazartesi gidip hem hamilelik testi vercem hemde hormon testi vercem ikisinide istedi Hamilelik için erken değilmi o test kaç mm büyüdüğünü söylemedi sıvı var birinde dedi hiç bir bilgi vermıyor dogru düzgün

Canım sıvı var demek çatlamaya hazır demek diye biliyorum ondan iğne vermemiş olabilir

Arkadaslar merhaba. Bende bu ay ilkkez catlatma ignesi vuruldum ayin 13.de cuma gunu. Cumartesi de iliski oldu. sadece bir yumurtam vardi, bugunku kontrolde catlamis hersey yolunda dedi doktor. Cumartesi gunu progesteron tahlili yaptirmami istedi yumurtan kaliteli mi nasil ona bakicam dedi sizde de boyle olmus muydu ? Tahlili istemesini pek anlayamadim da ben

Slm kızlar aşılama tedavisine bugün başladım Gonal f 300 verdi doktorum ilk iğnemi yaptım Cumaya kadar iğneye devam cmrtesi kontrolum var bakalım be olacak Allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
1 yıllık evliyim 1 yıl içersinde 2 kez normal yolla hamile kalıp 2 bebeğimide 11. Haftasında kaybettim malesef artık normal yolla istemedim aşılamaya karar verdim pıhtılaşmam sınırdaymış bundan kaynaklı olabilirmiş bebeklerimin ölümü kan sulandırıcı başladım bakalım neler olacak Allahım çok heyecanlıyım sizde benim için dua edermisiniz kızlar

Doktor benden de istedi progestan testi
Asilama oldum bende. Çarşamba test yapılacak

Canim Rabbim sağlıkla doğacak bebeklerini kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda.

Kızlqr enfeksıyonum vardı ılc fıtıl kullandım bıttı adet oldum klomen bugun bıttı bugun yesıl sarı gıbı akıntım var cranberry dıye bıtkısel ılacta kullanıyorım enfeksıyon ıcın agrım falan da yok ıcerdekı enfeksıyon mu temızlenıyor yoksa enfeksıyon tekrarmınettı acaba

Bende cumartesi yaptircam insallah o zaman hamilelikle ilgili bisi belli olmaz dimi o testte. Igneden snra 9. Gunum olcak
Benimde ignenin 9. Gününe geliyor
Bildiğim kadarıyla progestan yüksek seviye çıkarsa hamileliğe vücudun hazırlandığını gosteriyomus düşük tehlikesi nden koruyan bir hormon aynı zamanda
İnş güzel haberler alırız canım az kalmış seninki ne de
Peki doktor asilama dan sonra jel veya ilaç verdim sana?

İsterseniz en yakın zamanda bir doktorunuza danışın bu konuyu enfeksiyon olabilir birde bitkisel de olsa doktora sorun herşeyi karıştırmamak lazım ne olur ne olmaz

Kuzum yumurta çatlayıp döllendikten sonra 1 haftada rahme ulaşıyor ve test sonucu yaklaşık 14 gün sonra doğru sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…