- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Selam canım. Duphastonu muhakkak kullan. Ben de çatlatma iğnesini vuruldum gün başladım kullanmaya. 10 günlük sabah akşam kullanılan bir ilaç. düşük önleyici, bebeğin tutunmasına yardım ediyor.kızlar günaydın.. cumartresi akşamı 00:00 da çatlatma iğnemi oldum,doktor salı günü duphaston adında bir ilaça başlatıcak sabah akşam,kullanan varmı?
canım 1-10 arası negatifKizlar sonucum 3.9 cikti ne demek 9. Gün
Aldım canm ilacı zaten yarın başlıycam içmeye,sabah akşam..Selam canım. Duphastonu muhakkak kullan. Ben de çatlatma iğnesini vuruldum gün başladım kullanmaya. 10 günlük sabah akşam kullanılan bir ilaç. düşük önleyici, bebeğin tutunmasına yardım ediyor.
evet ilkti canım ikinciyi de kullanacam snrmİlgincmiş cnm valla bende ılk kez kullanıcam ıcın bılmıyorum senındemı ılktı
Bende kullandım canım son dozlar kaldı hatta ama bana çok geç başlattı doktorum nedense,kızlar günaydın.. cumartresi akşamı 00:00 da çatlatma iğnemi oldum,doktor salı günü duphaston adında bir ilaça başlatıcak sabah akşam,kullanan varmı?
0-5 arasi negatifmis canim doktora gösterdim minimal bi artis var dedi 1 hafta sonra cagirdi tekrar bakacakmiscanım 1-10 arası negatif
salı sabahı başlıyorum ben direk,sabah akşam,inş bi işe yarar düşünmeden edemiyorum..evet ilkti canım ikinciyi de kullanacam snrm
Bende kullandım canım son dozlar kaldı hatta ama bana çok geç başlattı doktorum nedense,
InsAllah canım nasip eder Rabbim insAllahsalı sabahı başlıyorum ben direk,sabah akşam,inş bi işe yarar düşünmeden edemiyorum..
Oooo güzel haberler alabiliriz öyleyseee0-5 arasi negatifmis canim doktora gösterdim minimal bi artis var dedi 1 hafta sonra cagirdi tekrar bakacakmis
InsAllah canım nasip eder Rabbim insAllah
Bilmiyorum gittiğimde konuşcam canımFit mutlu anne Canım Benimmm rabbim sana da nasip etsin inşallah. Ama ben de doktorunun ilaç kullanımı konusunda hata yaptığını düşünmüyor değilim. Bilgin olsun.
deniz_36 bence de çatlatma iğnesi yaptığın gün içmeye başla canım. Muhakkak faydası olacaktır
Inşallah dilediğiniz gibi olur herşey.Bende bugun gdcem 13:50 de randevum var yumurtalarıma bKacaz dua edin kzlar
Eki Görüntüle 2307442
Bu erken gebelik testi.Canım şimdi de normal gebelik testiyle yaptım o da çift çizgi çıktı
Hayıtlısı olsun benımde bugun son cuma kontrol var bakalım yumurta varmıevet ilkti canım ikinciyi de kullanacam snrm
Bende kullandım canım son dozlar kaldı hatta ama bana çok geç başlattı doktorum nedense,
Cannnıııımmmmm çok tebrik ederim dikkat et kendine heeKızlarrr bugünkü tahlil sonucumda beta hcg 138 çıktı. Ayın 14 ünde baktırdığımda 31 di. 2 günde 1 katlanması gerekiyor. Ama bizimki çift çift katlanmış. Çoğul gebelik olabilir diyorlar
Kuzumm sabret biraz daha koyulaşşin ınşaallahKizlar catlatma ignesi yapilali 1 hafta oldu test yaptim :) koyulasmaya bakarim dedim 3-4 gun sonra yaparsam insallahh gercek cift cizggileride goruruz