Bence erken gebelik testi yap yada emin olmak icin bir kaset bir erken gebelik al ikisinide dene ben 7.gün dün yaptım ikiside pozitifti igne etkisi tabiki ama belki goremem falan oyuzden gormek istedim sakladım bir umut..Aynen haklısın yarın hastaneye gidicem test alırım cumartesi sabah ilk idrarla yaparım kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi ben erken gebelige pek güvenemiyorum bı çok kez yalancı pozitif gördüm
Evet öyle şeyler varmışB Butterfly193 kızlar annem bana hamileyken ilk ay aynı böyle olmuş. Kanaması olmuş sonra. Regl olmuş yani. 1 hafta sürmüş. Çok üzülmüş. Bir sonraki ay öğrenmiş hamile olduğunu. Olsanız bile test yapın bence
Kaç gun olmustu sizin hiç test yaptınızmıAyyyy Allah razi olsunnn insallah hepimiz hamileyizdirrr belirtilerin igneden kaynakli oldugunu dusunuyorum ben cunku cok erken yasiyorum belirtilrri kabizlik mide bulantisi kramplar karnim şişti surekli açık iğneden beri doymak bilemedim agzimda kuruluk metal bi tat sanki akintim hic yok gogus agrim yok sadece arada iğne batar gibi sızlıyor cok nadir bana kalsa bende hamileyim ama igneden kaynakli oldugunu hissediyorum
Aynen inşallah belki hepimizin olur bu ayŞu grupta insallah birimiz umut oluruz insallah hepimiz hamile olalim cok dua ediorum kendim icin sizin icin valahi ama birimiz bari olsun bizimde umudumuz kalsın birisi bize destek olsun olcak bakin benimde boyle oldu diye tekrar diyorum insallah rabbim hepimize nasip etsin bebisldrimiz bizimle olsun insalalh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama vakti zamani var rabbimin bildigi mutlaka vardır bu sefer olmazsa bidaki ay yada olana kadar her ay Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam :)
Ne kusuru ayolO degilde simdi farkettim ne cok sey yazmisim kizlar kusura bakmayin
İnşallah gerçek pozitif de görürsün yaparsam sizi de etiketlicemBence erken gebelik testi yap yada emin olmak icin bir kaset bir erken gebelik al ikisinide dene ben 7.gün dün yaptım ikiside pozitifti igne etkisi tabiki ama belki goremem falan oyuzden gormek istedim sakladım bir umut..
İnsallah rabbimden tek dileğim o insallahhAynen inşallah belki hepimizin olur bu ay
Bize söylee sakın unutmaa merakla bekliycem yapmadan once haber ver sana meryem suresi okuyum bitince haber veriyim oyle yap testini insallah Allah yardimcimiz olsunİnşallah gerçek pozitif de görürsün yaparsam sizi de etiketlicem
Ay inşallah öyledir yaaa bak ben bunu birinin gebelik belirtilerinde okudum kimdi simdi hatirlayamiyorum ignesinin 12.13 gunlerinde falandi bu belirtileri vardi uyusma bacagina birden vuran agri falan hamileymis yani her sey olabilir vucut igneye tepki veriyor ama neye verdigi belli değil
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tmm mutlaka haber vericemBize söylee sakın unutmaa merakla bekliycem yapmadan once haber ver sana meryem suresi okuyum bitince haber veriyim oyle yap testini insallah Allah yardimcimiz olsun
Ay inşallah öyledir
Senden de canım benim tamam :)Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tmm mutlaka haber vericem
Evet okudum ben buralarda igne belirtilerini yasayanlardan kasıklarindan ayaklarina agri vuran biri vardı ama herkese etkisi farklıAy inşallah öyledir ya