- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Aynen öyle Allah'ım bı an önce bekleyen herkese nasip etsinBugun kandil bol bol edelim rabbimden isteyelim belki de bugun bizim icin sanstir bilemeyiz oyuzden inanmaktan vazgecme pes etmek yok
Aynen haklısın yarın hastaneye gidicem test alırım cumartesi sabah ilk idrarla yaparım kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi ben erken gebelige pek güvenemiyorum bı çok kez yalancı pozitif gördümKendini şartlama adet olucam diye negatif cekme uzerine iyi dusun insallah rabbim hayirlisini bilir insallah nasil eder cok aratmadan yavrunu .. kotu dusunme adet olmadigimiz surece Allahtan umut kesilmez her ay yeni bir umut bu ay olmazsa bidaki ay olmazsa bi sonraki ay sonrada belki kendiliginden bizim icin gizlenen mujdeyi bilemeyiz :)
Allah korusun hayat süprizlerle doluİnşallah tektir ben ikiz çok istiyodum hala istiyorum ama doktorum tek olur inşallah deyince ikiz olunca kaybederim diye korkuyorum
Aynen oyle hayırlısı olsunAllah korusun hayat süprizlerle dolu
Bana söylemedi o yüzden bilemedim ben deCanım onu doktor soyluyor hrgun mu yapcaksin bir gun dolu bir gun bos mu bilmem ne mi genelde doktor ne derse oyle oluyor iste sana soylemedi mi
Ya hemen moral bozmayın regl ve gebelik belirtlileri birebir aynı diyorlarSanki adet sancısı gibi sancılarım var tek bile olmadı galiba
Bence bu saçmalıkların hepsi iğnenin etkisi benim de midem bugün çok kötü sürekli bulanıyoKızlar bide iki üç gündür uyanınca sağ ayağım uyuşmuş gibi ağrıyo ikindine kadar fln devam ediyor gebeliğe yormak istemedim böyle bı belirti var mıdır
Heh bende aynı hatta gidip bakıyorum sürekli oldummu diyeHiç belirti yok sadece ara sıra adet sancısı gibi sancı oluyo çok şiddetli değil ama yine de galiba adet olucam
Bence en mantıklısı hastanede yaptır direk beta baktırAynen haklısın yarın hastaneye gidicem test alırım cumartesi sabah ilk idrarla yaparım kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi ben erken gebelige pek güvenemiyorum bı çok kez yalancı pozitif gördüm
Ben hiç duymadım ama olabilirKızlar bide iki üç gündür uyanınca sağ ayağım uyuşmuş gibi ağrıyo ikindine kadar fln devam ediyor gebeliğe yormak istemedim böyle bı belirti var mıdır
İnşallah vardır az bı günüm kaldiYa hemen moral bozmayın regl ve gebelik belirtlileri birebir aynı diyorlar
Kanda çıkmasa daha çok üzülürüm ama bı de bazı acillerde beta bakmiyolarBence en mantıklısı hastanede yaptır direk beta baktır
O kadar çok sancılanmiyorum hafif adet olmadan bı iki gün önce hafif hafif sancı başlar yaHeh bende aynı hatta gidip bakıyorum sürekli oldummu diye
Benim iğne etkisi bitmiştir başka bı şeyden olmuştur diye düşünüyorumBence bu saçmalıkların hepsi iğnenin etkisi benim de midem bugün çok kötü sürekli bulanıyo
B Butterfly193 kızlar annem bana hamileyken ilk ay aynı böyle olmuş. Kanaması olmuş sonra. Regl olmuş yani. 1 hafta sürmüş. Çok üzülmüş. Bir sonraki ay öğrenmiş hamile olduğunu. Olsanız bile test yapın benceHeh bende aynı hatta gidip bakıyorum sürekli oldummu diye
Allah seni yaBence bu saçmalıkların hepsi iğnenin etkisi benim de midem bugün çok kötü sürekli bulanıyo
Canan sen hamilesin benceAllah seni yagüldürdün beni valla aynen igneden kaynaklı bu etikiler dur daha yeni basliyorsun kuzum benimde iki gundur sabah mide bulantim var ama kusmuyorum midem ekşiyo gibi kisacası igneler hormonlarin anasini aglatti
aa bak ben bunu birinin gebelik belirtilerinde okudum kimdi simdi hatirlayamiyorum ignesinin 12.13 gunlerinde falandi bu belirtileri vardi uyusma bacagina birden vuran agri falan hamileymis yani her sey olabilir vucut igneye tepki veriyor ama neye verdigi belli değilKızlar bide iki üç gündür uyanınca sağ ayağım uyuşmuş gibi ağrıyo ikindine kadar fln devam ediyor gebeliğe yormak istemedim böyle bı belirti var mıdır
Ayyyy Allah razi olsunnn insallah hepimiz hamileyizdirrr belirtilerin igneden kaynakli oldugunu dusunuyorum ben cunku cok erken yasiyorum belirtilrri kabizlik mide bulantisi kramplar karnim şişti surekli açık iğneden beri doymak bilemedim agzimda kuruluk metal bi tat sanki akintim hic yok gogus agrim yok sadece arada iğne batar gibi sızlıyor cok nadir bana kalsa bende hamileyim ama igneden kaynakli oldugunu hissediyorumCanan sen hamilesin bence