Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

orchagoci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
727
376
30
Merhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ben de bugün 15.00 de iğne oldum. Bende de beyaz akıntı yoğun gelmeye başladı.

Nasıl yani? Doktor 36 saat sonra ilişki önerdi. Yani yarın gece 12 de. Çok geç olmaz mı o zaman?
Doktorunuz lekelenme için ne dedi ? Niye gelmiş olabileceğini söyledi mi?. Yumurtlama zamanında hafif pembe lekelenmeler olabiliyor. Siz yine doktorunuzun dediği şekilde uygulayın. hayırlısı olsun hakkınızda

Doktorunuz lekelenme için ne dedi ? Niye gelmiş olabileceğini söyledi mi?. Yumurtlama zamanında hafif pembe lekelenmeler olabiliyor. Siz yine doktorunuzun dediği şekilde uygulayın. hayırlısı olsun hakkınızda
Asistanına ulaştım. O da doktor ile görüşüp sadece şu mesajı attı. “Sorun yok normal” ama şuan içime bir sıkıntı çöktü bugün 16’da çatlasıysa zaten yarın geceye kadar gitmiş olur yumurta. 24 saat canlı kalıyor. Deminden beri okuyorum da hiçbir şey anlamadım. İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

İğne günü ilişkiniz olsun zaten 36 saate spermler yenilenecek oluyor

Nasip canım takılma hiç belki çatlamadı bilemeyiz kaç yumurta gelişmişti senin
Maalesef sadece 1 tane. O da çok zor gelişti zaten. İlk başta ilaca yanıt vermedi. Sonradan yavaş yavaş büyüdü. Bi yandan mesajlarınızı okudukça çok haklı buluyorum sizi. Bir yandan da dr böyle dediyse vardır bi bildiği diyorum. Kafam çok karıştı. Ama yapacak bir şey yok şuan. Dediğiniz gibi kısmet…

Yumurta çok büyümüş müydü 22 23 mm falan ?

Bende tek ile 29unda çatlatma iğnemi oldum sinir bozucu ama yapacak bir şey yok adet olacakmışım gibi geliyor inşallah olmayız ziyadesiyle yoruldum

Bende tek ile 29unda çatlatma iğnemi oldum sinir bozucu ama yapacak bir şey yok adet olacakmışım gibi geliyor inşallah olmayız ziyadesiyle yoruldum
Sizin bir sıkıntınız var mıydı ? Hormonlarda falan
Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hsg çekildim bu ay tekrar deniycez adet olursam

Bende bir kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı. Hsg çekildim bu ay tekrar deniycez adet olursam
Pcos var bende. 2 sene korunmadan denedik. Hsg ne bilmiyorum ama bana da bişeyler çekilecekti. Çok alerjik olduğum için en son çare olarak gördü dr. Sizdeki neydi?

Yok canım pcos var hsg temiz rahim düzgün 4 senedir deniyoruz bşr kimyasal birde 6+4 kalp atısı durdu mecburi kürtaj oldu bu kaçıncı klomen femara ovitrelle hesabı yok yani bende 14 olmuştur her halde olmazsa 2 ay daha tüp bebeğe başlayacağım artık yoruldum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…