- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Aynı gün ve 3 gün boyunca istedi benim doktorumArkadaşlar aşılamadan sonraki günlerde de ilişki öneriyorlar mı? İl dışına çıkma durumum var da ona göre hareket edeceğim
Canımmm dualarımız seninle inşallah güzel haberler vereceksinKızlar bende şimdi geldim hastaneye kan verecem dua edin
Çok sağol canım ya. Sayende çok şey öğrendim.Aynı gün ve 3 gün boyunca istedi benim doktorum
Insallah ikinci cizgiyi görünce umutlandim birde kasiklarim cok agriyor midem eski yogurt gibi 2 3 gundur de goguslerim agriyo senin boylemiydiCanımmm dualarımız seninle inşallah güzel haberler vereceksin
Canım ben de sizlerden çok şey öğrendim. Burada olmamızın amacı bu değil mi zatenÇok sağol canım ya. Sayende çok şey öğrendim.
Evet kuzum aynen böyleydimmmInsallah ikinci cizgiyi görünce umutlandim birde kasiklarim cok agriyor midem eski yogurt gibi 2 3 gundur de goguslerim agriyo senin boylemiydi
Hadi inşallah ya normal kan verme günüm yarın aslindaEvet kuzum aynen böyleydimmm
Bir güzel haber de senden gelsin inşallahHadi inşallah ya normal kan verme günüm yarın aslindaama kasik agrisina dayanamadim geldim
Insallag canım bu is böyle biseymis insan karsisindaki için bile seviniyomusBir güzel haber de senden gelsin inşallah
canım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra tahlil yapabilirsinKizlar bende cuma gunu sabah 10.40 da ignwmi vurdum cmts 11de iliskli oldu pazar sabah ve aksam regli tarihimi net bilemyrm cnku yasmin kullnmstm gecen ay simdi ne zaman test yapmaylm yani kacinci gunde adetim 27 eylul gibi gemesini beklemk istiyorum.Kacinci gunde idrar testi dogru cevap verir.12 .14 .15 diye okudum hep .Insalalh anne olucaz .Sabir
Beni asilamanin 10 gunune cagirdilar kan vermek icinKizlar bende cuma gunu sabah 10.40 da ignwmi vurdum cmts 11de iliskli oldu pazar sabah ve aksam regli tarihimi net bilemyrm cnku yasmin kullnmstm gecen ay simdi ne zaman test yapmaylm yani kacinci gunde adetim 27 eylul gibi gemesini beklemk istiyorum.Kacinci gunde idrar testi dogru cevap verir.12 .14 .15 diye okudum hep .Insalalh anne olucaz .Sabir
Insaalh vardir .Sizin icin cok.heyecanlandmKızlar bende şimdi geldim hastaneye kan verecem dua edin
Benim asilama.degil bakalim kismet daha yeni basldk 1 bucuk senedir esimn tedavisyle ugrastk hepBeni asilamanin 10 gunune cagirdilar kan vermek icin
Bende heyecanlıyım valla ama yine ishal gibi yaptim bu ara çok aci yedim ondan mi neInsaalh vardir .Sizin icin cok.heyecanlandm
Amin canim bizimde 2 yil olacak 3 ay once ben ameliyat oldumBenim asilama.degil bakalim kismet daha yeni basldk 1 bucuk senedir esimn tedavisyle ugrastk hep
Rabbim kucagimizi bos birakmwsin
Hadıya baya sürpriz olmustur sanaAynen öyleydi