Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Benimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diye
Bekle 13. Gün fln kan ver bence daha sağlıklı
Hayırlı uğurlu olsun evinize neşe getirsin inşallah çoooooook sevindim
Maşallah lütfen artık iyi düşün iyi olsun
İnşallah sağ salim kucağıma almak da nasip olur hepinize bol bol dua edicem

Yaaaa cok sevindimmm kendim hamileymisim gibi sevindim gercekten insalalh değerin iki gunde 1 yukselmeye devam eder iki gun sonra mutlaka yine ver kontrollu ol sakin ihmal etme kendine dikkat et bisey indirip kaldirma Allahim sağ salim kucagina aldirsin insallahh gozunuz aydın

Benimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diye
Negatifse sıfırlanmıştır artık yarın erken gebelikle test edebilirsin 14.gun bidaha yapabilirsin adet olmadigimiz ssurece heran hersey olabilir

İnşallah korkularım var ama kimyasal ve dış gebeligim olduğu için nolur duanızı eksik etmeyin doktorum da pozitif iki günde bir mutlaka kan ver dedi

İnşallah korkularım var ama kimyasal ve dış gebeligim olduğu için nolur duanızı eksik etmeyin doktorum da pozitif iki günde bir mutlaka kan ver dedi
Kimyasal ve dış gebelik o iki gunde bir verilen kan degerinde belli oluyor zaten iyi dusun oyle dusunme bebegim benimlesin biliyorum de birde hergun okuyabiliyorsan meryem suresi oku okuyamiyorsan telefonundan ac karnına koy telefonu Allahim insallah yardim edicek

Hamilelerin duasi kabul olur bizede dua et insalalh bizde hayirli haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…