Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Allah seni ya güldürdün beni valla aynen igneden kaynaklı bu etikiler dur daha yeni basliyorsun kuzum benimde iki gundur sabah mide bulantim var ama kusmuyorum midem ekşiyo gibi kisacası igneler hormonlarin anasini aglatti
Valla ya eşim de diyo neymiş bu ilaç böyle mahvetti seni diye. Ve YOLUN BAŞINDAYIM!! Rengim falan da sararmış benim eşim öyle diyo. İki üç gün sonra ne olcam belli değil

Valla ya eşim de diyo neymiş bu ilaç böyle mahvetti seni diye. Ve YOLUN BAŞINDAYIM!! Rengim falan da sararmış benim eşim öyle diyo. İki üç gün sonra ne olcam belli değil
Merak etme etkisi gecmeye basladikca ignenin tepkimeler azaliyor yada hergun yeni bir sey kesfediyosun

12.gun negatif gorup 14.gun pozitif goren cok var niye uzuluceksin sadece oyle bakmis olacaksin istersen bekle cok uzuluceksen ama sonuc seni uzmesin bosuna ne olcagi belli olmaz

O sancı igneden dolayı 14.gune kadar igne etkisi cogu insanda vucutta kaliyor sen beni bu sabah gorseydi o nasil bir krampti sanki karnima igne batirip cikardilar geciyodu geri geliodu geciyodu geri geliodu sonra gecti bidaha gelmedi simdilik benim sabah oyle oluyor gune merhaba diyoruz erken den sonra devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…