Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Yok guzelim benimki senin kadar degil mide bulantimda sen niye gaviscon ictin hamilelik icin yasak degilmi ilaclar sanirim sadece parol iciyorlar agri kesici olarak galiba tam emin degilim

Belkide yediğin bisey dokundu farkli bisey yedinmi yada disardan falan herhangi birsey sana dokanabilcek

Gaviscon içtim ama yarım saat idare etti. Bir daha da içmem. Çubuk kraker yedim. Tık yok. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Doktorumun haberi olmadan tedavi istemiyorum. Nane limon yasak bana. Limon asitli mideme dokunuyor normalde de içemem. Ben de dedim belki sizin de olmuştur ilaç falan almışsınızdır. O yüzden bi sorayım dedim.
Canım benim insalalah uyumussundur ve iyisindir sabah yaz haber ver insalallah uyanana kadar gecmis olur 🙏

Çok geçmiş olsun. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat ömrü var. Doğru mu biliyorum? Doktoryn dediği 36 saat daha dolmadı bile o zaman benim yumurtam çöp mü oldu?
Ben de 11.01.2024' te dün sabah 9.10'da iğne oldum. Bana da doktor 36 saat sonra ilişki önerdi. Benim de 1 yumurtam vardı 19 mm. Sanırım yumurtanın boyutuyla alakalı bu 36 saatlik süreç. İğneden sonra kasıktan baldırlara yayılan hafif bir sancı ve akıntı belirtilerim var. Cumartesi sabah kontrole gel yumurta çatladı mı bakalım dedi doktor. Bence siz de kontrole gidin.

12.gun negatif gorup 14.gun pozitif goren cok var niye uzuluceksin sadece oyle bakmis olacaksin istersen bekle cok uzuluceksen ama sonuc seni uzmesin bosuna ne olcagi belli olmaz
Ama ben sanki ha adet oldum ha olucam karnım şiş adet sancusı ara ara vuruyor ama regl içinde cok erken deli olucam bari oruc tutsam 3 gun 😂cok heveslndim oruca
Allah razı olsun🙏🏻 Allah kabul etsin 🙏🏻
Kızlar kan verdim dua edin

Ben de 11.01.2024' te dün sabah 9.10'da iğne oldum. Bana da doktor 36 saat sonra ilişki önerdi. Benim de 1 yumurtam vardı 19 mm. Sanırım yumurtanın boyutuyla alakalı bu 36 saatlik süreç. İğneden sonra kasıktan baldırlara yayılan hafif bir sancı ve akıntı belirtilerim var. Cumartesi sabah kontrole gel yumurta çatladı mı bakalım dedi doktor. Bence siz de kontrole gidin.
Canım iğne etkisiyle oluyor igneden sonra uyku yapiyor halsizlik yapiyor agrilar basliyor herksin vucudu farkli tepki veriyor igneye hemen hemen bu surecte butun hamilelik belirtilerini yaşıyorsun

Bu arada hayirlisi olsun insallah hakkinda rabbim emeklerini bosa cikarmasin

Gaviscon içtim ama yarım saat idare etti. Bir daha da içmem. Çubuk kraker yedim. Tık yok. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Doktorumun haberi olmadan tedavi istemiyorum. Nane limon yasak bana. Limon asitli mideme dokunuyor normalde de içemem. Ben de dedim belki sizin de olmuştur ilaç falan almışsınızdır. O yüzden bi sorayım dedim.
Canım günaydın nasılsın nasıl oldun doktoru aradin mi yada gittin mi insallah iyisindir

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-10-57-17-711_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-01-12-10-57-17-711_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 26
X