Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bugün sırf zaman daha çabuk gecsin ve sizlerden yardım alabilmek için kayıt oldum sonunda hep disaridan takip ediyordum ama soracak sorularima yanıt almak için geldim oncelikle kendimi tanitayim ben asli 2 yillik evliyiz 26 yasindayim 3 aydir bebek istiyoruz bu ay tedaviye basladim doktor klomen verdi kullandim bitti 12. gün gittim yumurtalar küçük dedi bugün 16.gun gittim sabah solda catlamaya ramak.kalmis nerdeyse catlayacak dedi 22mm bir yumurta var dedi sagda 2 tane var dedi 18 17 mm de catlatma ignesi vuruldum ovitrelle bu süreçte beraber bekleyelim dedim LaRisaCca LaRisaCca

kızlar günaydın.. cumartresi akşamı 00:00 da çatlatma iğnemi oldum,doktor salı günü duphaston adında bir ilaça başlatıcak sabah akşam,kullanan varmı?
Selam canım. Duphastonu muhakkak kullan. Ben de çatlatma iğnesini vuruldum gün başladım kullanmaya. 10 günlük sabah akşam kullanılan bir ilaç. düşük önleyici, bebeğin tutunmasına yardım ediyor.

İlgincmiş cnm valla bende ılk kez kullanıcam ıcın bılmıyorum senındemı ılktı
evet ilkti canım ikinciyi de kullanacam snrm
kızlar günaydın.. cumartresi akşamı 00:00 da çatlatma iğnemi oldum,doktor salı günü duphaston adında bir ilaça başlatıcak sabah akşam,kullanan varmı?
Bende kullandım canım son dozlar kaldı hatta ama bana çok geç başlattı doktorum nedense, 🙄

InsAllah canım nasip eder Rabbim insAllah 🤲💕
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Canım Benimmm rabbim sana da nasip etsin inşallah. Ama ben de doktorunun ilaç kullanımı konusunda hata yaptığını düşünmüyor değilim. Bilgin olsun.
deniz_36 deniz_36 bence de çatlatma iğnesi yaptığın gün içmeye başla canım. Muhakkak faydası olacaktır

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Canım Benimmm rabbim sana da nasip etsin inşallah. Ama ben de doktorunun ilaç kullanımı konusunda hata yaptığını düşünmüyor değilim. Bilgin olsun.
deniz_36 deniz_36 bence de çatlatma iğnesi yaptığın gün içmeye başla canım. Muhakkak faydası olacaktır
Bilmiyorum gittiğimde konuşcam canım

Kizlar catlatma ignesi yapilali 1 hafta oldu test yaptim :) koyulasmaya bakarim dedim 3-4 gun sonra yaparsam insallahh gercek cift cizggileride goruruz
8620DCA1-5D13-4BFE-9DD5-6B99DBA50D0A.jpeg

Kızlarrr bugünkü tahlil sonucumda beta hcg 138 çıktı. Ayın 14 ünde baktırdığımda 31 di. 2 günde 1 katlanması gerekiyor. Ama bizimki çift çift katlanmış. Çoğul gebelik olabilir diyorlar :anneadayı::KK200:
Cannnıııımmmmm çok tebrik ederim dikkat et kendine hee:anne::halay::halay::halay:
Kaçıncı günündü senin şuan ??

X