Kız ben bu sabah yaptım da tek çizgi aslında bugun kan versem erken midir 11. GunSıra sende
Evde test yapmadimEvdeki testte çizgi çıkmısmıydı sizde
Hayırlı ugurlu olsun insalllah sag salim kucagına almakta nasip olur rabbim yüznüzü güldürsün cok mutlu oldum darısı basımızaGaliba ama korkuyorum kimyasal ve dış gebelik geçmişim var
Erken bence bugün iğne etkisi anca geçmiştir pozitife dönebilir ama çok test yapmaKız ben bu sabah yaptım da tek çizgi aslında bugun kan versem erken midir 11. Gun
Benimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diyeEvde test yapmadim
İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım hepimiz beraber Eylül annesi oluruzHayırlı ugurlu olsun insalllah sag salim kucagına almakta nasip olur rabbim yüznüzü güldürsün cok mutlu oldum darısı basımıza
Bekle 13. Gün fln kan ver bence daha sağlıklı olurBenimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diye
Tamam canımBekle 13. Gün fln kan ver bence daha sağlıklı olur
Bekle 13. Gün fln kan ver bence daha sağlıklıBenimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diye
İnşallah sağ salim kucağıma almak da nasip olur hepinize bol bol dua edicemHayırlı uğurlu olsunevinize neşe getirsin inşallah çoooooook sevindim
Maşallahlütfen artık iyi düşün iyi olsun
Negatifse sıfırlanmıştır artık yarın erken gebelikle test edebilirsin 14.gun bidaha yapabilirsin adet olmadigimiz ssurece heran hersey olabilirBenimde evde negatif cıkıyo acaba diycekrim kanda pozitif olma ihtimali olurmu diye
İnşallah korkularım var ama kimyasal ve dış gebeligim olduğu için nolur duanızı eksik etmeyin doktorum da pozitif iki günde bir mutlaka kan ver dediYaaaa cok sevindimmm kendim hamileymisim gibi sevindim gercekten insalalh değerin iki gunde 1 yukselmeye devam eder iki gun sonra mutlaka yine ver kontrollu ol sakin ihmal etme kendine dikkat et bisey indirip kaldirma Allahim sağ salim kucagina aldirsin insallahh gozunuz aydın
Yarın sabah verKız ben bu sabah yaptım da tek çizgi aslında bugun kan versem erken midir 11. Gun
Böyle stres yaparsan ikinize de zarar verirsin biraz bırak o tarafı ve şuanının tadını çıkarİnşallah korkularım var ama kimyasal ve dış gebeligim olduğu için nolur duanızı eksik etmeyin doktorum da pozitif iki günde bir mutlaka kan ver dedi
Kimyasal ve dış gebelik o iki gunde bir verilen kan degerinde belli oluyor zaten iyi dusun oyle dusunme bebegim benimlesin biliyorum deİnşallah korkularım var ama kimyasal ve dış gebeligim olduğu için nolur duanızı eksik etmeyin doktorum da pozitif iki günde bir mutlaka kan ver dedi
Teşekkür ederim, amin.Bu arada hayirlisi olsun insallah hakkinda rabbim emeklerini bosa cikarmasin
Kendini sıcak tut ayaklarina patik terlik giy yelek giy uzerine ince giyinme cok evde bikac gun idare ed hafifliycek sonra insallahEvet uyumuştum canımm gece kadar kötü değilim ama hala benzer gibi heralde azalıyor ama
İnsallahhhhİnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım hepimiz beraber Eylül annesi oluruz