Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Hımmm anladım canım hayirlisi imsallah olmayiz regl falan tek kanamamiz yerlesme kanamasi olsun

Erkek krdesim kıbrısta yaşıyor o aradı goruntulu diyoki sana nolmus hamilemisin yoksa bu ne kilo almak ne yiyip iciyosun sen napiyosun dedim yok kameradan oyle cikiyorum benim istahim cok açıldi ama ignenin ilk gununden beri

Erkek krdesim kıbrısta yaşıyor o aradı goruntulu diyoki sana nolmus hamilemisin yoksa bu ne kilo almak ne yiyip iciyosun sen napiyosun dedim yok kameradan oyle cikiyorum benim istahim cok açıldi ama ignenin ilk gununden beri
İnşallah bebişe yarasın benim de tam tersi mideme vurdu su bile içemiyorum zayıflıcam inşallah

4 gün sonramı insallah olmazsın daha yeni iğne etksiindesin olmazsın insallahh

İnsallah canım benim herseyin hayirlisi insallah bizlerinde olur
Amin canım inşallah ya ben size çok fazla şikayet ettim ama mide bulantınız ne zaman geçti? İlaç falan aldınız mı hiç? Benim midemde zaten ciddi sorunlar var. Şuanda ekstra yaşıyorum bence her şeyi. Bi çıkarmaya başlarsam durduramam günlerce devam eder. En son mideden hastaneye yattım tam 1 ay. 12 kilo verdim. Yarın sabah ilk iş doktoru arıycam ama şuan acillik olmak üzereyim

Aaa okadarmı kôtüsünn cok gecmis olsun üşütmüs olabilirmisin bi nane limon kaynatıp icsene belki usumüşsündür ben hic ilac kullanmiyorum mide bulantım benim 5.gun baslamisti bulanti gibi değil kusmuyorum yani ama midem yanıyor ekşiyor gibi sabahlari oluyor oyle yani

Senin hem midende sorun var ağır gelmis olabilir ilac hemde alerjin varya herseye ondan tetikliyorda olabilir insalalh ilactandir ciddi bisey degildir sicak tut kendini ayaklarını patik falan giy biraz uzan tuzlu bisey varsa ye bastirsin biraz mideni peynir bile olur az bisey cubuk kraker falan herhangi birsey azcik

Haber ver mutlaka dikkat et kendine

Gaviscon içtim ama yarım saat idare etti. Bir daha da içmem. Çubuk kraker yedim. Tık yok. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Doktorumun haberi olmadan tedavi istemiyorum. Nane limon yasak bana. Limon asitli mideme dokunuyor normalde de içemem. Ben de dedim belki sizin de olmuştur ilaç falan almışsınızdır. O yüzden bi sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…