- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Evet öyle ben dayanamicam yarın test yapicam galiba burda durdukça test yapasim geliyorEvet okudum ben buralarda igne belirtilerini yasayanlardan kasıklarindan ayaklarina agri vuran biri vardı ama herkese etkisi farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle ben dayanamicam yarın test yapicam galiba burda durdukça test yapasim geliyorEvet okudum ben buralarda igne belirtilerini yasayanlardan kasıklarindan ayaklarina agri vuran biri vardı ama herkese etkisi farklı
Bendim o yaa ilk 5 gun sag taraf felç gibiydiEvet okudum ben buralarda igne belirtilerini yasayanlardan kasıklarindan ayaklarina agri vuran biri vardı ama herkese etkisi farklı
Bende bugun kuran okduum o kadaa cok dua ettimki hepimizdBize söylee sakın unutmaa merakla bekliycem yapmadan once haber ver sana meryem suresi okuyum bitince haber veriyim oyle yap testini insallah Allah yardimcimiz olsun
Valla ya eşim de diyo neymiş bu ilaç böyle mahvetti seni diye. Ve YOLUN BAŞINDAYIM!! Rengim falan da sararmış benim eşim öyle diyo. İki üç gün sonra ne olcam belli değilAllah seni ya güldürdün beni valla aynen igneden kaynaklı bu etikiler dur daha yeni basliyorsun kuzum benimde iki gundur sabah mide bulantim var ama kusmuyorum midem ekşiyo gibi kisacası igneler hormonlarin anasini aglatti
Allah razı olsun Allah kabul etsinBende bugun kuran okduum o kadaa cok dua ettimki hepimizd
Merak etme etkisi gecmeye basladikca ignenin tepkimeler azaliyor yada hergun yeni bir sey kesfediyosunValla ya eşim de diyo neymiş bu ilaç böyle mahvetti seni diye. Ve YOLUN BAŞINDAYIM!! Rengim falan da sararmış benim eşim öyle diyo. İki üç gün sonra ne olcam belli değil
Alalh razi olsun Allah kabul etsin insalahBende bugun kuran okduum o kadaa cok dua ettimki hepimizd
Yap yap bakalim ne var ne yok iki gun sonra tekrarlarsın sana destek olmak icin ben de yapiyim istersen motive olsunEvet öyle ben dayanamicam yarın test yapicam galiba burda durdukça test yapasim geliyor
Bugun 8.canım dün yaptim oylesineKaç gun olmustu sizin hiç test yaptınızmı
Senin kacinci gununBende bugun kuran okduum o kadaa cok dua ettimki hepimizd
Şimdi testim yok yarın alırım akşama ya da öğleden sonra yaparım negatif çıkarsa çok üzülürüm amaYap yap bakalim ne var ne yok iki gun sonra tekrarlarsın sana destek olmak icin ben de yapiyim istersen motive olsun
Allah razı olsunBende bugun kuran okduum o kadaa cok dua ettimki hepimizd
Senin kacinci gunun yarınŞimdi testim yok yarın alırım akşama ya da öğleden sonra yaparım negatif çıkarsa çok üzülürüm ama
12Senin kacinci gunun yarın
2 si vurulmustum ben 10. GunSenin kacinci gunun
Ama ben sanki ha adet oldum ha olucam karnım şiş adet sancusı ara ara vuruyor ama regl içinde cok erken deli olucam bari oruc tutsam 3 gun cok heveslndim orucaHadi hayirli haberlere insallahhh
Regl tarihin nezmanAma ben sanki ha adet oldum ha olucam karnım şiş adet sancusı ara ara vuruyor ama regl içinde cok erken deli olucam bari oruc tutsam 3 gun cok heveslndim oruca