Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Çok teşekkürler ben de normalde İstanbulda yaşıyordum, eşim sebebiyle Ankaraya geldim burada kimsem yok bir de başıma bu iş açılınca manevi olarak çöktüm. Maşallah sizin 4 tane çok iyi tutmuş ama işte 4 bebek demek vücuda bir o kadar yük demek. Umarım en az hasarla atlatmışsınızdır Tavsiyeler için teşekkürler dikkat edeceğim hepsine

Gözün aydın canım benim hayırlı olsun sağlıklı ömrü olsun inşallah ben iyiyim aynı bildiğin gibi aşılama yaptırdım 7.günüm beklemeye devam

Buraya biraz daha gidip sonuç alamazsam en son öyle yaparım suan yolunda doktor vs iyi inşallah gerek kalmazda en son olmazsa araştırmalara başlarım

Olmadı kızlar aşılama da tutmadı .Adet olmayı bekliyorum 2 gün geçiyor gününden kan tahlili negatif çıkmıştı adet olduktan sonra aralıkta 2. Aşılama için gidicez hayırlısı bakalım

Olmadı kızlar aşılama da tutmadı .Adet olmayı bekliyorum 2 gün geçiyor gününden kan tahlili negatif çıkmıştı adet olduktan sonra aralıkta 2. Aşılama için gidicez hayırlısı bakalım
Sıkma canını kuzum. Vardır bir hayır. İnşallah çok çok daha güzelleri iyileri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…