Hangi Teste İnanacağımı Bilemiyorum

eandb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
344
115
33
34
Kızlar merhaba 15 Martta Çatlatma iğnesi Ovitrelle oldum iğne dahil 13.günüm bugün tek olan erken gebelik testi bu sabah ilk idrar Awox ile yaptım incede olsa çizgi var,

2'li testi ise yine sabah 9 gibi yaptım.
Çift çizgiyi gösteren BirGebeninGünlüğü Kaset test, diğeri yine Awox erken gebelik testi. Sizce test mi bozuk(iğnenin etkisi dün geçti)

Screenshot_20250327_150116_com.android.gallery3d_edit_949818489936837.webp
Screenshot_20250327_150121_com.android.gallery3d_edit_949807572122256.webp

Canım aslında kaset test daha geç algılaması lazım erken gebelik testleri daha iyi algılıyor diye biliyorum ama inşallah bebiş seninledir💖 en iyisi kan vermek bence testler çok yanıltıcı olabiliyor🌸

Canım aslında kaset test daha geç algılaması lazım erken gebelik testleri daha iyi algılıyor diye biliyorum ama inşallah bebiş seninledir💖 en iyisi kan vermek bence testler çok yanıltıcı olabiliyor🌸
Evet canım doktor 16. Gün gel dedi ama Pazara denk geliyor.
Bende en erken Cumartesi gideyim diyorum bakalım. O zaman kadarda testle bakıyorum

Kızlar merhaba 15 Martta Çatlatma iğnesi Ovitrelle oldum iğne dahil 13.günüm bugün tek olan erken gebelik testi bu sabah ilk idrar Awox ile yaptım incede olsa çizgi var,

2'li testi ise yine sabah 9 gibi yaptım.
Çift çizgiyi gösteren BirGebeninGünlüğü Kaset test, diğeri yine Awox erken gebelik testi. Sizce test mi bozuk(iğnenin etkisi dün geçti)

Eki Görüntüle 3567264 Eki Görüntüle 3567265
Evet ince bir çizgi var gibi inşallah gebeliktir

İnşallah bu ay gebelik haberimizi alırız benimde yumurtlamamın 9.günü bugün varsa yarına çıkar diye düşünüyorum ama pek de umudum yok
Benimde sizinle aynı zamanda yumurtlamam olmuş aramızda sadece bir gün var benim bugün 9. Gün oldu. Naptınız ne çıktı testinizde ?

Benimde sizinle aynı zamanda yumurtlamam olmuş aramızda sadece bir gün var benim bugün 9. Gün oldu. Naptınız ne çıktı testinizde ?
Pardon bugün 8. Günmüş. Aramızda 2 gün var. Ne yaptınız ne çıktı sizin bende izinizden gidiceğim inşallah.

Back
X