Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani normalde 32 gunde eegl oluyorum ben ama bu catlatma iğnesiyle degişirmi bilmşyorum noemalde takvimde regl tarihim 22 si ama ben pkos oldugum için düzensiz reglleriöRegl tarihin nezman
Galiba as kaldı kafayı yiycemYani normalde 32 gunde eegl oluyorum ben ama bu catlatma iğnesiyle degişirmi bilmşyorum noemalde takvimde regl tarihim 22 si ama ben pkos oldugum için düzensiz reglleriö
Amin insalllaaaahHımmm anladım canım hayirlisi imsallah olmayiz regl falan tek kanamamiz yerlesme kanamasi olsun
Allah buyuk hayirlisini diliyorum rabbimden dua et kafayi yeme dur daha yola yeni ciktik sayilir sen nezzamandir istiosun bebek nezmandir tedavilisin nezamandir evlisinGaliba as kaldı kafayı yiycem
Ay hadi inşallahhhOnce butterfly ilk sıra onun ikincide senden 3.ben en sonda orchagoci pes pese guzel haberler duyalim inslalah yaa
Dr bana 14.-16. gün arası regl tarihi dediYani normalde 32 gunde eegl oluyorum ben ama bu catlatma iğnesiyle degişirmi bilmşyorum noemalde takvimde regl tarihim 22 si ama ben pkos oldugum için düzensiz reglleriö
İnşallah bebişe yarasın benim de tam tersi mideme vurdu su bile içemiyorum zayıflıcam inşallahErkek krdesim kıbrısta yaşıyor o aradı goruntulu diyoki sana nolmus hamilemisin yoksa bu ne kilo almak ne yiyip iciyosun sen napiyosun dedim yok kameradan oyle cikiyorum benim istahim cok açıldi ama ignenin ilk gununden beri
Kiz yok ne bebişi kendimi bu konuda sansli hissetmiyorum belki 2.3. de olur diye hissediyorumİnşallah bebişe yarasın benim de tam tersi mideme vurdu su bile içemiyorum zayıflıcam inşallah
Ya ben nedense çok umutluyum :) çok okudum burda ilk ay hamile kalan. Ya da ilk kimyasal olup sonra ilk seferinde tutan. Bence hepimi iyi düşünmeliyiz ki iyi olsunKiz yok ne bebişi kendimi bu konuda sansli hissetmiyorum belki 2.3. de olur diye hissediyorum
Amin canım inşallah ya ben size çok fazla şikayet ettim ama mide bulantınız ne zaman geçti? İlaç falan aldınız mı hiç? Benim midemde zaten ciddi sorunlar var. Şuanda ekstra yaşıyorum bence her şeyi. Bi çıkarmaya başlarsam durduramam günlerce devam eder. En son mideden hastaneye yattım tam 1 ay. 12 kilo verdim. Yarın sabah ilk iş doktoru arıycam ama şuan acillik olmak üzereyimİnsallah canım benim herseyin hayirlisi insallah bizlerinde olur
Haber ver mutlaka dikkat et kendineAmin canım inşallah ya ben size çok fazla şikayet ettim ama mide bulantınız ne zaman geçti? İlaç falan aldınız mı hiç? Benim midemde zaten ciddi sorunlar var. Şuanda ekstra yaşıyorum bence her şeyi. Bi çıkarmaya başlarsam durduramam günlerce devam eder. En son mideden hastaneye yattım tam 1 ay. 12 kilo verdim. Yarın sabah ilk iş doktoru arıycam ama şuan acillik olmak üzereyim
Gaviscon içtim ama yarım saat idare etti. Bir daha da içmem. Çubuk kraker yedim. Tık yok. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Doktorumun haberi olmadan tedavi istemiyorum. Nane limon yasak bana. Limon asitli mideme dokunuyor normalde de içemem. Ben de dedim belki sizin de olmuştur ilaç falan almışsınızdır. O yüzden bi sorayım dedim.Senin hem midende sorun var ağır gelmis olabilir ilac hemde alerjin varya herseye ondan tetikliyorda olabilir insalalh ilactandir ciddi bisey degildir sicak tut kendini ayaklarını patik falan giy biraz uzan tuzlu bisey varsa ye bastirsin biraz mideni peynir bile olur az bisey cubuk kraker falan herhangi birsey azcik