Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Şu grupta insallah birimiz umut oluruz insallah hepimiz hamile olalim cok dua ediorum kendim icin sizin icin valahi ama birimiz bari olsun bizimde umudumuz kalsın birisi bize destek olsun olcak bakin benimde boyle oldu diye tekrar diyorum insallah rabbim hepimize nasip etsin bebisldrimiz bizimle olsun insalalh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama vakti zamani var rabbimin bildigi mutlaka vardır bu sefer olmazsa bidaki ay yada olana kadar her ay Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam :)

Meryem ana otu uzerimde tasiyorum ben buralarda yine hamile kalan birilrri olmustu bu otla bende denedim bu ay bakalim nasil olcak merak icindeyim

Suyunu ictim otuda uzerimde sadece duştan duşa cikartiyorum yani beraber olurken bile uzerinde olucak takinca ciksrtmaman gerekiyomus hamile kalinca hemen cikartilmasi gerekiomus ama dusük tehlikesi oluyormus kolay dogum yapmak icin kullaniyo birde erkekte sperm kalitesi icin

Ben okadar cok arastirdimki sabahlara kadar burdayım herkesden biseyler ogrenmeye calisiyorum mesela yumurtalarim olgunlasmiyodu benim bal tarcin cörekotu kullandim elhamdullilah yumurtam iğne olucak kadar gelismisti hersey bir vesile elbette bu uygulamayi sevdim ben yararli biseyler var:)

O kür den sonra direk iğne oldum ben doktor ilac vericem dedi kontrole cagardi dediki sen beslenmeni mi degistirdin bi farklilik var ilaca ihtiyacin yok dedi cok sukur sadece igne benim

İlac alicam diye gittim direk igne oldum yumurtanj catlatalım bu ay boyle deniyelim dedi hemen eczaneden aldim goturdum doktora yapti benimki devlet ya hastanede olmuyor

Aynen haklısın yarın hastaneye gidicem test alırım cumartesi sabah ilk idrarla yaparım kaset test mi daha güvenilir erken gebelik mi ben erken gebelige pek güvenemiyorum bı çok kez yalancı pozitif gördüm
Bence erken gebelik testi yap yada emin olmak icin bir kaset bir erken gebelik al ikisinide dene ben 7.gün dün yaptım ikiside pozitifti igne etkisi tabiki ama belki goremem falan oyuzden gormek istedim sakladım bir umut..

Ayyyy Allah razi olsunnn insallah hepimiz hamileyizdirrr belirtilerin igneden kaynakli oldugunu dusunuyorum ben cunku cok erken yasiyorum belirtilrri kabizlik mide bulantisi kramplar karnim şişti surekli açık iğneden beri doymak bilemedim agzimda kuruluk metal bi tat sanki akintim hic yok gogus agrim yok sadece arada iğne batar gibi sızlıyor cok nadir bana kalsa bende hamileyim ama igneden kaynakli oldugunu hissediyorum
Kaç gun olmustu sizin hiç test yaptınızmı

Şu grupta insallah birimiz umut oluruz insallah hepimiz hamile olalim cok dua ediorum kendim icin sizin icin valahi ama birimiz bari olsun bizimde umudumuz kalsın birisi bize destek olsun olcak bakin benimde boyle oldu diye tekrar diyorum insallah rabbim hepimize nasip etsin bebisldrimiz bizimle olsun insalalh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama vakti zamani var rabbimin bildigi mutlaka vardır bu sefer olmazsa bidaki ay yada olana kadar her ay Allahtan umut kesilmez biz istemeye devam :)
Aynen inşallah belki hepimizin olur bu ay

Bence erken gebelik testi yap yada emin olmak icin bir kaset bir erken gebelik al ikisinide dene ben 7.gün dün yaptım ikiside pozitifti igne etkisi tabiki ama belki goremem falan oyuzden gormek istedim sakladım bir umut..
İnşallah gerçek pozitif de görürsün yaparsam sizi de etiketlicem

aa bak ben bunu birinin gebelik belirtilerinde okudum kimdi simdi hatirlayamiyorum ignesinin 12.13 gunlerinde falandi bu belirtileri vardi uyusma bacagina birden vuran agri falan hamileymis yani her sey olabilir vucut igneye tepki veriyor ama neye verdigi belli değil
Ay inşallah öyledir ya

X