Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba. Bende bu ay ilkkez catlatma ignesi vuruldum ayin 13.de cuma gunu. Cumartesi de iliski oldu. sadece bir yumurtam vardi, bugunku kontrolde catlamis hersey yolunda dedi doktor. Cumartesi gunu progesteron tahlili yaptirmami istedi yumurtan kaliteli mi nasil ona bakicam dedi sizde de boyle olmus muydu ? Tahlili istemesini pek anlayamadim da ben
Bende aynen 13. Gün oldum iğne bana adetin gecikirse tahlil vermeye gel dedi senin doktor garanti olsun istemiş olabilir

A
Benimde ignenin 9. Gününe geliyor
Bildiğim kadarıyla progestan yüksek seviye çıkarsa hamileliğe vücudun hazırlandığını gosteriyomus😇😇 düşük tehlikesi nden koruyan bir hormon aynı zamanda
İnş güzel haberler alırız canım az kalmış seninki ne de
Peki doktor asilama dan sonra jel veya ilaç verdim sana?

Amiiiin insallah canim insallah🙏🙏yok ben asilama olmadim sadece klomen ve catlatma ignesi kullandim hicbir ilac vs vermedi sonrasjnda

Benden doktorum istememişti canım. Çünkü bana direk progesteron yüklü duphaston isminde ilaç verdi. Progesteron gebelikte önemli bir hormon ve döngü boyunca farklı farklı değerler alması bekleniyor. Bu sebeple progesteron düşükse düşüğe bile sebep olabilir. Böyle bir durumda düşük önleyici takviye ilaç verecektir

Gecen ay 0.46 cikmisti progesteron degerim o yuzden klomen tedavisine baslatti beni. Ama baska hicbir ilac vs vermedi canim sonrasinda. Artik bakalim tahlil sonucuna gore ne dicek ne yapacak. Heyecandan gunlerde gecmek bilmiyo🙄🙄😊

bende de aşılama yok,femara çatlatma iğnesi,ama ardından hemen duphaston sabah akşam 10 gün kullancım..

Burdan okudugum kadariyla herkese sonrasinda ilac vermis bana hicbir ilac vermedi benimde kafam oma takildi canim. Doktorum cok ilgili bi kadin ama ilac vermeyince bi kafam karisti. Bakalim bekleyip gorcez 🙄

Canım benim nasıl geçti seni çok merak ediyorum :KK200:
Herşey güzeldi ama benim kafamda bir sürü soru var. En son gittiğimde cumartesi günü 25 mm olmuştu yumurtamın biri. Pazar sabahı iğnemi vurdum pazartesi akşam 7 dede işlem gerçekleşti.
Dr um hiç yumurta çatlamışmı çatlamamışmı bakmadı bile. Dedim çatlamama gibi bir şey olabilir mi. İmkanı yok dedi.
Eşimin değeri gayet iyi çıktı.
Sanırım daha önceden hamile kalmış olmamdan kaynaklı bu şekilde hareket edip ilaç verme gereğide duymadı.
Bu sabah hafif pembe bir akıntı gelmiş sizlerde böyle bir şey oldu mu

X