Çatlatma iğnesi 16.gun test

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ekea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YA DEGERIM YUKSELMEZSE COK KORKUYORUM DR UMDA PERSEMBE YINE VER NET OLSUN YUKSELCEK MI GORELIM DD ICIME KORKU SALDI
Seni çok iyi anlıyorum canım bende daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim o zamanlar sürpriz oldu ve hiçbir bilgim yoktu değerim 18 di ve 18 de kaldı yükselmedi 2 gün sonra da kanamam başladı zaten ama çok şükür şu an güzel artıyor değerlerim bende çok kaygılıydım yine aynı şey mi olacak diye fakat stres yapmanın ne sana ne de bebeğine faydası yok sağlıklıysa zaten seninledir içini ferah tut günler geçmek bilmiyor kendine oyalanacak bişeyler bul kafanı dağıt arkadaşlarınla sevdiklerinle vakit geçir inşallah değerin güzel yükselir✨

Seni çok iyi anlıyorum canım bende daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim o zamanlar sürpriz oldu ve hiçbir bilgim yoktu değerim 18 di ve 18 de kaldı yükselmedi 2 gün sonra da kanamam başladı zaten ama çok şükür şu an güzel artıyor değerlerim bende çok kaygılıydım yine aynı şey mi olacak diye fakat stres yapmanın ne sana ne de bebeğine faydası yok sağlıklıysa zaten seninledir içini ferah tut günler geçmek bilmiyor kendine oyalanacak bişeyler bul kafanı dağıt arkadaşlarınla sevdiklerinle vakit geçir inşallah değerin güzel yükselir✨
OYLE YAPMAYA CALISIYRM RABBIM SENINDE SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN DAHA 2 HAFTALIK MINIGIM INSALLAH BENIMLE KALACAK...

EVET BI SAAT ONCE OGRENDIM 52,1 mL CIKTI COK TUHAFIM KARMAKARISIGIM

Hayırlı olsun canım ☺️
İnşallah değerin yükselir, bebişin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir 🤲🏼
İçin ferah olsun ⭐
Sende bel ağrısı, kasık ağrısı, regl olacakmış gibi ağrı, beyaz akıntı ve sarı akıntı oldu mu
Belirtilerin tam olarak neydi

Selam kızlar daha önce de başlık açmıştım çatlatma iğnesi hakkında ben Mart 27 de Otriville vuruldum iğne gününden itibaren 3 gün ilişki sonrası bekleyiş dendi bugün iğnenin 16. Gününü bitirmiş bulunmaktayım hem erken test hem kaset test aynı anda yaptım oglenlerde sonuç bu doktoruma da gönderdim iğnenin etkisi olabilir mi dedim 16. Gün imkanı yok Pts günü sağlık ocağına git kan ver dedi ama içim kıpır kıpır dayanamadım yazmak istedim bir de siz bakar mısınız var mı bir ihtimal kasik ağrım var bugün adet olmam gerekiyor uygulamaya göre ama o

Hayırlı olsun canım ☺️
İnşallah değerin yükselir, bebişin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir 🤲🏼
İçin ferah olsun ⭐
Sende bel ağrısı, kasık ağrısı, regl olacakmış gibi ağrı, beyaz akıntı ve sarı akıntı oldu mu
Belirtilerin tam olarak neydi
Aminnn ne olursunuz dua edin birbirimizi tanimasakta bizi bizden başkası anlamaz aynı şeyleri paylaşıyoruz... Canım ben başlıkta açtım geçen hafta bütün adet belirtilerini yaşıyorum kesin adet olacagim diye çokta üzülmüştüm adete az süre kala basım ağrır gazım olur kasıklarım ağrır aynısını yaşadım birkac gün önce. Akıntım oldu ama bembeyaz topak seklinde oldu orda bı garipsedim baya yoğundu kıvamı hiç olmamıştı daha önce. İki gündür belimde çok ağrı oldu ve kasıklarıma bı sağdan bı soldan sürekli batmalar oldu bide ağladım sebepsiz yere falan bir sürü şey ama genel olarak adet belirtileriydi

Aminnn ne olursunuz dua edin birbirimizi tanimasakta bizi bizden başkası anlamaz aynı şeyleri paylaşıyoruz... Canım ben başlıkta açtım geçen hafta bütün adet belirtilerini yaşıyorum kesin adet olacagim diye çokta üzülmüştüm adete az süre kala basım ağrır gazım olur kasıklarım ağrır aynısını yaşadım birkac gün önce. Akıntım oldu ama bembeyaz topak seklinde oldu orda bı garipsedim baya yoğundu kıvamı hiç olmamıştı daha önce. İki gündür belimde çok ağrı oldu ve kasıklarıma bı sağdan bı soldan sürekli batmalar oldu bide ağladım sebepsiz yere falan bir sürü şey ama genel olarak adet belirtileriydi

Ederiz tabii canım
Darısı bizim başımıza ☺️
İnşallah bu hafta biz de güzel haberler alırız 🤲🏼

Ederiz tabii canım
Darısı bizim başımıza ☺️
İnşallah bu hafta biz de güzel haberler alırız 🤲🏼
Mutlaka buradan haber ver olur mu ben siteye çok hakim değilim bı yerde paylaşırsan göremem. Sen şimdi kaçıncı gunundesin

Mutlaka buradan haber ver olur mu ben siteye çok hakim değilim bı yerde paylaşırsan göremem. Sen şimdi kaçıncı gunundesin

Tabii canım, haber veririm ☺️
Ben 29 Mart’ta Ovitrelle vuruldum, 16 gün oldu yani
Şu an göğüslerim dolgun ve uçlarına dokununca hafif acıyor gibi
Bir de beyaz akıntım var
Geçen haftaki ağrılar ve sarı akıntı geçti
Benim regli öncesi de göğüslerim böyle oluyor
Umarım sonuç bebiş olur 🤲🏼

Tabii canım, haber veririm ☺️
Ben 29 Mart’ta Ovitrelle vuruldum, 16 gün oldu yani
Şu an göğüslerim dolgun ve uçlarına dokununca hafif acıyor gibi
Bir de beyaz akıntım var
Geçen haftaki ağrılar ve sarı akıntı geçti
Benim regli öncesi de göğüslerim böyle oluyor
Umarım sonuç bebiş olur 🤲🏼
Benden iki gün sonra vurulmussun artık yarın testini gönül rahatlığıyla yapabilirsin iğnenin etkisi tamamen geçti dedi bana Dr 16. Günümde ayyy hadi inşallah belirtirler de var🤲🤲🤲🤲

Back
X