Ben de bugün 15.00 de iğne oldum. Bende de beyaz akıntı yoğun gelmeye başladı.Merhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ben doktorumla görüştüm sorun yok normal dedi. Her şey gönlünüzce olsunBen de bugün 15.00 de iğne oldum. Bende de beyaz akıntı yoğun gelmeye başladı.
Pembe lekelenme yumurta çatladığı zamanda oluyor o yüzden gelmiştirMerhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Nasıl yani? Doktor 36 saat sonra ilişki önerdi. Yani yarın gece 12 de. Çok geç olmaz mı o zaman?Pembe lekelenme yumurta çatladığı zamanda oluyor o yüzden gelmiştir
Doktorunuz lekelenme için ne dedi ? Niye gelmiş olabileceğini söyledi mi?. Yumurtlama zamanında hafif pembe lekelenmeler olabiliyor. Siz yine doktorunuzun dediği şekilde uygulayın.Nasıl yani? Doktor 36 saat sonra ilişki önerdi. Yani yarın gece 12 de. Çok geç olmaz mı o zaman?
Asistanına ulaştım. O da doktor ile görüşüp sadece şu mesajı attı. “Sorun yok normal” ama şuan içime bir sıkıntı çöktüDoktorunuz lekelenme için ne dedi ? Niye gelmiş olabileceğini söyledi mi?. Yumurtlama zamanında hafif pembe lekelenmeler olabiliyor. Siz yine doktorunuzun dediği şekilde uygulayın.hayırlısı olsun hakkınızda
İğne günü ilişkiniz olsun zaten 36 saate spermler yenilenecek oluyorAsistanına ulaştım. O da doktor ile görüşüp sadece şu mesajı attı. “Sorun yok normal” ama şuan içime bir sıkıntı çöktübugün 16’da çatlasıysa zaten yarın geceye kadar gitmiş olur yumurta. 24 saat canlı kalıyor. Deminden beri okuyorum da hiçbir şey anlamadım. İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Doktor böyle bir şey demediği için biz de yakınlaşmadık. Artık her şey için çok geç yani…İğne günü ilişkiniz olsun zaten 36 saate spermler yenilenecek oluyor
Nasip canım takılma hiç belki çatlamadı bilemeyiz kaç yumurta gelişmişti seninDoktor böyle bir şey demediği için biz de yakınlaşmadık. Artık her şey için çok geç yani…
Maalesef sadece 1 tane. O da çok zor gelişti zaten. İlk başta ilaca yanıt vermedi. Sonradan yavaş yavaş büyüdü. Bi yandan mesajlarınızı okudukça çok haklı buluyorum sizi. Bir yandan da dr böyle dediyse vardır bi bildiği diyorum. Kafam çok karıştı. Ama yapacak bir şey yok şuan. Dediğiniz gibi kısmet…Nasip canım takılma hiç belki çatlamadı bilemeyiz kaç yumurta gelişmişti senin
Yumurta çok büyümüş müydü 22 23 mm falan ?Asistanına ulaştım. O da doktor ile görüşüp sadece şu mesajı attı. “Sorun yok normal” ama şuan içime bir sıkıntı çöktübugün 16’da çatlasıysa zaten yarın geceye kadar gitmiş olur yumurta. 24 saat canlı kalıyor. Deminden beri okuyorum da hiçbir şey anlamadım. İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Yok 19 mm ydiYumurta çok büyümüş müydü 22 23 mm falan ?
Maalesef sadece 1 tane. O da çok zor gelişti zaten. İlk başta ilaca yanıt vermedi. Sonradan yavaş yavaş büyüdü. Bi yandan mesajlarınızı okudukça çok haklı buluyorum sizi. Bir yandan da dr böyle dediyse vardır bi bildiği diyorum. Kafam çok karıştı. Ama yapacak bir şey yok şuan. Dediğiniz gibi kısmet…
Çatlamamıştır o zaman 22 23 mm olunca çatlıyorYok 19 mm
Sizin bir sıkıntınız var mıydı ? Hormonlarda falanBende tek ile 29unda çatlatma iğnemi oldum sinir bozucu ama yapacak bir şey yok adet olacakmışım gibi geliyor inşallah olmayız ziyadesiyle yoruldum
İnşallah iyi haberler alırsınızBende tek ile 29unda çatlatma iğnemi oldum sinir bozucu ama yapacak bir şey yok adet olacakmışım gibi geliyor inşallah olmayız ziyadesiyle yoruldum
Şuan bunu duymaya çok ihtiyacım vardıÇatlamamıştır o zaman 22 23 mm olunca çatlıyor
Pcos var bende. 2 sene korunmadan denedik. Hsg ne bilmiyorum ama bana da bişeyler çekilecekti. Çok alerjik olduğum için en son çare olarak gördü dr. Sizdeki neydi?Sizin bir sıkıntınız var mıydı ? Hormonlarda falan
Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hsg çekildim bu ay tekrar deniycez adet olursam
Yok canım pcos var hsg temiz rahim düzgün 4 senedir deniyoruz bşr kimyasal birde 6+4 kalp atısı durdu mecburi kürtaj oldu bu kaçıncı klomen femara ovitrelle hesabı yok yani bende 14 olmuştur her halde olmazsa 2 ay daha tüp bebeğe başlayacağım artık yoruldum gerçektenSizin bir sıkıntınız var mıydı ? Hormonlarda falan
Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hsg çekildim bu ay tekrar deniycez adet olursam